|
|
#31 |
|
BAN stały
|
Dot.: -> Szukam !!! [napewno macie]
Klarisko, spinki to kwiatki, a pierscionek jest regulowany, mozna poszerzac. Z kropkami chodzi o te wypustki na gorze - powinien byc na nich napis lego
|
|
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja odnosnie tego lego pojecia nie mam
czy to oryginaly czy nie. Focusow nadal nie mam czasu przejrzec(i zastanawiam sie czy warto je tracic) bo mam egzaminy jeszcze.
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
Issskra jednak tych focusow nie wymienie(akurat mam te informacje ktore mnie interesuja) ale znalazlam podwojne 2 gazetki:
1. Zaginione cywilizacje(Wiedza i zycie - numer specjalny) Wędrowki ludow -Kodeks honorowy ludzi pustyni -Inkowie - mistrzowie manipulacji -Co kryja bramy Babilonu -Czy w Egipcie znaleziono grób Aleksandra Wielkiego 2. Wiedza i zycie Koniec egzotyki.Co zobaczysz na wakacjach- prawdziwe kultury czy show dla turystow? -Zwierze ktore nie rzuca cienia -Co naprawde zabilo dinozaury -Naucz sie podkrecac jak Beckham Interesowalyby Cie?
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
hej Issskra ja się zgłaszam. Mam klocki Lego i mogę Ci odstąpić. A interesuje mnie bardzo Puma Flowing. Wkleję zdjęcie jutro.
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
no i jestem zła, bo wszystkie klocki wylądowały na działce.
Możliwe bardzo, że będę je miała po weekendzie. A jeśli nie, to czy jest coś w moim wątku, co zwróciło Twoja uwagę? Przejrzałam Twoją listę i mam to: cienki sweterek brązowy House z dyskretnym suwakiem, w stanie idealnym koraliki i inne materiały do wyrobu biżuterii - koraliki, mulina, i kordonki. jakis ciekawy piornik - no mam [heh] piórnik Martensa o nietypowym kształcie. Niby już go nie używam, ale piórniki i pióra uwielbiam od zawsze i ciężko mi się z nimi rozstawać. Na razie tak luźno wymeniłam co mam, powiedz co byś chciała
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ~Extraordinary z Avonu - która ma i chce się wymienić ? :)
Hej, już jestem;]
Foto sweterka brązowego House a jeszcze jedno: szukasz klocków czy ludzików?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:33.

czy to oryginaly czy nie. Focusow nadal nie mam czasu przejrzec(i zastanawiam sie czy warto je tracic) bo mam egzaminy jeszcze.