"Gwiazdy tańczą na lodzie"- show TVP2 - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-09-28, 20:06   #31
paulinka3110
Wtajemniczenie

Dot.: "Gwiazdy tańczą na lodzie"- show TVP2

Cytat:
Napisane przez iziaczek Pokaż wiadomość
Wyłaczyłam po pierwszym komentarzu Dody.

I juz nie mam zamiaru oglądać
Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Ten program to dla mnie jakieś totalne nieporozumienie...
Gdzie tu profesjonalizm?
Gdzie taniec na lodzie?
Obejrzałam kawałek i darowałam sobie

Szczena mi opadła kiedy Doda wydała swój "werdykt"! Zobaczyłam jeszcze kolejny taniec i przełączyłam!
Nie podoba mi się cała formuła, tzn. gadają ciągle, pokazują jakieś zdjęcia z dzieciństwa! Kogo to obchodzi A przynajmniej mnie nie A widownia ciągle bije brawo!

Co do samej Dody, to według mnie angażowanie jej jako jurorki to ogromna pomyłka! Podejrzewam, że producenci ja "ustawią" i ugryzie się w język zanim coś powie, albo ją wypierdzielą! Będę się bardzo cieszyła!

Moja książkowa wymiana. Zapraszam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=630571http://
paulinka3110 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-28, 20:08   #32
kajtecek
Raczkowanie

Jak do tej pory nie podoba mi sie jakiś taki rozciągnięty ten program i ci prowadzący ehh...Wyłączyłam.
kajtecek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-28, 20:11   #33
Abuba
Zadomowienie

Ja już przełączyłam i prawdopodobnie nie będę juz więcej oglądac tego programu. Komentarz Dody do Serafin po prostu chamski (choć zakładam, że mogło to być ustalone, właśnie, żeby zbulwersować). Ta Ewelina zachowuje się jakby była na prochach. Kamera skacze jak szalona, raz pokazują górę, raz dół, w ogóle nie można załapać całości.
Mam nadzieję, że Marysia Sadowska nie da się wciągnąć w następnym odcinku w pyskówkę z Dodą, a jesli już to wyjdzie z tej konfrontacji zwycięsko.
Wcale się nie dziwię, że Kammel nie chciał występować w tym programie, mówiąc "Albo Doda, albo ja".
I jeszcze rozbroiła mnie radość Beaty Sadowskiej po przychylnym komentarzu Dody - po prostu wszyscy będą się przed nią płaszczyć, żeby tylko zyskać aprobatę "Królowej" (jak o sobie powiedziała).
Abuba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-28, 20:16   #34
mango bzik
Zadomowienie

Obejrzałam tylko do komentarzy odnośnie występu Beaty Sadowskiej,niezła jest,później nie miałam już dostępu do telewizora.
Faktycznie dłużyzny ,ale nię będą przecież pokazywać zdjęć z dzieciństwa za każdym razem.Ten odcinek to tylko prolog

Nie jestem fanką Dody,ale bez niej byłoby maksymalnie sennie
mango bzik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-28, 20:22   #35
zizou
Zakorzenienie

dla mnie ten program jest porazkowy z jazda figurowa na lodzie to ma niewiele wspolnego, z tancem na lodzie tez... prowadzacy straszni, gwiazdy jeszcze gorsze... tragedia.
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-28, 20:24   #36
Bulinka.
Raczkowanie

Możecie coś więcej napisać co Doda powiedziała takiego? kurcze nie oglądałam tego programu, nie zdażyłam, a widze, że Doda znów ''błysnęła'' :/ Ciekawe co ona tam wnosi do tego programu
Bulinka. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-28, 20:28   #37
Jutte
Wtajemniczenie

ee.. no cóż... Chyba "Taniec z gwiazdami ''dażę większym szacunkiem ,bo tutaj w "Gwiazdy tańczą na lodzie " myślą ,że robią niewiadomo jakie show.. jakoś mi tu brak kultury ...W Tancu z gwiazdami myslę,ze jest zdecydowanie lepiej;]
Jutte jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-28, 20:35   #38
śnieżka_
Zakorzenienie

oglądałam tylko końcówkę ale chyba mi się nie spodobało
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-28, 20:37   #39
paulinka3110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jutte Pokaż wiadomość
ee.. no cóż... Chyba "Taniec z gwiazdami ''dażę większym szacunkiem ,bo tutaj w "Gwiazdy tańczą na lodzie " myślą ,że robią niewiadomo jakie show.. jakoś mi tu brak kultury ...W Tancu z gwiazdami myslę,ze jest zdecydowanie lepiej;]

Właśnie tej kultury mi zabrakło!
Bo nawet jeśli,p. Iwona w "TzG" wytyka pewne wady to robi to z profesjonalizmem! A Doda to robi ot tak, dla popisówki!

A tak na marginesie...partner tej blondynki z "M jak miłość" jest całkiem, cakiem

Moja książkowa wymiana. Zapraszam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=630571http://
paulinka3110 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-28, 20:52   #40
dziewczyna
Zakorzenienie

Próbowałam choć trochę obejrzeć... i nic z tego nie wyszło. Myślałam, że prowadzący będą ciągle gadać, gadać, gadać, gadać, że zanim ktoś z uczestników cokolwiek pokaże to program się skączy. Obejrzałam występ Serafin i... nie zachwycił mnie. Może jestem za bardzo przyzwyczajona do profesjonalistów? Ale jak prowadząca wyskoczyła z tekstem "obejrzyjmy najciekawsze fragmenty" i poprosiła o wypowiedź partnera Serafin to już wymiękłam. Na tym się skończy moje oglądanie tego programu. Przerost formy nad treścią.
dziewczyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-28, 20:55   #41
Abuba
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bulinka. Pokaż wiadomość
Możecie coś więcej napisać co Doda powiedziała takiego? kurcze nie oglądałam tego programu, nie zdażyłam, a widze, że Doda znów ''błysnęła'' :/ Ciekawe co ona tam wnosi do tego programu
Tutaj szybki komentarz Kozaczka (ale cytaty chyba nie są 100% zgodne):
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=4395

Cięta riposta Serafin na słowa Dody: "Nie jestem królewną, tylko słoneczkiem...".
Abuba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-28, 21:01   #42
Bulinka.
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Abuba Pokaż wiadomość
Tutaj szybki komentarz Kozaczka (ale cytaty chyba nie są 100% zgodne):
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=4395

Cięta riposta Serafin na słowa Dody: "Nie jestem królewną, tylko słoneczkiem...".

dzieki za linka Bardzo lubie jazde figurową na lodzie, ale przez Dode nie wiem czy będe ten program oglądać, skoro już jak piszecie - na początku musiała być gwiazdą...
Bulinka. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-28, 21:06   #43
Dark_Kicia_Miau!
Zakorzenienie

Nie zapominajmy, program się jeszcze nie skończył chociaż raczej nie będę go oglądać z powodów, które już wymieniono wcześniej a mianowicie:
- DODA. Ok, dzięki niej nie zaśnie się całkowicie oglądając, ale halo! Trzeba mieć jakiś poziom we własnych komentarzach i werdyktach Osobiste niesnaski odstawia się na bok, bo to nie jest program w stylu Jerry Springer !!
- Sama Serafin.. Dziwna jest Jak coś powie, to ręce opadają.. Chyba jej nie lubię No i pan prowadzący
- MROCZEK.. Czy on postawił sobie za zadanie wystąpić we wszelkich programach, konkursach etc? Dzięki Bogu, że Herbuś nie ma ani Cichopek..

..też liczyłam na lepszy 'show' na lodzie a nie takie.. o.. jakieś
Czekam na konfrontacje Marysia Sadowska-Doda

EDIT: odpadła Serafin więc można oglądać.. Szkoda Filipinki i Sadowskiej
Stary 2007-09-28, 21:32   #44
aga79
Zakorzenienie

Dotrwalam do konca ufff...
Dla mnie porażka, nie warto tracić czasu na oglądanie. Jedna wieeelka nuuuuuuuda
Doda robi się coraz bardziej żenująca a te jej teksty...dla mnie niesmaczne i nie na miejscu.
Gwiazdy też nijakie (może oprócz M. Sadowskiej).
Mroczek (odobnie jak Herbusiowa) pcha się wszędzie, pewnie w drugiej edycji ( o ile będzie) wystapi jego brat
Podsumowując-strata czasu
Stary 2007-09-28, 21:36   #45
szwedka84
Raczkowanie

obejrzalam ok 3/4 programu ale chyba to byl pierwszy i ostatni raz:

Cytat:
Napisane przez Abuba Pokaż wiadomość
...... Ta Ewelina zachowuje się jakby była na prochach. Kamera skacze jak szalona, raz pokazują górę, raz dół, w ogóle nie można załapać całości.
......
- zgadzam sie Serafin jest jakas dziwna:| zachowuje sie wg mnie jak 6 letnia dziewczynka , Okupnik zadaje jej pytanie a ta odpowiada calkiem nie na temat (cos o trzymaniu kciukow :| co wogle nie bylo na miejscu w danej chwili)
- a kamera ???... jacyc amatorzy czy co??? nie nadaza za tanczacymi... widac kawalki scian... po prostu zero profesjonalizmu :| (czy oni nigdy nie transmitowali jazd figurowych :| )

Cytat:
Napisane przez mango bzik Pokaż wiadomość
Obejrzałam tylko do komentarzy odnośnie występu Beaty Sadowskiej,niezła jest,później nie miałam już dostępu do telewizora.
Faktycznie dłużyzny ,ale nię będą przecież pokazywać zdjęć z dzieciństwa za każdym razem.Ten odcinek to tylko prolog

Nie jestem fanką Dody,ale bez niej byłoby maksymalnie sennie
- mniejmy nadzieje ze nie beda pokazywac tych zdjec
naprawde strasznie rozciagniety ten program , za bardzo!!!!. jeszcze przedstaiwaja znienacka nastepnych uczestnikow pytanie po co? przeciez zrobia to znowu za tydzien!!!!!!

-a co do dody... robi z siebie posmiewisko ale tak naprawde jej wulgarny jezyk sprawil ze nie usnelam przed tv z nudow.... tylko te jej gadzety to juz troche przesada :| no ale po niej wszystkiego sie mozna spodziewAC

szwedka84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-28, 21:42   #46
mysza89
Zadomowienie

Tragedia. Obejzałam zeby zobaczyc czym "zabłysnie" doda i juz wiecej nie obejze.
Stary 2007-09-28, 21:54   #47
Sunny Tiger
Wtajemniczenie

A ja zapomniałam i dopiero wróciłam do domu. Ale z tego co widzę to nic nie straciłam No proszę, tyle pieniędzy TVP wydała a tu taki chłam Może ich to czegoś nauczy...
Sunny Tiger jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-28, 22:09   #48
xandra78
Zakorzenienie

Ja tez skusiłam się na ten program.Rzeczywiście trochę przydługi,ale może to dlatego,że to pierwszy odcinek????Mam taką nadzieje.Obejrzę następny-dam mu szanse .
Doda to się chyba tam troszkę nudzi,obawiam się,że z tych nudów będzie gadać głupoty.Jak muszą czuć się te "gwiazdy" lub co sobie myślą o Dodzie,jak ona takie teksty im wali???Zenada...Ciekawa jestem,jak Doda oceni Marysię Sadowską.

Poza tym podoba mi się,jak Okupnikowa prowadzi program,taki powiew świezości,czasem sie myli,ale to takie sympatyczne.
xandra78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-28, 22:13   #49
Lulu.
Rozeznanie

Dla mnie ten program to prawdziwa żenada,w ogóle mi się nie podoba ta cała formuła etc.

Dokładka !

27.09 ! .
Lulu. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-28, 22:19   #50
agatha
Rozeznanie

beznadziejny, nudny program... żałosne komentarze dody- więcej nie mam zamiaru tego oglądać.

agatha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-28, 22:36   #51
Aeterna
Zakorzenienie

Trochę widziałam. Formuła fatalna, ale luz. Myślałam, ze walnę Dodę, jak zaczęła kręcic oczami i kłapać rączką, gdy Szaronowicz nadawał, miss wszystkiego się znalazła.

Natomiast. Ona się zachowuje dokładnie tak, jak ma się zachowywać. Nie musi i nie będzie się zbytnio się wysilać, aby podrażnić społeczeństwo, by ludzie o niej nie przestawali gadać. I tu jej przyklasnę. Manipuluje tłumami jednak dość świetnie, każdy ma o niej zdanie jakieś (i co z tego, że, bywa, dość fatalne) a w pyskowaniu, bezkompromisowym, w tym w pyskowaniu na wizji czy do obcych sobie zupełnie ludzi, ma już wielką wprawę, byle laczek musi się przełamać, by jej dorównać w tych dziarskich pokazówkach i musi mieć mocne nerwy, podczas gdy Doda trenuje je pod tym kątem już od dawna. I mnie np. nie raziło to, że przyniosła różowy ołtarzyk, że uparcie przykuwała swoją osobą uwagę, trochę mi się nie podoba, że (wg mnie ;-)) tak naprawdę wszystko to robi pod publikę, ten lans swojskiej dziewczyny, ale cóż, coś za coś, i spodobało mi się jej podsumowanie jakiegoś tańca tekstem: w skrócie coś tam, coś tam () ''czyli masz wszystko to, co mam ja''. Jeśli będę oglądać ten program, to właśnie dla niej, dla jej podkreślania na każdym kroku, jaka jest wspaniała i z wredną frajdą () będę sobie odnotowywać w głowie, jak bardzo ludzie tej laski za to nie cierpią. A jeśli chodzi o kulturę, cóż. Dość mało znam osób (nigdy nie nabieram się na ludzi: bułkę przez bibułkę, a... ;-)), które nie sypią ku**ami przy byle okazji, chcąc pokazać, jakimi to są cool, zatem, dla mnie faktyczne prawo krytykować jej chamstwo ma gdzieś tak z 1/5 osób, które to robią.
Inna rzecz, ze słyszałam, że to osoba bardzo impulsywna, choleryczka, awanturnica i wybuchnik , no i takie coś to mi się na pewno nie podoba.
Aeterna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-28, 23:02   #52
-Finezja-
Rozeznanie

Oglądnęłam całość. Właściwie się trochę spóźniłam bo miałam swój trening ale widziałam wszystkie pary. Wg mnie sztywno i niepewnie, nie wymagam Bog wie czego ale to raczej takie tam .. pokazówka lekka, kroki podstawowe i jeszcze nieczysto.. Beata Sadowska wg mnie najlepiej. Prowadzący hmm może być, już się nie czepiam. Doda - tragedia. No comment. Widownia jakaś dziwna (płacą im za te oklaski czy co?) Studio fajnie zrobione ale dziwnie jakoś jest program ustawiony. Odpadają trzy pary itp dziwne to jakieś.. Całość sympatyczna, zabawowa i lekka ale chciałabym czegoś z wyższej półki, może dla mnie ich występy są troche nudne ale pewnie gdybym nie trenowała też bym zachwycona nie była. Cieszę się że jest coś takiego też w Polsce, coś o łyżwiarstwie ale obok prawdziwego łyżwiarstwa to to nie leżało nawet. Może w kolejnych odcinkach będzie lepiej ?

Pees: Doda przy reszcie jury to klapa po całości. Wg mnie ustawione. Taka papryczka w koktajlu nadająca pikanterii.

Jestem szczęśliwa. Mam kilka rzeczy które nadają życiu sens

-Finezja- jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-28, 23:27   #53
Afra86
Zakorzenienie

ja tam z nudow pewnie beda ogladac ;p

aczkolwiek, typowy DWOJKOWY program :P

moglo to byc cos fajnego, a jest znowu cos na ksztalt biesiady..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-28, 23:44   #54
201701160947
Konto usunięte

Program - porażka. A Doda?Aż szkoda słów...
Po jej pierwszym komenatarzu nastąpiło konkretne zniesmaczenie i zamurowanie
Jednak jakiś poziom kultury osobistej (nie poniżej krawężnika) każdy mieć powinien, a w tym przypadku poziom ten był grubo poniżej zera
Poza tym-program nudny, rozwlekły, nijaki. Prowadzący i jury chyba niezbyt trafnie wybrani.
Generalnie jak dla mnei klapa na maxa.
201701160947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-29, 00:07   #55
so_na_ta
Rozeznanie

Całości nie oglądałam , dopiero od 21 godz -niestety zgadzam sie -totalna porazka , liczyłam na rodzaj rewii lodowej, widowiska w przerwach tanca parami -była jedynie bezsensowna paplanina , wywiady, rozmowy , próby nasladowania edycji z TVN "Tańca z gwiazdami " /chodzi mi o ramy programu /, prowadzący beznadziejni no i ten niesamowity czas jakby na siłe przeciagany -prawie 2,5 godzinny program . Przed Tv trudno było mi usiedziec , nie weim jak wytrzymałabym na widowni .
Stary 2007-09-29, 00:45   #56
Aeterna
Zakorzenienie

No, jak słowo, taki długi program i aż 4 występy ('par') zawodników, po parę minut każdy, albo to zapraszanie przyszłych uczestników, aby sobie posiedzieli na kanapie w łyżwach, no lol, nie ma to jak sztucznie do bólu tuczyć czas.
Aeterna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-29, 07:16   #57
*Claire*
Wtajemniczenie

kitowy program...

*Claire* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-29, 08:26   #58
Asik_
Zakorzenienie

program jakos typowy jak na dwojke...........zgadzam sie!
No coz zasnelam po 2 wystepie chyba:P
Asik_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-29, 10:47   #59
drei
Rozeznanie

GG do drei

niestety wszystko czego się nie dotknie TVP to po prostu gniot. pamiętacie obciachowe "załóż się"? nie wiem czemu ten cały taniec na lodzie skojarzył mi się właśnie z tym programem. chyba dlatego, że wszystkie produkcje TVP tego typu (czyli wielkie szoł )charakteryzują się przede wszystkim kiepską realizacją. nigdy nie dorównają pod tym względem TVNowi. trzęsąca się kamera, oślepiające światła przyćmiewające to co się dzieje na lodzie. nie jestem ekspertem, ale wysunęłabym taką teorię, że TVN inwestuje w nowoczesne technologie i sztaby najlepszych specjalistów, natomiast gdzie idą grube miliony które TVP ściąga z nas wszystkich to pojęcia nie mam tak na dobrą sprawę to ja już od dłuższego czasu praktycznie nie oglądam TVP i w sprawiedliwym kraju chciałabym z tego powodu nie płacić abonamentu bo dlaczego niby mam płacić za coś co jest jedną wielką pomyłką? potem taka doda dostaje 18 tysięcy gaży za odcinek. ja się pytam gdzie jest elżbieta kruk??? skoro polsat musiał zapłacić za kazię szczukę to uważam, że podobnie powinno się stać w tym przypadku a doda powinna wylecieć z wielkim hukiem. to jest niesienie misji??????? widać było że nawet tam w studiu zapanowała ogromna konsternacja i nawet prowadzący poczuli się zbici z tropu. co do reszty... generalnie cieszyłam się na ten program, bo kocham łyżwiarstwo figurowe. jedyne pochwały należą się gwiazdom, bo z pewnością nie jest proste opanować tę sztukę, szczególnie podobała mi się beata sadowska no i co? już więcej jej nie zobaczę?????? zelt też fajnie tańczył, owszem, ale kurczę ja chce zobaczyć jeszcze raz także i beatę w innym układzie!!!! gdyby odpadała jedna osoba to tak właśnie by się stało... ja nie rozumiem po co zaprasza się do programu tyle ludzi tylko po to żeby raz zatańczyli na wizji, co trwa minutę może dwie... czyli zawartość gwiazd tańczących na lodzie w programie "gwiazdy tańczą na lodzie" wynosi... coż program trwał dwie godziny? moje obliczenia (aż sięgnęłam po kalkulator ), że jest to około 6% cukru w cukrze... TVP POBIŁO WCZORAJ REKORD ROZLAZŁOŚCI I PRZYNUDZANIA!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! w tych dwóch godzinach spokojnie zmieściły by się wszystkie pary i na litość boską, czemu odpadają aż 3 gwiazdy a nie jedna... taki program mija się z celem. skoro w TVN leci teraz ostatnia edycja tańca z gwiazdami, proponuję aby od następnego razu to oni wzięli się za produkcję tańca na lodzie. sopot festival tez jakoś odżył od kiedy ma go TVN, nie uważacie? choć nie uważam, żeby prowadzenie TZG było jakieś olśniewające to jednak naprawdę, po tym co pokazało wczoraj TVP to chyba jednak zmienię zdanie. przynajmniej tam panuje jakiś porządek, a tutaj cały program to był jeden wielki chaos. i jeszcze ten koments tatiany kiedy gwiazdy czekały na wyniki głosowania że teraz skoro wszystkie gwiazdy stoja razem koło siebie to mogą zrobić teraz parę figur tak na stojąco bo wcześniej zelt powiedział, że nie wie czemu nikt nie pomyślał o jakimś zbiorowym układzie....... nuda i porażka na całej linii
drei jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-29, 10:56   #60
side85
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do side85

oni GADALI, GADALI i GADALI

przez dwie i pół godziny zobaczyłam cztery dwuminutowe popisy...

bo wciąż GADALI GADALI i na koniec jeszcze GADALI

co to miało być: rozmowa na lodzie czy taniec na lodzie? Za dużo słów, za mało akcji, ze świetnego pomysłu zrobili wielka klapę. Mam nadzieję, że po licznych słowach krytyki w przyszłym tygodniu będzie inaczej.
Już czekam na komentarz Dody o Marysi Sadowskiej, bo nieźle sobie na Dodę nawrzucała, co można przeczytać na wszystkich plotkarskich serwisach. Poziom Dody rzecz jasna poniżej krytyki, ale przeciez z tego słynie, więc nie wiem kto mógł się spodziewać czegoś innego. Zawsze była żałosna.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości