![]() |
#31 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: "Gwiazdy tańczą na lodzie"- show TVP2
Cytat:
Cytat:
Szczena mi opadła kiedy Doda wydała swój "werdykt"! ![]() Nie podoba mi się cała formuła, tzn. gadają ciągle, pokazują jakieś zdjęcia z dzieciństwa! Kogo to obchodzi ![]() ![]() Co do samej Dody, to według mnie angażowanie jej jako jurorki to ogromna pomyłka! Podejrzewam, że producenci ja "ustawią" i ugryzie się w język zanim coś powie, albo ją wypierdzielą! Będę się bardzo cieszyła! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Jak do tej pory nie podoba mi sie jakiś taki rozciągnięty ten program i ci prowadzący ehh...Wyłączyłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Ja już przełączyłam i prawdopodobnie nie będę juz więcej oglądac tego programu. Komentarz Dody do Serafin po prostu chamski (choć zakładam, że mogło to być ustalone, właśnie, żeby zbulwersować). Ta Ewelina zachowuje się jakby była na prochach. Kamera skacze jak szalona, raz pokazują górę, raz dół, w ogóle nie można załapać całości.
Mam nadzieję, że Marysia Sadowska nie da się wciągnąć w następnym odcinku w pyskówkę z Dodą, a jesli już to wyjdzie z tej konfrontacji zwycięsko. Wcale się nie dziwię, że Kammel nie chciał występować w tym programie, mówiąc "Albo Doda, albo ja". I jeszcze rozbroiła mnie radość Beaty Sadowskiej po przychylnym komentarzu Dody - po prostu wszyscy będą się przed nią płaszczyć, żeby tylko zyskać aprobatę "Królowej" (jak o sobie powiedziała). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Obejrzałam tylko do komentarzy odnośnie występu Beaty Sadowskiej,niezła jest,później nie miałam już dostępu do telewizora.
Faktycznie dłużyzny ,ale nię będą przecież pokazywać zdjęć z dzieciństwa za każdym razem.Ten odcinek to tylko prolog ![]() Nie jestem fanką Dody,ale bez niej byłoby maksymalnie sennie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
dla mnie ten program jest porazkowy
![]()
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Możecie coś więcej napisać co Doda powiedziała takiego? kurcze nie oglądałam tego programu, nie zdażyłam, a widze, że Doda znów ''błysnęła'' :/ Ciekawe co ona tam wnosi do tego programu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
ee.. no cóż... Chyba "Taniec z gwiazdami ''dażę większym szacunkiem ,bo tutaj w "Gwiazdy tańczą na lodzie " myślą ,że robią niewiadomo jakie show.. jakoś mi tu brak kultury ...W Tancu z gwiazdami myslę,ze jest zdecydowanie lepiej;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
oglądałam tylko końcówkę ale chyba mi się nie spodobało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie tej kultury mi zabrakło! Bo nawet jeśli,p. Iwona w "TzG" wytyka pewne wady to robi to z profesjonalizmem! A Doda to robi ot tak, dla popisówki! A tak na marginesie...partner tej blondynki z "M jak miłość" jest całkiem, cakiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Próbowałam choć trochę obejrzeć... i nic z tego nie wyszło. Myślałam, że prowadzący będą ciągle gadać, gadać, gadać, gadać, że zanim ktoś z uczestników cokolwiek pokaże to program się skączy. Obejrzałam występ Serafin i... nie zachwycił mnie. Może jestem za bardzo przyzwyczajona do profesjonalistów? Ale jak prowadząca wyskoczyła z tekstem "obejrzyjmy najciekawsze fragmenty" i poprosiła o wypowiedź partnera Serafin to już wymiękłam. Na tym się skończy moje oglądanie tego programu. Przerost formy nad treścią.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=4395 Cięta riposta Serafin na słowa Dody: "Nie jestem królewną, tylko słoneczkiem...". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dzieki za linka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Nie zapominajmy, program się jeszcze nie skończył
![]() ![]() ![]() - DODA. Ok, dzięki niej nie zaśnie się całkowicie oglądając, ale halo! Trzeba mieć jakiś poziom we własnych komentarzach i werdyktach ![]() ![]() - Sama Serafin.. Dziwna jest ![]() ![]() ![]() - MROCZEK.. Czy on postawił sobie za zadanie wystąpić we wszelkich programach, konkursach etc? Dzięki Bogu, że Herbuś nie ma ani Cichopek.. ..też liczyłam na lepszy 'show' na lodzie a nie takie.. o.. jakieś ![]() Czekam na konfrontacje Marysia Sadowska-Doda ![]() EDIT: odpadła Serafin ![]() ![]()
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Dotrwalam do konca ufff...
Dla mnie porażka, nie warto tracić czasu na oglądanie. Jedna wieeelka nuuuuuuuda ![]() Doda robi się coraz bardziej żenująca a te jej teksty...dla mnie niesmaczne i nie na miejscu. Gwiazdy też nijakie (może oprócz M. Sadowskiej). Mroczek (odobnie jak Herbusiowa) pcha się wszędzie, pewnie w drugiej edycji ( o ile będzie) wystapi jego brat ![]() Podsumowując-strata czasu ![]()
![]() |
#45 | ||
Raczkowanie
|
obejrzalam ok 3/4 programu ale chyba to byl pierwszy i ostatni raz:
Cytat:
- a kamera ???... jacyc amatorzy czy co??? nie nadaza za tanczacymi... widac kawalki scian... po prostu zero profesjonalizmu :| (czy oni nigdy nie transmitowali jazd figurowych :| ) Cytat:
![]() naprawde strasznie rozciagniety ten program , za bardzo!!!!. jeszcze przedstaiwaja znienacka nastepnych uczestnikow pytanie po co? przeciez zrobia to znowu za tydzien!!!!!! -a co do dody... robi z siebie posmiewisko ale tak naprawde jej wulgarny jezyk sprawil ze nie usnelam przed tv z nudow.... tylko te jej gadzety to juz troche przesada :| no ale po niej wszystkiego sie mozna spodziewAC |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Tragedia. Obejzałam zeby zobaczyc czym "zabłysnie" doda i juz wiecej nie obejze.
![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
A ja zapomniałam i dopiero wróciłam do domu. Ale z tego co widzę to nic nie straciłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Ja tez skusiłam się na ten program.Rzeczywiście trochę przydługi,ale może to dlatego,że to pierwszy odcinek????Mam taką nadzieje.Obejrzę następny-dam mu szanse
![]() Doda to się chyba tam troszkę nudzi,obawiam się,że z tych nudów będzie gadać głupoty.Jak muszą czuć się te "gwiazdy" lub co sobie myślą o Dodzie,jak ona takie teksty im wali???Zenada...Ciekawa jestem,jak Doda oceni Marysię Sadowską ![]() Poza tym podoba mi się,jak Okupnikowa prowadzi program,taki powiew świezości,czasem sie myli,ale to takie sympatyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
Dla mnie ten program to prawdziwa żenada,w ogóle mi się nie podoba ta cała formuła etc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
beznadziejny, nudny program... żałosne komentarze dody- więcej nie mam zamiaru tego oglądać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Trochę widziałam. Formuła fatalna, ale luz. Myślałam, ze walnę
![]() ![]() ![]() Natomiast. Ona się zachowuje dokładnie tak, jak ma się zachowywać. Nie musi i nie będzie się zbytnio się wysilać, aby podrażnić społeczeństwo, by ludzie o niej nie przestawali gadać. I tu jej przyklasnę. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Inna rzecz, ze słyszałam, że to osoba bardzo impulsywna, choleryczka, awanturnica i wybuchnik ![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
Oglądnęłam całość. Właściwie się trochę spóźniłam bo miałam swój trening ale widziałam wszystkie pary. Wg mnie sztywno i niepewnie, nie wymagam Bog wie czego ale to raczej takie tam .. pokazówka lekka, kroki podstawowe i jeszcze nieczysto.. Beata Sadowska wg mnie najlepiej. Prowadzący hmm może być, już się nie czepiam. Doda - tragedia. No comment. Widownia jakaś dziwna (płacą im za te oklaski czy co?) Studio fajnie zrobione ale dziwnie jakoś jest program ustawiony. Odpadają trzy pary itp dziwne to jakieś.. Całość sympatyczna, zabawowa i lekka ale chciałabym czegoś z wyższej półki, może dla mnie ich występy są troche nudne ale pewnie gdybym nie trenowała też bym zachwycona nie była. Cieszę się że jest coś takiego też w Polsce, coś o łyżwiarstwie ale obok prawdziwego łyżwiarstwa to to nie leżało nawet. Może w kolejnych odcinkach będzie lepiej ?
Pees: Doda przy reszcie jury to klapa po całości. Wg mnie ustawione. Taka papryczka w koktajlu nadająca pikanterii. ![]()
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
ja tam z nudow pewnie beda ogladac ;p
aczkolwiek, typowy DWOJKOWY program :P moglo to byc cos fajnego, a jest znowu cos na ksztalt biesiady..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Konto usunięte
|
Program - porażka. A Doda?Aż szkoda słów...
Po jej pierwszym komenatarzu nastąpiło konkretne zniesmaczenie i zamurowanie ![]() Jednak jakiś poziom kultury osobistej (nie poniżej krawężnika) każdy mieć powinien, a w tym przypadku poziom ten był grubo poniżej zera ![]() Poza tym-program nudny, rozwlekły, nijaki. Prowadzący i jury chyba niezbyt trafnie wybrani. ![]() Generalnie jak dla mnei klapa na maxa. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
Całości nie oglądałam , dopiero od 21 godz -niestety zgadzam sie -totalna porazka , liczyłam na rodzaj rewii lodowej, widowiska w przerwach tanca parami -była jedynie bezsensowna paplanina , wywiady, rozmowy , próby nasladowania edycji z TVN "Tańca z gwiazdami " /chodzi mi o ramy programu /, prowadzący beznadziejni no i ten niesamowity czas jakby na siłe przeciagany -prawie 2,5 godzinny program
![]() ![]()
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
No, jak słowo, taki długi program i aż 4 występy ('par') zawodników, po parę minut każdy, albo to zapraszanie przyszłych uczestników, aby sobie posiedzieli na kanapie w łyżwach, no lol, nie ma to jak sztucznie do bólu tuczyć czas.
![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
kitowy program...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
program jakos typowy jak na dwojke...........zgadzam sie!
No coz zasnelam po 2 wystepie chyba:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
niestety wszystko czego się nie dotknie TVP to po prostu gniot. pamiętacie obciachowe "załóż się"?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
oni GADALI, GADALI i GADALI
przez dwie i pół godziny zobaczyłam cztery dwuminutowe popisy... bo wciąż GADALI GADALI i na koniec jeszcze GADALI co to miało być: rozmowa na lodzie czy taniec na lodzie? Za dużo słów, za mało akcji, ze świetnego pomysłu zrobili wielka klapę. Mam nadzieję, że po licznych słowach krytyki w przyszłym tygodniu będzie inaczej. Już czekam na komentarz Dody o Marysi Sadowskiej, bo nieźle sobie na Dodę nawrzucała, co można przeczytać na wszystkich plotkarskich serwisach. Poziom Dody rzecz jasna poniżej krytyki, ale przeciez z tego słynie, więc nie wiem kto mógł się spodziewać czegoś innego. Zawsze była żałosna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.