Opolskie Panny Młode - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-02-10, 12:45   #31
zolza20
Raczkowanie

GG do zolza20
Dot.: Opolskie Panny Młode

Ja szyję suknie wiec nie kupuje.I nie wiem.Ale polecam salon w Niemodlinie.Super suknie i super obsługa
Stary 2006-02-10, 13:48   #32
madzik1000
Rozeznanie

ja kupilam na 1-go maja w salonie. swietna obsluga i sukienki tez niczego sobie
madzik1000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-11, 15:26   #33
Masza_20
Raczkowanie

Gdzie na 1-go maja jest salon?? Jakos nie slyszalam. Jak sie nazywa??

A co dziewczyny sadzicie o Susane B. ?? Ktoras z was tam zamawiala, jakie macie wspomnienia??
Masza_20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-11, 16:38   #34
zolza20
Raczkowanie

GG do zolza20

Nio dzisz zamowilam obraczki
Stary 2006-02-12, 18:10   #35
Masza_20
Raczkowanie

Śliczne obraczki, zdradzisz moze gdzie takie znalazlas i czy byly drogie??
Stary 2006-02-12, 20:46   #36
zolza20
Raczkowanie

GG do zolza20

Bylam u chyba 10 jubilerów.Najpier podobaly mi sie takie ale ze wzorkiem w V potem wrucilam do tego samego jednego z 1jubilerow i dalej mi sie podobaly te w V ale potem na drugi dzien wstalam i oswiecilo mnie ze jednak podobaja mi sie te z ukosnymi wiec wzielam narzecoznego i pojechalismy do jubilera w Brzegu i zamowilismy za 3tyg bede gotowe.A jubiler ma wzornictwo z WEC'a a pozatym na 10 jubilerow tylko w 2 byla fajna obsługa.Szok niektorzy traktuja przyszlych młodych jak intruzow.Ehh mam nadzieje ze pomoglam.Wybaczcie za zaduzy post
Stary 2006-02-12, 20:47   #37
zolza20
Raczkowanie

GG do zolza20

PS. Cena 600-800zl. w zaleznosci od wagi

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-02-13, 08:43   #38
madzik1000
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Masza_20
Gdzie na 1-go maja jest salon?? Jakos nie slyszalam. Jak sie nazywa??

MADAME Boutique Ślubny
ul. 1 Maja 63-65
45-069 Opole
tel./fax.: +48 77 4567880

www.suknieslubne.opole.pl - na stronie mozna zobaczyc nowa kolekcje i to co zostalo ze starej
Stary 2006-02-13, 09:20   #39
Masza_20
Raczkowanie

Dzięki Madziu, napewno obejrze. Nie mialam pojecia ze tam cos takiego jest. dzieki za stronke.
Stary 2006-02-15, 09:32   #40
kejcik77
Raczkowanie

Dzięki Madzik - też nie wiedziałąm o tym salonie. Strona internetowa zachecajaca - musze się tam wybrać.
kejcik77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-15, 10:37   #41
madzik1000
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Masza_20
Dzięki Madziu, napewno obejrze. Nie mialam pojecia ze tam cos takiego jest. dzieki za stronke.
nie ma za co ciesze sie, ze sie przydala
Stary 2006-02-15, 10:38   #42
madzik1000
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kejcik77
Dzięki Madzik - też nie wiedziałąm o tym salonie. Strona internetowa zachecajaca - musze się tam wybrać.
nie ma za co
pozdrawiam
Stary 2006-02-17, 12:33   #43
kejcik77
Raczkowanie

Idziecie dziewczyny na targi? Ja pójdę, może uda mi się tam znaleźć coś ciekawego, bo jak czytałam będą firmy nie tylko z opolszczyzny. Na trgach w innych miastach można podobno "zdobyć" kupony promocyjne na różne usługi slubne, suknie, bukiety itd. Ale u nas chyba nie ma co na to liczyć:/ Ale i tak pójdę, tym bardziej, że po salonach z sukniami jeszcze za bardzo nie chodziłam wiec zobaczę gdzie wogóle warto wstąpić.
Pozdrawiam
kejcik77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-17, 15:32   #44
zolza20
Raczkowanie

GG do zolza20

Kejcik77 a powiedz mi ile kosztuje wejsciowka na targi...i czy ja moge normalnie przy wejsciu kupic czy wczesniej gdzies musze isc bo jestem z ok.Opola i nie wiem...
Stary 2006-02-17, 19:33   #45
madzik1000
Rozeznanie

przypomnialam sobie ze na wroclawskiej jest salon sukien slubnych bodajze adeline. na wystawie calkiem ladne sukienki wisialy. moze przyda sie ktorejs z was.
pozdrawiam
Stary 2006-02-19, 12:37   #46
kejcik77
Raczkowanie

Dziewczyny wróciłam właśnie z targów. W sumie nic ciekawego, ale przynajmniej wiem gdzie czego szukać. Trzy moim zdaniem najlepsze salony - Adeline z Wrocławskiej, Suzanne B. z Kośnego i ten, o którym mówiła Madzik z 1-go Maja wystawiły sukienki. I to dosyć ładne. Były jeszcze kiecki z Niemodlina, Cymbelline z Krakowskiej (swoją drogą - totalna beznadzieja jak za te ceny) i salon Lisa Ferrera z Wrocławia z samymi katalogami + jedna sukienka, która na necie bardzo mi sie podobała, a na "żywo" okazała się taka sobie. Z kolei pełno było ofert fotografów, video filmowania, zaproszeń.
Znalazłam przynajmniej salon, gdzie zrobie fryzurę z doczepionymi sztucznymi włosami do koka (bo moje od jakiegoś czasu cieniutkie są:/) i od razu zrobię makijaż. Szkoda tylko, że były 4 na krzyż modelki w sukienkach - liczyłam na wiecej, bo nie ma to jak zobaczyć sukienke na kimś, a nie tylko na manekinie czy co gorsza wieszaku. No i był konkurs - do wygrania kupon na 1500zł na wybrany na targach model sukienki
Pozdrawiam
Kasia
Stary 2006-02-19, 14:37   #47
zolza20
Raczkowanie

GG do zolza20

Wszystko sie zgadza.Tez byłam od 11:30 do 13:00.Fakt mase foto i video,sukienek tak sobie,ogolnie te targi takie oobie.Ale byłam kiedys w Niemodlinie i na zywo juz sobie upatrzyłam model sukni.Ale szyc bede gdzie indziej i nie za 1800zl. tylko za 600.A swoja droga faktycznie ciekawe kto wygra suknie i czy sie z kądś dowiemy o szczęśliwej Pannie młodej.Juz jej zazdorszcze choć sama wypełniłam kuponWklejam model ktory mi sie podoba choc conieco bym zmienila.
Stary 2006-02-19, 16:24   #48
kejcik77
Raczkowanie

Zołza za 600zł?? Bardzo tanio Powiedz mi czy szyjesz na wzór jakiegoś konkretnego modelu?? Ja już się sama zastanawiam co mam robić. Sukienki, które mi sie podobają kosztują prawie 3tys.:/ Ale czy ma sens kupowanie sukienki za takie pieniądze na jeden raz?? W salonie Adeline mają takie promocje, ze do kupionej kiecki dokładają gratis welon, halki, rękawiczki i wyjazd do Karpacza na 7 dni dla dwóch osób. Z tym, że zapewniaja tam tylko nocleg - wyzywienie już we własnym zakresie.
Stary 2006-02-19, 20:02   #49
zolza20
Raczkowanie

GG do zolza20

Tak wybrałam sobie z Aureli konkretny wzor i krafcowa identyczny mi uszyje na moj rozmiar tylko ze za 600zł. Robiła tak juz nie jednej klientce.A wycieczka mnie nie fascynuje za 3tys z kiecka wole bez ale miec kawalek kasy w kieszeni.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-02-19, 21:22   #50
kejcik77
Raczkowanie

Zołza moze byłabyś tak miła i napisała mi na priva namiary na tą swoja krawcową?? Jeśli jest dobra to moze bym skorzystała. Mi takze nie uśmiecha sie płacenie za kieckę takich pieniędzy.
Stary 2006-02-24, 08:26   #51
Agaw'a
Zakorzenienie

Kobietki znacie ciekawe lokale na przyjecie w okolicach Strzelec Op., Kedzierzyna, Prudnika, Twardawej? Moze mialyscie okazje w tych okolicach byc na weselu u kogos albo same mialyscie lub macie w planach tam gdzies urzadzac?

-1 -2 -3 -4 -5 -6 -7 -8 -9 -10 -11 -12 -13 -14 -15
Agaw'a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-25, 15:41   #52
kejcik77
Raczkowanie

Agawa ja będę miała wesele w Pokrzywnej. Tak lubię ten ośrodek, że po ślubie w Opolu goście będę musieli na przyjęcie jechać taki kawała drogi aż tam hihi. Ale wesele będzie z noclegiem takze mam nadzieję, ze nie będą mieli z tym broblemu Jeśli interesuje cię Pokrzywna i jeśli nie będzie to 9 wrzesień 2006r. to sie odezwij. Podam ci namiary i opowiem więcej na temat tego miejsca.
Stary 2006-02-26, 18:41   #53
Masza_20
Raczkowanie

Moja przyjaciolka robila wesele w Piotrówce, to za strzelcami jeszcze kawalek. Sala jak sala, kazda podobna, obsługa i jedzenie byly naprawde dobre, w sumie godne polecenia, ale jak to sie nazywalo to juz nie powiem bo to bylo 2 lata temu. sala jest chyba dosc znana w okolicy, bo bardzo ciezko z terminami. Przyjaciolka zamawiala termin prawie 2 lata do przodu i juz nie bylo na sobote w sierpniu, wiec brali slub we wtorek. Naprzeciwko tej sali/restauracji jest dom wlascicieli. Taka ladna willa, na wzor dworku, idealna do zdjec z rodzinka
Stary 2006-02-26, 18:49   #54
Masza_20
Raczkowanie

A tak poza konkursem, to powiem ze jestem zakochana w sali w restauracji Kuchnia Śląska w Dobrzeniu Wielkim. Jak dla mnie najcudowniejsza sala typowo weselna jaka w zyciu widzialam. Bylam tydzien temu tam na weselu. Bylo super, sala jest przepiekna, rózowa, na scianach ogromne lustra, kazde krzeslo ustrojone bialym materialem i rozowa wstazka. Sala nawet bez dodatkowych dekoracji jest piekna. Cena jest rowniez dosc niska jak na warunki. 107zł od osoby. Obsługa jest tez bardzo sprawna, co prawda bylam na malym weselu, bo tylko 40 osob, ale przy wiekszych podobno tez jest ok. Ciasta rowniez sa w cenie. Jedzenie super i najlepszy tort jaki jadlam na weselu, jak domowy, zero sztucznosci. Pewnie to zabrzmialo jak reklama, ale wierzcie mi dziewczyny ze jestem naprawde oczarowana i tylko tam chce miec swoje wesele, na ktore niestety jeszcze troche poczekam

Zobaczcie sobie stronke w necie, wszystko jest opisane + zdjecia.
Stary 2006-02-27, 08:01   #55
madzik1000
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Masza_20
A tak poza konkursem, to powiem ze jestem zakochana w sali w restauracji Kuchnia Śląska w Dobrzeniu Wielkim. Jak dla mnie najcudowniejsza sala typowo weselna jaka w zyciu widzialam. Bylam tydzien temu tam na weselu. Bylo super, sala jest przepiekna, rózowa, na scianach ogromne lustra, kazde krzeslo ustrojone bialym materialem i rozowa wstazka. Sala nawet bez dodatkowych dekoracji jest piekna. Cena jest rowniez dosc niska jak na warunki. 107zł od osoby. Obsługa jest tez bardzo sprawna, co prawda bylam na malym weselu, bo tylko 40 osob, ale przy wiekszych podobno tez jest ok. Ciasta rowniez sa w cenie. Jedzenie super i najlepszy tort jaki jadlam na weselu, jak domowy, zero sztucznosci. Pewnie to zabrzmialo jak reklama, ale wierzcie mi dziewczyny ze jestem naprawde oczarowana i tylko tam chce miec swoje wesele, na ktore niestety jeszcze troche poczekam

Zobaczcie sobie stronke w necie, wszystko jest opisane + zdjecia.
ciesze sie, ze to napisalas, bo ja tez tam mam wesele tylko, ze w sali regionalnej, ale mi sie ona akurat bardziej podoba. niemniej jednak wazne, ze jedzenie i obsluga sa w porzadku. nie mialam o tej restauracji sprawdzonych informacji, wiec ciesze sie z twojego posta. pozdrawiam
Stary 2006-02-27, 08:51   #56
Agaw'a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejcik77
Agawa ja będę miała wesele w Pokrzywnej. Tak lubię ten ośrodek, że po ślubie w Opolu goście będę musieli na przyjęcie jechać taki kawała drogi aż tam hihi. Ale wesele będzie z noclegiem takze mam nadzieję, ze nie będą mieli z tym broblemu Jeśli interesuje cię Pokrzywna i jeśli nie będzie to 9 wrzesień 2006r. to sie odezwij. Podam ci namiary i opowiem więcej na temat tego miejsca.
O, tak tak poprosze o szczegoly
Mnie interesuje termin na przyszly rok lato / jesien Czekam na wszelkie informacje

Stary 2006-02-27, 08:54   #57
Agaw'a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Masza_20
Moja przyjaciolka robila wesele w Piotrówce, to za strzelcami jeszcze kawalek. Sala jak sala, kazda podobna, obsługa i jedzenie byly naprawde dobre, w sumie godne polecenia, ale jak to sie nazywalo to juz nie powiem bo to bylo 2 lata temu. sala jest chyba dosc znana w okolicy, bo bardzo ciezko z terminami. Przyjaciolka zamawiala termin prawie 2 lata do przodu i juz nie bylo na sobote w sierpniu, wiec brali slub we wtorek. Naprzeciwko tej sali/restauracji jest dom wlascicieli. Taka ladna willa, na wzor dworku, idealna do zdjec z rodzinka
Dziekuje za podpowiedz. Wiem gdzie to jest

Kochane macie jeszcze jakies propozycje?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-02-27, 09:32   #58
kejcik77
Raczkowanie

Agawa to jest ośrodek DROGOWIEC w Pokrzywnej. Nr tel. (77) 4397577. Jest bardzo ładny, wyremontowany kilka lat temu. Są dwie sale. W jednej się je, w drugiej tańczy. Jedyne ograniczenie - wesela tam robią na max. 70 osób bo poprostu więcej się nie mieści. Na dzień dzisejszy koszt jednej osoby z noclegiem+ poprawinowe śniadanie to 135zł.
Stary 2006-02-27, 13:36   #59
Masza_20
Raczkowanie

Madzik nie wiem jak sala regionalna wyglada, bo na dole nie bylam, ale chyb a jest wieksza niz ta na gorze. W kazdym razie mysle ze obsluga i jedzenie jet jednakowe na gorze i na dole. Moje 2 inne kolezanki tez tam mialy wesela, juz jakis czas temu i tez sa zadowolone.

A moge zapytac kiedy wesele? I oczywiscie jak duzo wczesniej trzeba zaklepac termin, bo od przyjaciolki slyszalam ze maja juz duzo zajetych.
Stary 2006-02-27, 14:31   #60
madzik1000
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Masza_20
A moge zapytac kiedy wesele? I oczywiscie jak duzo wczesniej trzeba zaklepac termin, bo od przyjaciolki slyszalam ze maja juz duzo zajetych.
wesele 24 czerwca. zalatwialismy wszystko w sierpniu 2005 i na czerwiec jeszcze byly terminy, chyba jeden tylko byl zajety, ale tylko w sali regionalnej, lustrzana, czyli ta rozowa, byla juz dawno zajeta. mysle, ze ona jest bardziej chodliwa, bo taka bardziej weselna. sala regionalna ma calkiem inny klimat - mi osobiscie sie bardziej podoba. mysle, ze jesli chcesz miec wesele w terminie przez siebie okreslonym to tak na rok wczesniej warto sie zainteresowac. tym bardziej, ze maja fajne ceny wiec zainteresowanie na pewno jest spore. wlascicielka restauracji jest bardzo sympatyczna i chetnie doradza w sprawach organizacyjnych.
za dzieci do 4 lat sie nie placi, za zespol i fotografa niestety tyle co za gosci, ale i tak 107 zamiast 130 to spora roznica.
pozdrawiam
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości