![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: *Megailość kosmetyków- hurtowa wymiana:)*
czy odpowiadałaby ci wymiana shally hansen na diorshow?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi pasuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Generalnie byłoby ok tylko że ja wole większe wymiany :/ |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Nie będe już nic dobierać, myślę, ze tak będzie ok, jesli tylko Tobie odpowiada; czyli
10. Błyszczyk oriflame SheerColor Juicy Lip Color z 10 ml została połowa, transparentny o zapachu owoców granatu 23. Błyszczyk AVON w tubce chłodzący o zapachu Pinacolady, jasniutki bezyk, zostało 80% 24. Błyszczyk ochronny do ust Neutrogeny bezbarwny z formułą ochronną do 6 godzin, raz użyty -Peeling do stóp Scholl- Party Feer, nowy, nieotwierany za Coś z tego może.. 56. Cantare - róż w kamieniu nr 3 (brzoskwiniowy); użyty kilka razy; 57. Wibo - puder brązujący golden glow; uzyty kilka razy, lekko uszkodzony (widać na zdjęciu) Roberto Boro - terracotta - puder brązujący, matowy, użyty kilka razy; *Coty - nightlife by esprit - natural spray - została 1/4 z 75 ml jesli uda Ci sie dorzucic jakieś serwetki lub coś dekupażowego to super ![]()
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej jestem zainteresowna:
^ Zestaw do francuskiego Sally Hansen Nearly Nude: biały+brzoskwinia. Nowy, zapakowany w kartonowe pudełeczko lekko pogiete w transporcie ![]() peeling do stóp Scholl- Party Feer, nowy, nieotwierany Zapraszam do mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
BTW Masz jakiś błąd w podpisie-stronka sie nie otwiera ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
![]()
No nic, trudno, miłych wymian zycze
![]() tak wiem, ale nie wiem jak to poprawic ilekroc wstawiam podpis, w postaci linku to cos sie psuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Błyszczyk w tubce AA z kompleksem maxi-lip z 10 ml zostało z 8ml, kolor brązowy transparentny
Błyszczyk oriflame SheerColor Juicy Lip Color z 10 ml została połowa, transparentny o zapachu owoców granatu Maskara Hypnose, podróbka z Allegro, kolor czarny, raz użyta Toby mnie interesowało. Wejdź na http://sunfly.blog.pl , tam mam rzeczy do wymiany. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź!! ![]()
wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...19#post6536019 Komu, komu TAKĄ kieckę? ![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=242466 ............. grejfruty, ananasy & oliwki - ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
cziki szminka nawilżająca jednak odpada, bo wczoraj sprawdziłam i jest ważna tylko do 10.07, czyli zostaje tusz do kresek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Aha, ten błyszczyk toffie Smackers jest już niekatualny wiec moze dobierz sobie coś za niego ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Nie wątpie, że jest super
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
BAN stały
|
czesc, gdzies mi się rzuciło w oczy w innym wątku,że masz na wymianę extraordinary avonu. To aktualne? Jesli tak, przejrzyj moje wątki. Może znalazłabys cos dla siebie za ten zapach.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słoniku! Z tego co poszukujesz to mam tylko próbki balsamów i żeli pod prysznic "smacznych"i jakieś próbki perfum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Z perfum: Cindy Crawford 40% fioleczki, Vent Vent, Cinema YSL.
Smakołyki: -płyn do kąpieli poziomka 20 ml, balsam do ciała cukier puder, 10 ml. Poza tym jakieś kremy itd, np. Vita-Nectar Day jagodowy krem do normalnej i mieszanej skóry 2 ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Hmmm, interesowałyby mnie tylko te dwie próbki aquoliny...
Ale może zgodzisz się na taka wymiankę: Twoje: 13. Reese's balsam do ust w sztyfcie, zapach masła orzechowego, zuzycie jakieś 20% 18. Sensique błyszczyk jasnorózowy z diamentowymi kryształkami, zuzycie 30% z 9ml -Miniaturka balsamu do ciała Vichy Lipidiose 1 z 30 ml zostało 25 -SESJA w tabletkach (30 tabletek) - wspomaga przyswajanie wiedzy ![]() i te dwie próbki aquoliny Za moje: + AVON - eksfoliująco-rozgrzewająca maseczka do twarzy - gorące piaski arizony - saszetka + ORIFLAME - Giordani gold - podkład adaptacyny odcień natural beige 3ml 55. SALLY HANSEN - lakier do paznokci maximum growth, odcień loyal lavender - róż z połyskiem, użyty raz na 2 paznokcie 62. ORIFLAME - paletka pomadek do ust visions - odcienie różu 4X1,5 g, dwa kolory użyte (zostało jakieś 80%) 65. ORIFLAME - Daydream - kredka do powiek - zielona, użyta 2 razy (wysuwana) + próbki? Czyli bez eyelinera ode mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
13. Reese's balsam do ust w sztyfcie, zapach masła orzechowego, zuzycie jakieś 20%
14.Pomadka do ust misssporty SheerShine, kolor 071 jasny perłowy róż, nowa Może coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.