|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na pryszcze wszelkie! Rewelacja!
chyba poszukam tego cuda w aptece
tez kiedys czytalam, ze lek na hemoroidy swietnie sprawdza sie na pryszcze, zobaczymy![]() Monika a czy moglabys napisac jak stosujesz ta masc? punktowo czy na cala twarz? Edytowane przez nAtaL!a Czas edycji: 2007-11-26 o 20:38 |
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
no to ja mam pytanie?? czy ktoś znalazł tą maść w aptece w końcu?? a może udało się stworzyć takie cuś??
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
tego wspominanego przez zalozycielke nigdzie nie znalazlam,kupilam za to cos o czym tez byla mowa:aesculan, ale w sklADzie ma parafine ciekla i wazelina a to chyba moze zapchac, dobrze mysle?
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
I co udało się komuś kupić to cudo?? lub jakieś inne podobne?? Bo ja szukałam wszędzie i nigdzie nie ma ;/ może ktoś zna jakąś zagraniczną stronkę z której można to ściągnąć
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
witam
![]() Od 7 lat leczyłam się na trądzik, próbowałam chyba wszystkiego.. udałam mnóstwo kasy na kosmetyczki, lekarzy, zabiegi, antybiotyki i nic..nie było dnia bez nowych krostek, grudek... W aptece polecono mi krem na bazie aloesu - tani, ale nie pomógł za bardzo. Od dwóch tygodni smaruje się liśćmi z aloesu i muszę przyznać że to najskuteczniejszy sposób pozbycia się niedoskonałości jaki stosowałam. (jeśli by ktoś miał podrażnioną skórę polecam witaminę A -posmarować w czasie dnia. (do kupienia w aptece ok 2zł)) Od czasu smarowania nie pojawiło się mi nic nowego na twarzy pozostały mi jednak blizny po trądzikowe ![]() nie zna ktoś skutecznego sposobu na te blizny?? może ta maść na hemoroidy by coś pomogła... |
|
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
a ja używam kremu ze ślimaka elicina trochę drogi ok 130zl ale warto. Nie stosuję go codziennie i tylko na miejsca gdzie wyskakują mi pryszcze więc starcza mi na bardzo długo. POLECAM
|
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Maść o której mówi autorka ANUSOL jest dostępna nawet na allegro. Więc pewnie w niektóych aptekach również. Ja osobiście stosuję inną[nie pamiętam jaką, coś na H...] maść na hemoroidy na czoło bo to główna siedziba moich pryszczy
próbję się z nimi uporać już od przynajmniej 6lat, a po zastosowaniu takiej maści widać efekty już po 3 dniach! a wystaczy naprawdę niewielka ilość i skóra po niej mi się nie świaci ani nie jest wysuszona. Nie bójcie się tego używać. skoro taka maść jest przeznaczona do tak delikatnych miejsc[mam na myśli jej główne zastosowanie ;-) ] to na skórze na pewno nic złego się nie stanie.Życzę udanej walki z pryszczami
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez hollyloli Czas edycji: 2014-03-20 o 12:07 |
|
|
|
|
#39 | |
|
Przyczajenie
|
A mogłabyś podać linka jakieś steonki z tym cremem
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Sama jestem ciekawa tej maści
Mam ostatnio wysyp pryszczy i nie mam już sił się smarować jakimiś specyfikami co nie działają
|
|
|
|
|
#41 |
|
Konto usunięte
|
Ostatnio byłam zdesperowana, bo wyskoczyło mi sporo takich grudkowych, niewielkich zmian (jestem sobie winna, bo nie stosowałam ostatnio kremu z filtrem, nie chroniłam twarzy) plus kilka ropnych, większych. I odkopawszy ten wątek, odważyłam się użyć na twarz kremu na hemoroidy (taki po prostu do kupienia, nie jakiś na receptę). Smarowałam na noc, zaledwie 2 użycia za mną i wiecie co? To serio działa. Oprócz jednego pryszcza, po którym mam ślad, bo go musiałam wycisnąć (ale i tak mi się ładnie podleczył) wszystko mi mega przygasło, mam gładką cerę.
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2016-08-21 o 20:05 |
|
|
|
|
#42 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

tez kiedys czytalam, ze lek na hemoroidy swietnie sprawdza sie na pryszcze, zobaczymy

Niby na zmarszczki, ale świetnie łagodzi wszelkie podrażnienia, a mam skórę mega wrażliwą! poza tym też goi krosty! Nakładam go pod Annusol na noc a rano budzę się z piękną skórą!