![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pomóżcie mi. Odechciało mi się żyć!
Powinnaś go nakłonić, żeby nie wyjeżdżał... A na pewno nie z nią
![]() Jeśli mimo Twoich próśb wyjedzie, nie pozostawiałabym sobie wielkich nadziei ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Ja bym postawiła warunek :
jedziesz nie ma nas |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Podsumowując:
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
jejku mam nadzieję, że Twój TZ jak najszybciej znajdzie sobie inną pracę w Anglii- byle jak najdalej od tej byłej dziewczyny....
niestety ale za granicą są kompletnie inne realia i człowiek czuje się tam wyobcowany i zdany na pomoc innych, np. byłej dziewczyny ![]()
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
hmmm..przekichane
![]() Mój chłopak wyjechał tylko pół roku jesteśmy razem prawie siedem, mieszkał z bratem jego żona i taka koleżanką... nie chce Cie starszyc ale to co ja przezywałam bedąć w Pl. jak on był w Angli nawet ciężko pisac.. i nie chodzi tu o zaufanie kontakt z nim miałam codziennie chodzi o sam fakt tesknoty jest taki ogromny przenikający ból ktorego nie jesteś w stanie ugasić. bywało BARDZO ĆIĘŻKO!!! na odległość z pozoru błąche rzeczy wydają sie tak strasznie wielkie, masz myslenice których nie możesz powstrzymać <ludzka wyobraznia jest bezlitosna> A co do rozłaki krótka może wzmocnic miłość długa może ją zniszczyć. Ja obecnie jestem u swojego chłopaka w angli gdyby nie to ..nie wiem jakby sie to skończyło bo ta odległość stawała się coraz większa On bedzie się czól tam bardzo samotny, obcy kraj, obcy jezyk jedynie kto nie będzie mu obcy to jego była i kumpel.. wybacz ale bedąc z kims 4 lata ta osoba nigdy nie bedzie Ci obojetna to uczucie może sie narodzic na nowo szczególnie że ona sie posłuży wszystkim by go zdobyc na nowo skoro piszesz że ona chce wróćic... PS a wogóle była to była miała swoja szanse mogła ja w tedy wykorzystac po kij sie teraz wtrąca <wrrrrrrrr>!! Z Jednym masz racje to jego życie i jego decyzja. Ty mósisz podjąć swoja czy jestes w stanie wytrzymac coś takiego?? jesli tak to podziwiam ja bym nie dała rady.. jak COS MA BYC TO BEDZIE. Życzę Ci z całego serca jak najlepiej i bede trzymac mocno kciuki żebys z nim była, ale słyszałam już tyle złych histori podobnych do twojej ze nadzieje sa małe..ale mocno bardzo mocno bede trzymac kciuki. I wiesz co ja bym pojechała na to lotnisko niech ona zobaczy że on kogos ma i kocha tyle ze rostanie na lotnisku jest ciężkie ale w domu nie bedzie Ci dużo łatwiej. nie załamuj sie jesteś bardzo młoda całe życie przed Toba. Z cicha nadzieja w sercu zycze Powodzenia i trzymaj sie!! TRZYMAM KCIUKI JAKĄKOLWIEK DECYZJE PODEJIESZ!!
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Pozwol mu jechac. To bedzie tez oznaka Twojej dojrzalosci i informacja dla niego, ze nie jestes chorobliwie zazdrosna i ufasz mu. Ten wyjazd bedzie swietna proba dla Waszego zwiazku, jesli Cie naprawde kocha do niczego pomiedzy nim a jego byla dziewczyna nie dojdzie (mimo ze ona chce). Chlopak ma 25 lat wiec nie juz dzieciakiem i chyba potrafi odroznic prawdziwe uczucie od relacji czysto seksualnych. Poza tym ten wyjazd moze byc korzystny dla Was obojga jesli faktycznie to o czym on mowi jest prawda. Oprocz tego za jakis czas nie chcialabys sie chyba znalezc w sytuacji (jesli on ulegnie Tobie i nie wyjedzie), ze przez Ciebie stracil swoja zyciowa szanse. Co do uczuc to zdradzic moze sie wszedzie i rowniez z inna kobieta. Miejsce i czas nie ma tu znaczenia. Jesli ma do tego dojsc, to dojdzie i w Polsce. Kwestia zaufania i szczerosci Waszych uczuc
![]() Zastanow sie tez nad tym czy to co do niego czujesz jest miloscia czy jak ktos slusznie wczesniej zauwazyl zauroczeniem (w Twoim wieku czesto sie zdarza i rownie szybko przemija ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
perłowa co zrobiłaś?? napisz,bo jakoś zaczęłam się o Ciebie martwić...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że Perłowa podjęła decyzję i na forum chciała tylko potwierdzenia, że złuszną, a to 90% wizazanek ją zjechało
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
masz rację zgadzam się ze wszystkim co wyżej napisałaś
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pperlowa zrobisz jak uwazasz jednak zatrzymywanie go na sile nic nie zmieni, jesli bedzie chcial to i tak wroci do swojej eks. Niewazne czu w kraju czy zagranica. Pozdrawiam i zycze podjecia trafnej decyzji. Powtorze sie jeszcze na temat ewentualnego zauroczenia. Zadaj sobie pytanie czy to chwilowy odlot czy prawdziwa milosc... Edytowane przez Anuska77 Czas edycji: 2007-10-10 o 15:36 Powód: dodanie tekstu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widziałam kilka związków, (nawet małzeństw), które rozpadły się przez takie wyjazdy, a także pary, które połączone zagranicą w Polsce szybko się rozpadały. Zagranicą ciągnie swój do swego. Ja bym go nie puściła.
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Kazdy ma swoje sumienie i wolna wole. Jesli jedna osoba zdradzi nie znaczy, ze zrobi to inna. Po co generalizowac??? A czy po 3 miesiacach znajomosci mozna juz mowic o zwiazku??? Moze zastanowmy sie najpierw jaki rodzaj zazylosci jest miedzy nimi??? Wlasnie ten wyjazd moze pomoc to odkryc...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
3 miesiące to za krótki czas, żeby cokolwiek testować. Oni powinni się poznawać!
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Z jakiegoś jednak powodu pary, które świata poza sobą nie widzą po wyjeździe rozstaja się.
Tam jest inny świat, którego osoba np. za oceanem, czy oddzielona wieloma kilonetrami nie rozumie, bo ... minuta taka droga, ... bo wiele rzeczy lepiej pokazać - nie da się wytumaczyć... Bo jest blisko ktoś, kto rozumie.... Po co wyjeźdzać oddzielnie, jak można razem? Teraz, gdy Polska jest w UE wiele krajów wesprze Perlową darmowymi studiami, za które "tybylcy" płacą kupę kasy. Naprawdę świetna okazja. Warto się dowiedzieć. Matura, wspólne życie, wyzsze studia zagraniczne. Czego chcieć więcej? Perlowa buduje własne szczęście i jeszcze rodzice będą z niej dumni ![]()
![]() |
#48 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
a ja myślę,że to zauroczenie.... za krótki okres,ona dojrzeje i poradzi sobie z tym rozstaniem...
a eklerka ma rację-też byłam za granicą i widziałam co tam się dzieje ze związkami- nawet małżeństwami będącymi tam razem- jak się tam ludzie zdradzają i "bzykają" jak króliki- szok!!! nie wiem jak można tak zgłupieć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
Pperłowaa; napisz cos bo sie martwie ;/ jak sie trzymasz?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.