|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak otrzymać taki blond?
Cytat:
Mam nadzieję,że po farbowaniu nie będzie jeszcze gorzej Bedę farbować w przyszłym tygodniu.Trzymajcie kciuki żebym wyglądała jak człowiek....
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a jaki masz teraz kolor?? i postanowilas juz ktora farbą zrobić? jejkuuu jaka ja jestem ciekawa
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Mam rozjaśnione sprayem Rossmana na taki mniej więcej blond jak Ty miałaś przed tym farbowaniem a odrosty bardzo ciemne blond z miedzianym połyskiem.No właśnie nie wiem której farby użyć,wcześniej byłam zdecydowana na Wellaton ale skoro u Ciebie kolorek Garnierem wyszedł taki śliczny więc może na moich wyszedłby podobny.....Nie mam pojęcia
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
mam nadzieje ze autorka sie obrazi jak wtrace sie z podobnym problemem-nie chce forum zasmiecac
A wiec ...drogie Wizazanki-prosze...powiedzcie mi co powiedziec fryzjerowi żeby stworzyl mi takie cudo na glwie(fotka nizej) -jak to precyzyjnie nazwac bo nie wiem nie mam mozliwosci wydrukowac wiec prosze |
|
|
|
|
#35 |
|
BAN stały
|
Alien- no więc tak
odrosty wyjdą ci takie złoto-rudawe (ale jak je psiknęłam sprayem palette to robią się jaśniejsze, więc wyrównam kolorek) a reszta włosków chyba tak jak mi ![]() czyli praktycznie wyjdzie ci to samo tylko, ze ja mialam cwzesniej balejaż (fryzjerski) i na tych najjasniejszych pasmach kolor jest najladniejszy- taki prawie że biały bloNd ![]() mundziolek- sama nie wiem jak by to nazwać... a na prawde nie moze ci kumpela wydrukowac, albo w kafejce czy cooos?
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
no chyba to byłby najlepszy pomysł a skąd jesteś? (bo masz wpisane Szczecin a ja jestem z okolic Szczecina) ^^
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
BAN stały
|
up up.
jaką farbą otrzymam taki blondzik? wklejam fotkę
|
|
|
|
|
#39 |
|
BAN stały
|
w górę
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Fructissa z takimi boskimi, cudownymi włosami nic bym nie robiła.
Masz cudowny kolorek- jak je rozjaśnisz tak jak liszowska to zniszczą Ci się strasznie włosy. A Twoje są piękne
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Wdepnelam z ciekawosci kojarzac Cie z innych watkow o wlosach
Popieram, masz swietny ten blond i nie trzeba z nim juz nic robic. Nie rob sobie tak bialego, to nie jest ladne. I taki cieplawy blond lepiej podkresla Twoja karnacje |
|
|
|
|
#42 |
|
BAN stały
|
ojej dziewczyny ale słodzicie
. Tamten kolorek miałam daaaaawno temu, juz jestem po kilku farbowaniach i szczerze mówiąc moje włosy są takie nijakie A tamten (sztuczny ) blondzik Liszowskiej bardzooo mi się podoba
|
|
|
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
fructissa, a my się spotykamy w kolejnym wątku o blondach .
hii i ja również ciągle marzę o tym blondzie liszowskiej hihi ale tak jak mi poleciłaś w innym wątku, chyba zdecyduję się na wellaton 12/0 .
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Hej kobietki
![]() Nie wiem czy pomoge,ale moze moj post sie na cos przyda ![]() ja farbuje wloski od lat farba palette platynowy blond,wiem wiem...nie cieszy sie on dobra opinia wsrod farb,ale ja jestem zadowolona bo uzyskuje taki odcien na jakim mi zalezy Zalaczam foto. buzki
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
fairy_m, cudowny kolor ! a jaki mialaas wyjsciowy kolor wlosow? bo ja mam ciemny blond i mysle, ze palette wyszloby złote na moich włosach ;/
|
|
#46 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
Wrocilam wlasnie z kina,juz odpisuje
A wiec tak;farba Palette rozjasniam wlosy juz od hmm....5 lat,wyjsciowy mam ciemny blond wpadajacy w orzeszka wloskiego.Szukalam dlugo i przeszlam przez wiele farb(odradzam welle)az w koncu zdesperowana zaryzykowalam i kupilam Palette.Ostatnio firma sie poprawila,bo wprowadzono serie z wit C,ktora chroni kolor i pielegnuje wlosy,bo wiem ze dawniej palette cieszyla sie zla opinia. Ja jestem zadowolona,farbe trzymam 40 minut(co do minuty i ani sekundy dluzej).Oczywiscie uzywam dobrych odzywek i maseczek do wlosow,bo wiadomo rozjasniane wloski bardzo tego potrzebuja.Uwazam ze kazda farba niszczy wlosy,ale jest cos za cos z pomoca odzywek beda wygladac zdrowoTo tylko moja propozycja,mam nadzieje ze pomoge w wyborze farby dziewczynom ktore maja podobny naturalny kolorek wlosow co ja,ale wlos wlosowi nierowny i nie moge zagwarantowac ze u kazdej z Was wyjdzie tak samo .No i to co pisalam wyzej,po kazdym myciu plukanka Celii fioletowa .Moze drugie zdjecie wiecej Wam powie,bo kolor wloskow zalezy rowniez od naswietlenia,pory dnia i jakosci fotki ![]() Buzki
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Fructissa, piękny masz (miałaś?) ten kolor włosów
. Dokładnie taki mi się marzy. Jakbym miała takie włosy to bym całymi dniami je rękami mientoliła ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=5524976 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.

ja bym chętnie zobaczyła jak u ciebie wellaton wyszedł
. Ale wiesz- do niczego cię nie zmuszam
. I ajjlepiej zebys wkleila fotki przed i po farbowaniu- jak już ufarbujesz wybraną farbą 

a na prawde nie moze ci kumpela wydrukowac, albo w kafejce czy cooos? 

Popieram, masz swietny ten blond i nie trzeba z nim juz nic robic. Nie rob sobie tak bialego, to nie jest ladne. I taki cieplawy blond lepiej podkresla Twoja karnacje