|
|
#31 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myd³o i powid³o
Cytat:
moge sie chwile zastanowic? z tych drobiazgow zrezygnuje. interesowalaby mnie tylko odsypka pudru i peeling. Zastanowie sie chwilke bo mam sporo pudrow sypkich juz i peelingow rowniez. A ten peeling to sama ucieralas wg receptury z mazidel? Znalazlam tam recepturke. Nigdy nie stosowalam takich wlasnorecznie wykonanych wynalazkow wiec potrzebuje przemyslec sprawe pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety nic, ale bêde zagl±daæ
|
|
#33 |
|
BAN sta³y
|
nie peeling jest fabryczny ja go nie stosowalam jest mojej mamy akurat ale twiedzi ze jest naprawde dobry zreszta kombinacja skladnikow jest dosc nietypowa
|
|
|
|
|
#36 |
|
BAN sta³y
|
ok nie ma sprawy doskonale Cie rozumiem.Ale zobaczylam ze szukasz podkladow korygujacych a ja akurat dodalam dermabled z vichy jakbys byla zainteresowana to pisz
Pozdrawiam |
|
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
zapraszam
|
|
|
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
zapraszam
|
|
|
|
|
#43 |
|
Przyjació³ka KWC
|
Pyta³a¶ u mnie o Camouflage, widzê, ¿e do³o¿y³a¶ olejek Nuxe, którym by³abym zainteresowana
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Przyjació³ka KWC
|
Tak, jak najbardziej
(zdajê sobie sprawê z tego, ¿e sam kamufla¿ to by³oby za ma³o za olejek, z cieniem bêdzie uczciwie). Mog³aby¶ podaæ mi stopieñ zu¿ycia olejku i datê wa¿no¶ci (o ile nie jest zakodowana albo umiesz odczytaæ kod)/kiedy by³ otwarty?
|
|
|
#46 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Przyjació³ka KWC
|
Nie trzeba, akurat aptekê Vena Vita znam, czêsto odwiedzam i mam do niej spore zaufanie, wiêc nie s±dzê, ¿eby sprzedali stary kosmetyk. A skoro otwarty by³ w maju, wiêc jeszcze 7 m-cy mo¿na u¿ywaæ.
![]() Mi taka wymiana odpowiada, je¿eli Tobie równie¿, czekam na PW.
|
|
|
#49 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a czym jestes zainteresowana? bylam chetna na ten krem ale myslalam, ze nici z wymianki wiec zakupilam nawilzacz clinique. Ale oczywiscie mozemy porozmawiac na temat wymianki, jest nowy wiec mozna miec zapas
|
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi oprocz kremu podoba sie u ciebie pianka effaclar h oraz mleczko hipp. w sumie moglabym wymienic ta paletke bo ja nie jestem zbyt zaawansowana jesli chodzi o makijaz. Kod wybity na opakowaniu paletki to 6L01. Taki sam kod na papierowym pudelku. Wlasnie ja otworzylam i niestety wpakowalam palec w brazowy cien wiec juz ja zamykam. Poplacze jesze troche nad nia i sie zastanowie i ty sie rowniez zastanow. Moge zrobic blizsze zdjecia cieni, blyszczykow, generalnie calej paletki
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Soraya --- Kredka do oczu z witamina E i aloesem --- tylko wyprobowany, kod 455013, kolor ciemny brudny granat;
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5496891 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5496891 cos u mnie za te malowidelka ??
|
|
|
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
Soraya --- Kredka do oczu z witamina E i aloesem --- tylko wyprobowany, kod 455013, kolor ciemny brudny granat;
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5496891 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5496891 cos u mnie za te malowidelka ?? przepraszam, ze pozno odpisuje ale ostatnio nie mam czasu na wizaz niestety niczego nie wybralam ![]() pozdrawiam
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.