|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: wyzysk uczennic w salonach??
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem kochana, szczerze to ja bym zmienila szkole, bo jesli ktos najpierw wysyla na praktyki a pozniej (pomijajac fakt ze juz to trwa 3 miesiace
) robi zajecia teoretyczne to dla mnie ta szkola jest g.. warta Dziwi mnie ze nikt sie jeszcze ta szkola nie zajal, bo dla mnie to sa kpiny poprostu. No ale wiadomo ze musisz sie teraz i tak przemeczyc, bo Cie nigdzie nie przeniosa. Wspolczuje ze trafilas do tak beznadziejnej szkoly...
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i do tego jak możesz mówić że 'nie nadajesz się do tego zawodu' skoro sama go wybrałaś, to chyba jest jakimś Twoim marzeniem/celem? |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.

Dla mnie to jest jakis bezsens, NIE MOZNA nauczyc sie wszystkiego od podstaw tylko na praktykach, do tego potrzebne sa lekcje i osoba, ktora wszystko od podstaw wytlumaczy, a nie jakas durna kierowniczka lokalu. Poza tym z tego co wiem osoby do 18 roku zycia maja obowiazek sie uczyc... Teraz to juz jestem w szoku 

Dziwi mnie ze nikt sie jeszcze ta szkola nie zajal, bo dla mnie to sa kpiny poprostu. No ale wiadomo ze musisz sie teraz i tak przemeczyc, bo Cie nigdzie nie przeniosa. Wspolczuje ze trafilas do tak beznadziejnej szkoly...