Dlaczego sie rozstalicie i dlaczego wrociliscie? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-10-12, 18:25   #31
Scarlet23
Zadomowienie

Dot.: Dlaczego sie rozstalicie i dlaczego wrociliscie?

dobre pytanie a najlepsze jest że miłam taką sytuacją a nie poteafię odpowiedzieć - rozstałam się z moim TZ niby decyzja była przemyślana a jednak wrócilismy do siebie początki były dziwne ale traz jest super i ta 2 tygodniowa przerwa nam dobrze zrobiła tak uważam oboje przemysleliśmy i zastanowiliśmy jak dojśc do kompromisów aha jeszcze zaznacze że to było po 3,5 roku bycia razem , po prostu mamy bardzo rózne charaktery i podejscie rózne do życia i to się zaczeło nasilać każde uparte jak osioł no i tak sie zaczełam zastanawiać i doszłam do wniosku że moje marzenia i pragnienia przy TZ nigdy się nie spełnią wiem egoistyczne to było ale cóz w trakcie tych 2 tygodni stwierdziałam że po co mi te marzenia skoro nie mam jego , brakowało mi go strasznie no i finał taki że już 4 lata minęło i moim zdaniem to rozstanie dobrze nam zrobiłiło i jest lepiej niż było.
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-12, 18:57   #32
***luna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ptysio5 Pokaż wiadomość
Luna, rzadko zgadzam sie z Twoim punktem widzenia, ale Twoje wypowiedzi dają mi do myslenia i widzę inną "jedyną słuszną prawdę" niz moja własna

Lubie Cię czytać
to miłe
prawdę mówiąc ja też lubie czytać wypowiedzi innych ludzi i inne racje, choć czasami jestem super uparta
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici
***luna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-12, 19:45   #33
Klariska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ona444 Pokaż wiadomość
Czy mozna sie rozstac a potem tego zalowac i wrocic?
Witam znalazlam podobny tutul - powroty do bylych gdzie kolezanka zastanawia sie czy wrocic do bylego. Ja mam troche inne pytania -jestem swiezo po rostaniu, niby tego chcialam i wydawalo mi sie ze to sluszne. - On zakonczyl (ale mialam na to wplyw). Ale juz mi sie tak nie wydaje. Nie przemyslam tego do konca. Ciekawi mnie ktorzy z was rozstali sie i wrocili. czy jest jeszcze nadzieja? pewnie bardzo mala. pewnie takich bedzie nie za duzo. dlaczego sie rozstalicie i dlaczego wrociliscie? ktorym sie nie udalo wrocic, a ktorym sie udalo?
u mnie to wyglada tak, ze to raczej ja bym chciala wrocic do niego, tylko ze to ja mu wmawialam to rozstanie az w koncu on skonczyl
My sie rozstalismy na 1-2miesiace(bo on byl w szpitalu), a ja w sumie w jego rozne bajki nie wierzylam. Oczywiscie nie pasowalo mi jego zachowanie wtedy. Po tym czasie po prostu sie normalnie spotkalismy u mnie i znow zaiskrzylo. Przyznam ze caly ten czas(kiedy nie bylo go obok) myslalam o nim, na imprezie tez. Zachowywalam pozory ze niby mi dobrze, ale nocami czekalam na to ze sie odezwie. Na szczescie wrocilismy do siebie

Klariska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-12, 19:51   #34
sanetka
Zakorzenienie

ja sie rozstalam i wrocilam,juz gdzies to pisalam

ja 15 lat, on 18, zwiazek trwal 4 miesiace. w sumie to nie bylo konkretnego powodu
potem dluga przerwa

no i teraz znow jestesmy razem od ponad 2 lat i to jest najlepsze co mnie moglo w zyciu spotkac

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-12, 21:22   #35
karta666
Zadomowienie

GG do karta666 Send a message via Skype™ to karta666

Cytat:
Napisane przez ona444 Pokaż wiadomość

wydaje mi sei ze to nie jest przyzwyczajenie
To niech Ci sie nie wydaje, ty musisz to wiedziec.

Tak rozstawalam sie z chlopakiem, i wracalismy do siebie.
Wlasciwie niedawno do siebie wrocilismy.
Jest pieknie, i wiemy ze sie kochamy.
Jedna osoba bez drugiej zyc nie moze, i znowu sa motylki
po 2 miesiacach nie bycia ze soba..
miesiac nie widzenia sie, miesiac bycia przyjaciolmi..
ale zadne z Nas nie myslalo o sobie jako tylko o przyjacielu..

Jesli zalezy Ci na nim probuj, aby tylko nie bylo za pozno...

Jestem FIT !

karta666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-13, 16:49   #36
kamelia1985
Raczkowanie

nie ma jednoznacznej odpowiedzi....
ja z moim obecnym TZ bylam najpierw przez pol roku, pozniej rozstalismy sie na ponad dwa lata i teraz znow jestesmy razem i zapowiada sie ze juz na zawsze...
jezeli jestescie sobie pisani to wczesniej czy pozniej sie zejdziecie, jezeli nie tzn ze nie bylo wam to pisane...

http://dzidziusiowo.pl/php/img-23042009018.jpg
kamelia1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-13, 17:07   #37
Olcia101
Rozeznanie

Ona 44 i napisz jak ci sie ułożyło w życiu. Ja jestem w podobnej sytuacji ale wszystko zalezy od niego. I żyje teraz w ciagłej niepewności bo niewiem co zadecyduje a ja go bardzo kocham i nie chce sie rozstawać jednakże spodziewam się najgorszego. A to wszystko moja wina... 3 tygodnie temu powiedziałam ze chce zrobić przerwe w naszym związku z paru powodów i wydalao mi sie ze tak bedzie lepiej i to jest przemyslana decyzja ale poźniej wiedziałam juz ze to był bład i napisałam mu a on....teraz to on sie nie chce spotykać, bardzo zabolało go to co zrobilam itp. Dlatego strasznie sie boje co bedzie dalej , bylismy ze sobą 2 lata. To jest moja pierwsza miłość.
Olcia101 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-10-14, 09:54   #38
ona444
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olcia101 Pokaż wiadomość
Ona 44 i napisz jak ci sie ułożyło w życiu. Ja jestem w podobnej sytuacji ale wszystko zalezy od niego. I żyje teraz w ciagłej niepewności bo niewiem co zadecyduje a ja go bardzo kocham i nie chce sie rozstawać jednakże spodziewam się najgorszego. A to wszystko moja wina... 3 tygodnie temu powiedziałam ze chce zrobić przerwe w naszym związku z paru powodów i wydalao mi sie ze tak bedzie lepiej i to jest przemyslana decyzja ale poźniej wiedziałam juz ze to był bład i napisałam mu a on....teraz to on sie nie chce spotykać, bardzo zabolało go to co zrobilam itp. Dlatego strasznie sie boje co bedzie dalej , bylismy ze sobą 2 lata. To jest moja pierwsza miłość.
Tak Olcia101, jestes w podobnej sytuacji. wlasciwie nie wiem gdzie pisac - na Twoim watku czy moim. I w ogole na razie boje sie cokolwiek pisac i myslec.
ona444 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-22, 16:54   #39
Olcia101
Rozeznanie

Ona444 i jak ci sie układa? rozmawiałaś ze swoim chłopakiem? widzieliście sie? Bo ja z moim tak...i raczej już nie ma nadzieji
Olcia101 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości