![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Moje rysunki :)
Agusia^^
Dziękuję za krytykę ![]() Wcale nie poczułam się urażona ![]() ![]() Jojo12 Niestety ale dopiero niedawno wzięłam się za rysowanie tak bardziej poważnie, poza tym rzadko coś rysuję bo nie mam czasu ze względu na szkołę. Ale teraz jest przerwa świąteczna więc postaram się coś jeszcze narysować... ![]()
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Nowa dostawa.
![]() Tym razem portret. Aktorka - Rachel Shelly ![]() Węgiel, format A4. I znów cienie zawaliłam... ![]() Może się w końcu kiedyś nauczę... Miniaturka wygląda jakoś dziwnie. Powiększcie sobie ![]()
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Wygląda, jakby nie miała tęczówek
![]() Twarz trochę płaska, szczególnie nos jest nienaturalny. Cieniowanie całości trochę nie tak, włosy są zbyt ciemne do ogółu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
No ja wiem, że ona dość dziwnie wygląda :P
Może spróbuję trochę bardziej pocieniować twarz, żeby nie była taka trupioblada przy tych czarnych włosach ![]() ![]() Dzięki za rady ![]()
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Po pierwsze chciałam powiedzieć, że twoje prace są rewelacyjne i rzeczywiście jest kilka rzeczy które nie do końca mi odpowiadają ale to są szczegóły a mało kto tu zwraca uwagę na to co się udało bo przecież prace są naprawdę dobre. Ja sie wprawdzie wypowiadam jako amator, bo nie potrafię rysować ale wiem co mi się podoba. Moja przyjaciółka rysuje i tez już sie rysunków troche naoglądałam dlatego mówię : OBY TAK DALEJ!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
A ja nie. Napisałam dokładnie tak jak chciałam. Chodzi o to że mnie sie bardzo te prace podobają i oto że jednak nic nie jest idealne i ze należy więcej uwagi zwrócić na to że jest mnóstwo fajnych rzeczy w tych pracach.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Mysia_Pysia
śliczne są Twoje rysunki i szkice. Bardzo mi sie podobają. Gratuluję talentu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale ok, o gustach się ponoć nie dyskutuje, pomimo tego, że dzięki temu złowrogiemu milczeniu czasem człowiek się czuje, jakby dostał cegłą w łeb. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny łapiecie się za słówka. Mysia prace są dobre ale trzeba nad nimi jeszcze trochę popracować, a że doświadczenie czyni mistrza to im więcej będziesz rysować tym lepiej będzie Ci to wychodzić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Ja na przykład uwielbiam łapać za słówka.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
swietne prace!!
myslałam ze ja ładnie rysuje, ale jak zobaczyłam Twoje to poprostu moje są tragiczne ![]() gratuluje takiego talentu. Prace boskie!!
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja osobiście nie lubię jak sie mnie łapie za słówka w sposób złośliwy - to wg mnie do niczego sensownego nie prowadzi. To po prostu zaśmieca bezsensownie watek. Mam jednak nadzieje że się pomimo to jakos dogadamy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Na łapanie za słówka jest jedna rada - należy wypowiadać się jasno i nie zaburzać ciągu komunikacyjnego.
Ale zmieńmy temat, bo się niemiło robi, a o rysunkach miało być ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
No dziewczyny! Co wy tu w moim wątku bałagan robicie
![]() ![]() Dzięki za odpowiedzi ![]() Wiem, że moje prace nie są idealne, ale rzadko mam czas żeby coś narysować. A jak wiadomo, trzeba dużo ćwiczyć żeby były lepsze efekty... aga1616- ja też tak czasem myślę jak zobaczę prace ładniejsze od moich ![]() ![]() Dużo ładnych prac jest na www.rysuj.pl Często przeglądam tam różne szkice i dopatruję się jak co jest narysowane, próbuję się na nich wzorować ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Ja osobiście nie przepadam za portalem www.rysuj.pl
![]() Czasem tam zaglądam, to fakt, ale nie przykuwa on mojej uwagi na dłużej niż 10 minut. A za bałagan przepraszamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Po dlugiej przerwie zamieszczam nowy szkic
![]()
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Super. Strasznie mi się podobają Twoje prace. Są boskie. Najładniejszy ten konik na początku!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
ładnie szkicujesz!
koń mi się starsznie podoba, jest sliczny, koniki ogólnie sa boskie a ten na szkicowany jest bardzo ładniutki ![]() ![]()
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
WESOŁYCH I POGODNYCH ŚWIĄT!!!
bardzo udana praca ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Nowy rysunek. Węgiel na A3. Aktorka japońska - Hitomi Kuroki.
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Fajne szkice podziwiam za to że ten zrobiony węglem jest taki czysty wiem jak bardzo łatwo jest tym się upaćkać. Bardziej jednak podoba mi się ten poprzedni, chociaż wydaje mi się że tak tyci tyci jest zbyt pociągła ta twarz nie zmienia to jednak faktu że masz talent
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Talent masz, musisz tylko popracować nad detalami, co już było tutaj pisane wielokrotnie.
Np. w ostatniej pracy coś dziwnego stało się z nosem. Za to podoba mi się cieniowanie włosów- widać blask Interesuje mnie, czy masz jakieś rysunki z pamięci? Miło by było coś takiego zobaczyć. Byłabym wdzięczna.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
portret mi sie zupelnie nie podoba, jest taki hmm.. mało realistyczny, nie chwalac sie namalowałabym lepiej. ale podziwiam cie za namalowanego konia i dalmatyńczyka, bardzo mi sie podoba
![]()
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
Mysiu_Pysiu mi się bardzo podobają twoje szkice, i pomimo tego jak piszą bardziej doświadczeni odemnie w te dziedzinie ( właściwie to nie mam żadnego) chciałabym mieć twój talent.
Szkicuj kobitko, a z biegiem czasu dojdziesz do celu jaki sobie zapewne obrałaś, i tego ci z całego serducha życzę. A moim faworytem są dalmatyńczyki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tu nie chodzi kto lepiej, tylko o chęć udoskonalenia się w tym co się robi. Uważam że twoja wypowiedż jest niegrzeczna. Edytowane przez martamilcz Czas edycji: 2008-06-30 o 15:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
![]() Edytowane przez martamilcz Czas edycji: 2008-06-30 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Nie sądzę, by wypowiedź lalaine była niegrzeczna. Prace faktycznie nie powalają. Jak coś jest kiepskie, to jest i nic tego nie zmieni. To prawda, że liczy się głównie to, żeby rysowanie sprawiało przyjemność autorowi, i nie można nikomu zabronić tworzyć, nawet jeśli nie jest zbyt utalentowany. Ważne, żeby czerpać z tego radość i tego wam jak najbardziej życzę
![]() Niemniej jednak, nie jestem zdania by słodzić każdemu, kto umie byle jak przerysować coś ze zdjęcia. Jestem krytyczna i dobrze mi z tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za wszystkie komentarze. I te przychylne i te mniej
![]() Może i moje prace nie są powalające, ale mało kto umie narysowac cos tak jak ja. Oczywiście, że zawsze znajdą się lepsi, nie uważam się za artystkę ale też nie wydaje mi się, żebym rysowała "byle jak".
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Twoje rysunki sa wspaniale jak ja bym chciala tak umiec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.