|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: on boi się odpowiedzialności
z tego co ja zaobserwowalam, to jesli mialby jeszcze byc z Toba, musisz odpuscic zeby przestal czuc presje, poczul, ze ma wybor itp. i wtedy moga jego watpliwosci sie rozwiac, byc moze na plus. Gdy jest naciskany jeszcze bardziej podlega rozchwianiu emocjonalnemu. Jesli chcesz miec jakakolwiek szanse usun sie, nie pisz, nie dzwon, nie blagaj. Wiem, ze to strasznie trudne i bolesne bo my kobiety widzimy jedyna szanse w rozmowie. Oni jednak odwrotnie. Skup sie na razie na sobie, poogladaj ulubione filmy, poczytaj, pospotykaj sie z przyjaciolmi, tak zeby miec cos dla siebie.
narysuj mi baranka... zakorzenienie Edytowane przez koKOro Czas edycji: 2007-10-15 o 16:16 |
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Wijesz sie jak piskorz, Pimpuszek.
Sama napisałaś: Cytat:
(tzn, tak naprawdę, to przekonujesz siebie) Doskonale wiem, co przezywasz. Ale, w przeciwieństwie do ciebie, jestem już od tego wolna. Niezaangażowana. Stoję z boku i widzę jakby trochę ściślej. Wyłącz uczucia i weź to na logike.
|
|
|
#33 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez pimpuszek81 Czas edycji: 2011-03-01 o 20:11 |
|
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Powiedzialam to ogolnie. Nie mam tu na mysli zeby ona "dyndała" jak to ujelas jemu kolo nosa. Moze po prostu poczekac z miesiac-dwa, a jesli nadal bedzie taka sama sytuacja to odejsc, ze swiadomoscia ze probowala.
|
|
#36 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez pimpuszek81 Czas edycji: 2011-03-01 o 19:41 |
|
|
|
|
#38 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i to bylo w tym najgorsze (oczywiscie ze trzeba porozmawiac!) bo ja wiem ze bylam pochopna.
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na Twoim miejscu powiedziałabym mu, że usuwasz się na bok, on ma czas tylko na siebie, na swoje sprawy, na wsłuchanie się w siebie, na przemyślenie tego wszystkiego. Na tzw. tabelkę plusów i minusów. Niech pobędzie trochę sam. Liczyłabym na to, że dojdzie do wniosku, że warto popracować nad waszym związkiem, choć może to być ciężka praca, że pomyśli, że jego miłość jest tak duża, że nie może Cię zostawić a jednocześnie tak silna, że ułatwi uporanie się z problemem. Poważnie - jeśli chcesz mu koniecznie jeszcze coś powiedzieć, to powiedz teraz a potem daj czas na podjęcie decyzji samodzielnej i przemyślanej. I ostatecznej. |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez pimpuszek81 Czas edycji: 2011-03-01 o 20:11 |
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wg mnie, to on chce być z Tobą, ale strach go trochę hamuje (cóż za odkrycie ), a z drugiej strony może się tak wahać bardzo długo, może trzeba mu pomóc dojść do konkretu, przyzwalanie na niezdecydowanie jest bardzo niewychowawcze w tym przypadku. Pomóż mu wziąć się w garść.
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez pimpuszek81 Czas edycji: 2011-03-01 o 19:41 |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
wg mnie?
usunąć się. Jak kocha to wróci. Proste ale prawdziwe. Powodzenia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:29.

chyba pozostało mi się pogodzić ale nie umiem to tak strasznie boli 
) to ja protestuję. Stanowczo.

), a z drugiej strony może się tak wahać bardzo długo, może trzeba mu pomóc dojść do konkretu, przyzwalanie na niezdecydowanie jest bardzo niewychowawcze w tym przypadku. Pomóż mu wziąć się w garść.