![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Słoneczniki:)
nic innego niż stroik nie wymyślisz. Popatrz na zdjęcia wklejone przez Madabell. Widziałam też kiedyś taki wąż ze słoneczników przeplatany liściami, na których naklejone były maleńkie białe perełki. Ułożony był wzdłuż zewnętrznej krawędzi stołu naprzeciwko młodej pary.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
stawiam u Was dopiero pierwsze kroki, więc nie krzyczcie jeśli gdzieś juz odpowiedz na moje pytanie była.... szukalam i nie znalazlam niestety... a pytanie mam takie... jak zabezpieczyc garnitur pana mlodego przed ubrudzeniem go slonecznikiem?... chodzi mi o umieszczenie kwiata w butonierce... podobno one brudzą a ja uparlam sie i bede miala wlasnie sloneczniki na weselu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
To jeszcze coś ode mnie :
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Dziękuje za każdą pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
no to jeszcze kilka propozycji
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze kilka
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2010-04-10 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
i ostatnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Dziekuje za kolejne stroiki
![]() http://www.catering.konin.pl/panel/s...kor_sali.jpg:-) ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- http://www.catering.konin.pl/panel/s...dekor_sali.jpg ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- A w ogole tak sobie mysle jakie kwiaty pasuja do slonecznikow.....Mysle nad bialymi rozami,ale czy to bedzie ladnie wygladac.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
może zapytaj się Ewaleny? Udziela się w wątku pt. "Bukiety ślubne" i ma całkiem niezłe pomysły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Szukam...Szukam...hmmm
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Odnalezione ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Pewnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
???śliczne to wszystko, zakochałam się w słonecznikach:0
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
Ja też zbzikowałam na punkcie słonecznikowego bukietu.... jedyny problem jest taki że chciałabym mieć biały kwiatek we włosach (podobnie jak któraś z koleżanek na forum z tego co czytałam) no i właśnie co wy o tym myślicie??.... chyba nie bardzo to pasuje??.....
A może macie jakieś fotki ze słonecznikiem we włosach? ewentualnie zdjęcia słonecznikowego bukietu z białymi kwiatami??.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
super wątek, bo ja też chcę mieć słonecznikowe wesele
![]() i mam pytanko - kiedy jest sezon na słoneczniki?? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
![]()
Odświeżam wątek
![]() Dziewczyny, będę mieć ślub w lipcu, 20. Sukienka grecka, ecru, ze srebrnymi wstążeczkami pod biustem. Z tylu głębooooki dekolt typu woda. Mam pytanie: czy do tego mogę mieć bukiecik ze słoneczników? Bo marzy mi się... ![]() Najlepiej nie same słoneczniki, tylko łączone z czymś [nie wiem z czym], coby to "coś" można było we włosy wrzucić... HELP!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Moim zdanie do greckiej sukni nie będą dobrze wyglądać słoneczniki, do tego typu kroju odpowiednie będą bardziej szlachetne kwiaty Jednak rozumiem cie bo słoneczniki wyglądają ślicznie, ale bardziej do sielankowych sukni. Osobiście najbardziej podobają mi się słoneczniki bez dodatku innych kwiatów, taki naturalny prosty bukiet związany wstążeczką widziałam fajne tutaj http://inspirowanewesele.pl/podaruj-...-slonecznikow/ ale najbardziej podoba mi sie tam bukiet z 11 zdjęcia, jest suuuper!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Witam,
ja też wymarzyłam sobie na swój ślub słoneczniki ale bierzemy ślub pod koniec czerwca i nie wiem czy wtedy te kwiaty będą dostępne, orientuje się ktoś? I ponawiam pytanie czy będzie pasować malutki słonecznik we włosach czy jednak we włosy wpiąć inny kwiat (np frezje) a słoneczniki zarezerwować na bukiet i butonierkę młodego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.