![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zielony korektor LRP, z³oty olejek Nuxe, S. Hansen i inne
szukam bazy pod cienie artdeco pedzelkow do cieni najlepiej inglota moge byc sephory b³yszczykow z³otych zeby dawaly na ustach zloty odcien albo z drobinkami perfum flowerbomb edp co masz jeszcze na zbyciu moze jakos sie dogadamy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Mam b³yszczyk Nuxe, ale u¿ywany trochê, trudno mi oceniæ zu¿ycie, przeszkadza mi jego zapach tak jak olejku.
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14634 Pêdzelków nie mam. Flowerbomb sama bym chcia³a ![]() Ale jak siê lubisz b³yszczeæ, to mo¿e nab³yszczacz do paznokci Sally H. Ciê interesuje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
gdybym nie obgryzala paznokci to zapewne bym wziela ten nab³yszczacz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Ach... teraz to mi w g³owie tylko ten Ultraviolet... A mo¿e jakie¶ ubranie? Mam ¶liczn± spódnicê Monnari, raz za³o¿on±, ¼le siê w niej czujê, bo jest do kolan. Kosztowa³a ok. 300 z³ i wisi. Rozmiar 34.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
gdybym miala taki rozmiar dalabym sie pokroic niestety do chudzinek nie naleze romiar L w gore
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Witaj,
mo¿e znajdziesz u mnie co¶ za Olejek Nuxe ze z³otymi drobinkami. Zapraszam do mojego w±tku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=176816 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Hej!
Interesuje mnie b³yszczyk Lumene i b³yszczyk Pupa, ewentualnie Duo Lipstick Bourjois, ale tu akurat nie bardzo widaæ kolor. Podaj, proszê, daty wazno¶ci tych rzeczy. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
6 jednodniowych soczewek kolorowych J&J 1 Day Acuvue Colours, kolor szary, BC 8,5, DIA 14,2, bez mocy (0), data wa¿no¶ci 11 2010
Zielony korektor LRP-u¿yty raz, kupiony w momencie ma³ego kryzysu i konieczno¶ci u¿ycia. Teraz le¿y i czeka na now± w³a¶cicielkê, której siê przyda. bardzo mi zale¿y na soczewkach (bez mocy) chcia³abym wypróbowaæ jak siê w nich czujê dam za nie du¿o (mam parê rzeczy poza w±tkiem)
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
najbardziej Diroseal, 5 ml, miniaturka w pude³eczku. oraz Woda cytrusowo-bazyliowa Cool Citrus Basil (Bath&Body Works) Poszukaj u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Ja siê chyba nigdy nie wymieniê... znowu nic nie znalaz³am.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
Jestem zainteresowana korektorem LRP i probeczka dirosealu, zajrzyj
![]()
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za nuxe??
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Sasetko, strona z Twoim w±tkiem nie otwiera siê u mnie.
Ana. by³abym zainteresowana pudrem Hauschka-jak d³ugo go masz, od kiedy jest otwarty? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
![]()
witam-- zamawiany by³ na wiosne ( luty czy marzec) z apteki aqua vitae i tak tez otwarty ( uzywany kilkana¶cie razy+ delktanie przetralam chusteczk± aby przygotowaæ go do zamiany) -- delikatnie widac jeszce napis, wkleje ci zdjecia , ma niestety porysowane opakowanie. Jesli ew., bys zdecydowla sie na zaminê to mozesz dobraæ cos z w±tku lub napisz co bys chciala aby dolo¿yæ za zu¿ycie i wyglad puderniczki?
opis + skalad Puder do twarzy roz¶wietlaj±cy (kompakt) / Transculent Face Powder (compact) Transparentny Puder roz¶wietlaj±cy w kompakcie zawiera pielêgnuj±c± kompozycjê z ro¶lin leczniczych: przelotu pospolitego, oczaru, czarnej herbaty i jedwabiu. Delikatnie matuje i wykañcza makija¿, nadaj±c skórze aksamitny i naturalny wygl±d. Dostêpne opakowania: 9 g Sk³ad: Talc, Serica, Mica, Solum Diatomeae, Magnesium Stearate, Buxus Chinensis, Rosa Gallica, Anthyllis Vulneraria, Hamamelis Virginiana, Camellia Sinensis, Parfum, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citronellol*, Coumarin*, Citral*, Benzyl Benzoate*, CI 77491, CI 77492, CI 77499. *sk³adnik naturalnego olejku eterycznego Za³±cznik 1195340 Za³±cznik 1195341 Za³±cznik 1195342
W¡TEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwo¶æ i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamêtu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2008-02-08 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Przyczajenie
|
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Olejek Nuxe ze z³otymi drobinkami, u¿yty minimalnie ze dwa razy, kupiony w sierpniu, buteleczka nadal prawie ca³a pe³na.
Czarny eyeliner Maybelline, malowa³am siê nim raz, drugi i za trzecim podda³am siê. znajdziesz moze cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
co¶ u mnie za LPR, nuxe i soczewki?
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Ana, jednak rezygnujê z pudru.
Lea, nic nie znalaz³am. Najchêtniej wymiani³abym siê z irsin. Interesuje mnie balsam Aquoliny (bia³a czekolada), ale on chyba kosztuje ok. 40 z³otych, a Tobie jeszcze oprócz Nuxe wpad³ w oko Eyeliner, wiêæ najchêtniej wziê³abym jeszcze b³yszczyk Aquoliny, ale jego warto¶ci nie znam, wiêc czekam, co Ty na to. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Hej, co¶ u mnie za olejek Nuxe?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=221991 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.