![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Dot.: oddam lolitę i black keeneth cole
kurcze, tam jest link do mojego starego wątku, który się już częściowoi zdezaktualizował
tu nowy http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=234442 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() phdwao - ciekawiłby mnie jedynie tusz do rzęsz ale niestety nie za zapach, gdyż w sumie to się w ogóle narazie nie maluję i raczej tylko na wielkie wyjścia... ale mam jakiś brązer, taki w dwóch odcieniach, bezfirmowy ale fajnie się spisuje + ewentualnie mogłabym oddać cienie isa dora trójki - jedne w odcienie fioletów ( mocny śliwkowy fiolet, różowy i połyskujący biały) a drugie czarno srebrne silver grey z kwartetu ale niestety jednego - białego juz w ogóle nie ma. albo inne kolorówki jeżeli czegos poszukujesz.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
a więc już po moim strasznym zamieszaniu zapachowym
![]() etnografka - udało mi się dorwac marinę (trochę za lekka i za prosta ![]() ![]() Zielona30 - jeszcze się zastanowię, gdyz na kwc jest mnapisane, że aubusson jest podobny do baazaru lacroix a niestety nie pamiętam tego zapachu i nie zdołałam go dzisiaj znależć. Poza tym OI jeszcze chwile bedzie aktualna, więc może coś się zmieni w Twoich zapasach lub uda mi się dorwać i scent i aubusson do poniuchania. sasia73 - niestety nie skuszę sie na cabotine w ciemno ![]() ![]() KENZO - co chciałabys za ninę? Pan w douglasie mnie dzisiaj serdecznie na nia namawiał, więc rozważam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Scenta raczej wycofuję z kramiku,chyba,ze miałabys podobną pojemnośc jak Scent OI lub coś z mojej listy.
Wydaje mi sie ,że Aubusson jest podobny do letniej wersji Cerruti 1881(takiej z jasno-niebieską nakrętką).Może predzej je znajdziesz w perfumeriach.To chyba te co w tym linku,ale nie jestem pewna,bo na fotce jest tylko kartonik a ja je miałam kiedys w wątu do wymiany,bez kartonika. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14724 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Zielona30 przepraszam za zwłokę, niestety aubusson jest mi obcy, więc podziękuję.
Ponawiam - wciąż do wzięcia: Moschino i love love 0k 25 ml - świeże, w kartoniku OI - ok 15ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Nieaktualne.
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-02-16 o 04:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
zaraz poniucham i powiem ale w domu mam oficjalny zakaz stosowania słodziaków, więc może być problem, odpowiem ok15
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
czy znajdziesz coś za OI?
![]()
![]() |
#41 |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Kesii, czy jakaś przesyłka do mnie to wyleciała...?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Witaj Margot45,
wyleciała, wyleciała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.