![]() |
#31 |
Paul's girl
|
Dot.: Slim wymiana
podoba mi się u Ciebie jeszcze:
4. Biosilk Jedwab (oczywiście bez dolewki czyli wersja zużycia ze zdjęcia) 14. Błonnik w tabletkach Walmark 23. Próbka perfum Agent Prowocateur0,9 ml nowe 24. Próbka perfum marciso rodriguez for her 1,2 ml nowe jeśli możesz wymienić te 4 rzeczy + laser na naczynka i skrzyp+pokrzywę to zapraszam na pw ![]() ja ze swojej strony proponuję Mikolajka, Blizniakow, Lawe przyseglych i Bourne'a czyli wszystko co sobie u mnie wybralas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Swoją drogą wysyłam PW. Kosmetyki prześlę paczką priorytetem w kartoniku jutro przed 10.00 Pa
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
CZY ZNAJDZIESZ COS U MNIE ZA:
11. Arabian Glow Avon kulki brązujące Termin do.13.07.07 PO TERMINIE! Zużycie - może połowa?, jak na zdjęciu Mogę dołożyć do wymiany, bo i tak wyrzucę 2. Avon Invisible light Rozświetlająca baza pod podkład Termin prod.04.12.06 Zużycie nie więcej niż 1/4 16. Gliss Kur Sun Protection Spray/ San repair Nowe,Wypróbowane tylko, Zamiast daty jest seria: 0218554612 Mogę dołożyć do wymiany, bo i tak 10. Cień Essence Quattro 02irrestisible 4 cieliste kolory 8g. Kupione w sierpniu w Naturze, brak terminu Zużycie - niewielkie, jak na zdjęciu 1. Maybelline Ever Fresh makeup 021 nude Termin do 02.2010 Zużycie kilka razy dla wypróbowania
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.