|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kiedykolwiek opalałaś się nago ? | |||
| Zawsze |
|
11 | 4,30% |
| Bardzo często |
|
12 | 4,69% |
| Kilka razy |
|
34 | 13,28% |
| Jeden raz |
|
12 | 4,69% |
| Wcale |
|
176 | 68,75% |
| To jest nienaturalne |
|
11 | 4,30% |
| Głosujący: 256. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Opalanie nago ?
To ja już lepiej się nie odzywam, bo znowu jakąś gafę palnę
|
|
#32 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale nie bylabym zadowolona gdyby mój TZ ogladal nagie ciala innych dziewczyn, i jeszcze by mial erekcje, a ja bym to widziała. Raczej by mnie to wkurzyło, a już na pewno nie poszłabym z nim na taką plaże. Nie chcialbym tez aby obcy faceci "podziwiali" moje ciało. A jakby jakiś się dłużej zapatrzył to bym sie czuła conajmniej dziwnie.
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez nie byłlam zachwyącona jego erekcją, ale to cała sytuacja spowodowała, niekoniecznie gołe laski. Ale to trwało ok 15 min, potem on i ja przywykliśmy
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
ja bym nie chciala sie pokazywac jakims obcym facetom na golasa, zreszta przypuszczam ze TZ tez nie bylby zadowolony. zdecydowanie na plaze nudystow sie nie wybiore chociaz nie mam nic przeciwko jesli ktos chce sie tam opalac nago.
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
ja tylko na solarium
|
|
#36 |
|
BAN stały
|
Ja mam wrażenie,że większośc ludzi opalających się nago idzie na taka plaże,żeby sobie popatrzeć
a nie się tak naprawde opalać.Zwłaszcza faceci(zwlaszcza-nie znaczy,ze tylko!) .
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz im jestem starsza tym mniej odważyłabym się latac z gołymi cyckami w PL. no może zagranicą gdzie nikt mnie nie zna... ![]() no i nigdy nie odważyłabym się pokazać bez majtek... to już istne przegięcie na plaży publicznej jestem na NIEprzyznam, że bym się wkurzyła gdyby TŻ wodził wzrokiem za nagim hebanowym pośladkiem obcej Pani
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Owszem są ludzie ktorzy tylko chcą się napatrzeć, no ale też są rozebrani, więc też pokazują
![]() Temat nie na czasie ;( Edytowane przez wersa Czas edycji: 2007-11-01 o 23:16 |
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Oczywiście absolutnie nie myślę o opalaniu nago Polsce,to nie chodzi grę
![]() ale miejscach gdziejest to akceptowane, np. chorwacja, gdziie jest pełna dowolność, ale też nie wszędziie...
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam dubel
|
|
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
całkiem nago??- nigdy
w tym roku na tureckiej plaży opalałam się w stringach, a i tak momentami czułam się nieswojo. nie lubie ciekawskich spojrzeń napalonych starych dziadów
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy nie opalałam się nago i chyba raczej nigdy nie będę.
|
|
|
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
Nigdy nie opalałam się nago publicznie.Na tarasie u siebie tak no ale to NIE TO SAMO : )
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
za wstydliwa jestem na to..
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
o tak samo jak ja na tarasie u siebie owszem,publicznie nie
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie opalałam sie nago na plaży... ale na ogródku przy Tż bardzo często.
|
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
Ja osobiscie bym sie nie odważyła opalac nago, pozatym mój TŻ by na to nie pozwolił bo straszny z niego zazdrosnik
To napewno jakies ciekawe doświadczenie,Ale podziwiam za odwage
|
|
|
#48 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
generalnie jestem na nie, tzn jak ktoś chce to proszę bardzo na plazy nudystów, ale nóz mi się w kieszeni otwiera kiedy inne na normalną plaże a tam dziewczyny bez staników, majtek praktycznie tez nie maja .. dokolo dzieci, ludzie starsi . no blagam sa jakies granice przyzwoitosci ..
naprawde ostatnią rzecza, która mam ochote ogladac na plazy sa kobiece piersi i tylki. juz nie wpominajac o tym jak nie zdrowe dla piersi jest ich opalanie
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Naprawdę, nasze społeczenstwo jest strasznie pruderyjne, mnie i mojemu TŻ nnie przeszkadzają gołe biusty na plaży, no co innego całkowita nagość -to tyylko na wydzielonej plaży.
Nie przypuszczam, żeby male dzieci na widok gołych piersi czuły się zgorszone ?? |
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Zgorszone nie, zawstydzone- czesto tak. Im starsze dziecko, tym bardziej traktuje swoje ciało i ciała innych ludzi jako strefę intymną i prywatną. Dlaczego dziecko nie miałoby się poczuc skrepowane widokiem nagiej obcej kobiety (czy mężczyzny)? Jest takim samym człowiekiem jak inni i może mu to przeszkadzać, bądz nie.
|
|
#52 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja tam starym moherem nie jestem, ale zwyczajnie nie życzę sobie cudzych tyłków i genitaliów przed oczami na plaży. |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Konto usunięte
|
wcale sie nie opalalam nago :P
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
BAN stały
|
Na plaży nago się nigdy nie opalałam i nie ma takowego zamiaru.
A w solarium za to i owszem,ale tam mnie nikt nie widzi.
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od opalania sie nago sa plaze nudystow, gdzie nikogo nagosc nie dziwi, nie zawstydza, nie gorszy. w kazdym kurorcie takie plaze sa. ja rowniez nie zycze sobie goalsow na publicznej plazy. moze i jestem pruderyjna i zmoherzona. ale po prostu sobie nie zycze.
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Pruderyjna nie jestem, ale to że ja nie jestem pruderyjna nie znaczy, że muszę paradować z gołymi cyckami przed rodzinami z dziećmi na publicznych plażach.
Nic mi się nie stanie jak swój biust poopalam na łące w lesie albo własnej działce. Narzucanie innym swojego ekshibicjonizmu jest śmieszne - próba robienia taniej i marnej sensacji na plaży... Jak to moja babcia mawia: żeby to chociaż wiedzą się popisywała a nie dupskiem (o wszelakiej maści roznegliżowanych pannicach)
|
|
#57 |
|
jak promyczek słońca....
|
Nie toleruję całkowitej golizny na plaży ani u siebie ani u innych. Może i wyjdę na staroświecką, pruderyjną itp. Wywołałoby to u mnie odruch wymiotny jakbym zobaczyła męskie genitalia albo damskie. Na plaży dla nudystów to co innego - ja tam nie chadzam i niech tam sobie robią co chcą. Natomiast co do topless, to kiedyś mi to przeszkadzało ale jak już bardziej dojrzałam, to nie przeszkadza mi to, choć sama wolę moje piersi zachować dla mnie i mojego TŻ. Choć jemu to pewnie bez różnicy czy opalam się w staniku czy bez i ludziom wokoło również. Ale ja mam komfort psychiczny, już wystarczająco ciała wystawiam w bikini. Natomiast jak leżę, to i owszem czasem poproszę go by odpiął mi stanik, chcąc opalić plecy ale jak wstaję to się zakrywam. Wiem, wstydnisia jestem i okropnie staroświecka.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
nie opalałam się nigdy nago więc nie wiem
|
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
hehe... dobre
![]() pare razy zdarzylo mi sie toples... ale generalnie wole miec na sobie stroj, nie lubie spojrzen z kazdego zakatka plazy. w naszej zasciankowej Polsce opalanie jest czesto postrzegane jako "brak szacunku i dla innych i dla siebie" zwlaszcza gdy na piasek wywala sie dewoty, mohery itepe, ktore zamiast sie relaksowac obgaduja towarzystwo. a w koncu Bog stworzyl nas jak nas stworzyl, i nie ma sie czego wstydzic
|
|
#60 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Samo opalanie jest postrzegane jako brak szacunku? To w tej Polsce naprawdę jest źle ![]() Podejrzewam jednak, że chodziło Ci o opalanie nago. No cóż, jest to brak szacunku dla osób, które byc może nie życza sobie takich widoków oglądać. W Polsce, tak jak gdzie indziej, są takie plaże gdzie możesz opalac się nago. Tam nikogo nie urazisz. Cytat:
A poza tym, moze one się tak relaksuja, że obgadują? Dlaczego jesteś na tyle zaściankowa, że nie uznajesz prawa innych ludzi do relaksowania sie jak uważają za stosowne? Nie każdy relaksuje się tak samo, daj ludziom prawo do wyboru relaksu Jesli chcesz im pokazać jaką Cie bóg stworzył, to daj im prawo do tego aby dzieło boga pochwalili lub go skrytykowali
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.

a nie się tak naprawde opalać.Zwłaszcza faceci(zwlaszcza-nie znaczy,ze tylko!)
.

jestem na NIE