|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Serge Lutens, EdM, Samsara, Le Feu Light, Madness, Mentafolia, Les Belles, Give
Doroto, przepraszam - całkowicie zapomniałam odpisać wczoraj
Za OI najchetniej przygarnęłabym, któregoś z Lutensów, Parfum d’Empire Eau Suave lub F.Malle Vetiver Extraordinaire. Za OI niestety nie przygarnę Kyoto, który choć bardzo lubię, jest na mnie zbyt nietrwały, by wymienić go na bardzo na mnie trwałą OI
|
|
|
|
#33 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Serge Lutens, EdM, Samsara, Le Feu Light, Madness, Mentafolia, Les Belles, Give
Cytat:
|
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
MoniaK - nie interesuje mnie Extraordinary
![]() alorah - niestety nic
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Interesuje mnie Lutens i OI.
Czy byłabyś zaintersowana może Piment Brulant L'Artisan, Aoud Micallef, Automne Micallef, Perles Lalique, L lempickiej, L'instant Magic, Addict, Red Sea Micallef? Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Agia, jednak skuszę się na Czerwonego Kapturka
poproszę o Twój adres na PW i instrukcję, kiedy do Ciebie wysłać paczkę
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Angia
![]() Wszystko spakowane i przygotowane do wysyłki ![]() Za Samsare i 3ml L'Eau d'Hiver!
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Interesowałoby mnie Twoje 25/50ml Le Feu Light.
W zamian posiadam pełne, nieśmigane 30ml Mira Bai. Co Ty na to?
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
Favkes - niestety nic
![]() monme - większości z nich poszukuję próbek, bo nie znam tych zapachów, a nie chcę brać w ciemno całej butelki ![]() Mad - za chwileczkę napiszę pw ![]() Narnijkar - dzięki za wiadomość ![]() kropka75 - jakkolwiek Le Feu Light z chęcią pozbyłabym sie ze swojej kolekcji, to wiem że nie dam rady zużyć tak dużej ilości Mira Bai - tak jak napisałam wcześniej szukam tylko 10, maksymalnie 15 ml (końcówki w butelce)
|
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.

Za OI najchetniej przygarnęłabym, któregoś z Lutensów, Parfum d’Empire Eau Suave lub F.Malle Vetiver Extraordinaire. Za OI niestety nie przygarnę Kyoto, który choć bardzo lubię, jest na mnie zbyt nietrwały, by wymienić go na bardzo na mnie trwałą OI