|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Antypatyczni ludzie
Cytat:
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Łajka
![]() widzisz ja wiedzialam , ze Ty dusisz cos w sobie ![]() opowiedz nam wiecej o nim ![]() my Ci pomozemy ![]() <oblesny usmiech zboczonego mikolaja> nu opowiedz opowiedz
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
#34 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
(w sensie, że opowiedz historię tego pana) |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm... ja też tak mam
i na odwrót W moim przypadku takie pierwsza odczucia się sprawdzają
|
|
|
#36 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo sie rozpiszę do rana Przysięgam dostaję drgawek na jego widok On się powienien leczyć i mówię to poważnie wrrrr ani mi humoru nie psuj tym facetem |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
łajka nas olala :P
hanba lajkowata ! :PPPP o odpisalas ... ![]() no to mizi mizi D
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
uch no juz trudno wlize
![]() ale zaraz z niego pojde , bo bede dokanczac salatke ![]() <kura domowa , opasana fartuchem>
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę, że to naturalne. Niektórzy wysyłają złe fluidy |
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Punkt numer jeden : nigdy nie wynajmuj mieszkania z zadna kobieta! punkt nr dwa : w razie wszelkich watpliwosci patrz punkt jeden. Zadna normalna kobieta nie zniesie pod jednym dachem okresu tej drugiej! (a Twoja to juz w ogole sweety ). Dlatego ja mieszkam z dwoma facetami. |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak się cieszyłam ![]() Trudno z facetami też się nieźle plotkuje
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
zdecydowanie tez tak czasem mam...
widze kogos i wiem ze go nie polubie;pale z drugiej strony widze kogos i wiem ze cos z tego bedzie w sesie kolezenstwo, przyjazn
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
Sweet ^^ współczuje
ja też miałam czasem przeboje jak w akademiku mieszkałam Dziewczyna niby porządnicka odpicowana na zewnątrz, a wieczorami potrafiła spić się do stanu sikania na środku pokoju po tym jak 5 min wcześniej skonczyła sie seksić z jakimś nowopoznanym facetem na moich oczach - to był jak dla mnie hardcore ... choć szczerze mówiąc śmiałam sie przez pół nocy Co do takich ludzi co to mają wewnętrzne "fuuj" to poznałam ich mase.. tyle, że jakoś staram się przekonać do nich ... I przez to chyba częściej popadam w kłopoty u mnie na instytucie jest jedna dziewczyna co to ma taki sposób bycia troche arogancki i "ponad" wszystkimi, mało kto lubi jej towarzystwo a ja nie chciałam jej tak odrazu bez powodu skreślać .... no to sama mi dostarczyła maseee powodów i potwierdzenia zdania moich znajomych że nie warto sie z nią zadawać Albo jeden kolega którego cały nasz rok na studiach nie cierpiał - lepiej wszyscy którzy go poznawali mieli go dość po godzinie Ale w zasadzie fajnie że był bo jak na imprezie ostatniej pożegnajlnej go zabrakło to ... właśnie czegoś nam brakowało ^^ mimo wszystko. ![]() Może to jest taka wewnętrzna intuicja ostrzegająca nas przed jakimiś ludźmi, że nie koniecznie oni muszą stać się naszymi dobrymi znajomymi i warto sobie darować?
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Seksualnosc, biologia - dni cyklu, pozycie intymne i inne takie u innej kobiety toleruje wszedzie, ale nie pod jednym dachem.
Podobno jest jakas teoria, ze jak jakies kobiety mieszkaja razem to nawet zaczynaja miec w tym czasie okres, ze on sie moze zaczac rozlegulowywac i zaczynaja sie dopasowywac po kilku miesiacach (to nie moja specjalizacja - nie wiem ile w tym prawdy, a ile mitu ).Ten przypadek opisany przez Sweet to jakis ciezszy, bo dziewczyna nie utrzymywala higieny. Ale nawet gdy jest wszystko ok i nikt nic nikomu nie pokazuje, to i tak jedna kobiete drazni okres drugiej. Do tego PMS. Jeszcze faceci z bliskiego otoczenia zniosa PMS, to juz inna kobieta lapie jaki anty-PMS syndrom. I czuje zlosc. Taka niewytlumaczalna i pozornie "bez przyczyny". Ja przez krotki czas mieszkalam w mieszkaniu sluzbowym z dwoma dziewczynami. I naprawde byly pozadne i wszystko bylo ok. Pedantki, imprezy byly, ale takie cywilizowane (jedna to nawet ambitnie gotowala jakies jedzenie), facetow mialysmy, ale nikt nie sprowadzal sobie na noc. Zadnych podbramkowych sytuacji. Ale jak z nimi mieszkalam to przezywalam trzy PMS I to wlasnie bylo takie strasznie meczace.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
Wyobraźcie sobie dziewczyny, że moja kuzynka mieszkała z ...5 dziewczynami!!! 3 spały w jednym pokoju a pozostałe 2 miały osobne pokoje ... Wytrzymała rok (może dlatego, że była z tych co miały swój pokój
). Odwiedzałam kuzynkę na weekend czasem i też po imprezie były np. prezerwatywy (nie w pudełku ) na półce... Ale to wszystko pół biedy, Sweet niedbalstwa Twojej współlokatorki chyba nie przelicytuję
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam tak czasem, że nie znam osoby i nawet nie zamieniłam z nia słowa a nie mogę sie do niej przekonać...tylko raz sie pomyliłam !
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba każdy tak ma, moim zdaniem kwestia rozbieżności psycho-somatyczno-mechaniczno-etyczno-każdej. A jest taka baba (wredna zołza, manipulantka, która mi w zasadzie nic złego nie zrobiła), która doprowadza mnie do szewskiej pasji, nawet teraz, chociaż nie widziałam się z nią już ze 2 lata, samo wspomnienie tej osoby powduje u mnie podniesienie ciśnienia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:17.

[off-line]

I to wlasnie bylo takie strasznie meczace.