![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: wymienię: ALCHIMIE EDP, kompakt i mozaika AVENE, Sleek Look Matrix + L'OREAL
Przepraszam gapa ze mnie
![]() A jakie masz probki perfum, jestem na etapie poszukiwania "mojego' zapachu takiego, ktory nie znudzi mi sie po iesiacu i nie bedzie przytlaczal. Mogą byc nawet puste, abym mogła poczuc zapach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymienię: ALCHIMIE EDP, kompakt i mozaika AVENE, Sleek Look Matrix + L'OREAL
napisze jutro rano bo dziś już muszę wychodzić do pracy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
moze u mnie cos za
MATRIX SLEEK LOOK - MASKA WYGŁADZAJĄCA Mam wielki słój 500ml, użyta jak narazie ze 3 razy. Najchętniej wymienie ją cała na kosmetyki MATRIXA Biolage lub inne do włosów zniszczonych, suchych i rozjaśnianych.- o podobnej pojemności. Możliwa też wymiana połowy maski np 250ml ( wtedy ja zrobię sobię odlewkę a wyske maske w oryginalnym opakowaniu)
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Coś takiego:
-L'0r de Torrente robiona ok 1\3 z fiolki chyba1,5ml; -Aqualina Pink Sugar,firmowa około 3\4 z fiolki chyba 1,5 lub 2ml; -Carolina herrera 212 sexy firmowa,kartonik atomizer,ok połowy z 2ml; -Lolita lempicka edp około połowy,fiolka sephorowa; -A Mqueen Kingdom firmowa atomizer ale chyba malutko,nie przezroczysta. -Estee Lauder pleasures delight prawie cała 1,5ml z atomizerkiem i kartonikiem,firmowa; -Diesel Fuel For Life,firmowa,większa połowa z 1,5ml,z atomizerkiem i kartonikiem; -Diesel W mniejsza połowa fiolki z sephory no i ta Mańka robiona około 3ml. A tego Waxu jest tak około 2cm w pudełku o wymiarach :szerokość ok 7,5cm i wysokośc 13cm z zakrętką.Jest super. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2007-11-11 o 08:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
witaj, znalazłabyś cos u mnie za avene?
pozdraiwam gorąco! http://www.wizaz.pl/forum/showthread...58#post5722058
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
a ja czekam na odp...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny przepraszam Was ale mam zepsuty iPlus i mam klopoty z dostepem do internetu, mozae dzis wieczorem sie naprawi, odpisze najszybciej jAK BEDE MOGLA POZDRAWIAM
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Więc jesteś zainteresowana odżywką do włosów,Waxem i którymiś z próbek?Za Alchimie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
poczekam jeszcze na jakies inne propozycje...
Szczerze mowiac powiem ze szkoda mi tej alchemii tak 'rozmieniać na drobne' (oczywiscie bez urazy), chetnie przyjelabym flakonik perfum o podobnej pojemnosci.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za Alchimie?
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
Olik -> Podoba mi się
Clarins puder brązujący duo soleil morning sun 00 bronzing duo 11g parę razy użyty, w ładnej puderniczce z lusterkiem+ etui Jest on chyba bardzo jasny prawda? Jaki daje efekt? Tomama -> podoba mi się krem Active C ( Tylko obawiam się ze jestem za niego za młoda, mam 20 lat, ale baaardzo dbam o skore i nie chce miec zmarszczek, moze mialabys hydraphase bo ten krem dobrze mi sluzy) podoba mi sie rownież krem oliwkowy do włosów, jaki daje efekt? No i oczywiscie perfumy Mademoiselle choc o nie juz nie smiem pytac... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za maske matrixa?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Z miniaturek perfum mam Słonika Kenzo 5ml i Anna Sui Sui Dreams 5ml.Może interesowałyby Cię?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
AVENE COUVRANCE, Correcteur de teint , kolor 02 natural
Podklad w kompakcie, z lustereczkiem, wypraną gąbeczką, kupiony we wrzesniu przez mojego chłopaka, któremu Pani w aptece 'wcisnęła' prezent dla mnie niestety zupełnie nie dla mojej cery. Ma okres trwałości 12m. MATRIX SLEEK LOOK - MASKA WYGŁADZAJĄCA Mam wielki słój 500ml, użyta jak narazie ze 3 razy. Najchętniej wymienie ją cała na kosmetyki MATRIXA Biolage lub inne do włosów zniszczonych, suchych i rozjaśnianych.- o podobnej pojemności. Możliwa też wymiana połowy maski np 250ml ( wtedy ja zrobię sobię odlewkę a wyske maske w oryginalnym opakowaniu) MAM MASKI W WATKU KOSMETYCZNYM POST NR 1
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
|
hej!
zostawiłaś mi wiadomość: Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Puki co rezygnuje z podkładu-dostałam kollejny w prezencie " od chłopaka "
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:44.