![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zastoje na forum
Ten wątek przypomina mi moją dzisiejszą rozmowę z pewną Wizażanką (
![]() Ja mam właśnie taką zawieszkę (a oprócz tego, chwilowo mam jeszcze zawieszkę w pisaniu pracy, którą z resztą wspomniana już Wizażanka nazwała Wielką Improwizacją ![]() ![]() Aha! I obiecałam, że od czwartku będę bywać częściej, więc muszę się odwiesić. ![]()
Edytowane przez martini. Czas edycji: 2007-11-13 o 23:59 Powód: lit. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
BAN stały
|
Cytat:
poczułam się odrzucona ![]() (a propos offtopów był taki fajny tekst na bashu ![]() - matka mnie odrzuca!! - w sensie że Cię odpycha czy że robi Ci się na jej widok niedobrze?? - w sensie że naciska czerwoną słuchawkę...) jak tak to sem idem ![]() ps. a ja mam za to wielgi pęcherz, nie wiem skąd się przypałętał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Afra, widzisz, i takim oto maglem kończą się Twoje ambintne wątki
![]() Cytat:
![]() Posty sobie nabiłam na innych forach wizażu ![]() A ava nie ma, bo brzydki był. O. ![]() No, wiesz przecież ![]() Czemu już u nas nie bywasz? ![]() Nie na diecie jakiejś tam, tylko na Dietetyce, z szacuneczkiem proszę i z dużej litery <faja w zębach> ![]() Fakt, jestem tam dość aktywna ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
na Plotkowe wchodzę sporadycznie już od kilku miesiecy, jeszcze rzadziej coś napiszę. Od kilku tygodni nie chce mi się w ogóle na żadnym forum wizażu cokolwiek pisać, komentować itp. Długotrwały zastój
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Konto usunięte
|
![]() ![]() Zizou biegnie w białej, falbaniastej sukni, za rękę trzyma TŻeta... biegną sobie, biegną, aż tu nagle Zizou pociąga kieckę i jednym ruchem zdziera z siebie pieluchę i rzuca ją za siebie.... .....młoda para biegnie sobie dalej na noc poślubną.... I znowu historyjka........ ![]() Cytat:
![]() Trzeba znaleść sposób, aby zachęcić Agę do częstrzego wklejania swoich makijaży na MM... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
na plotkowym i intymnym raczej przegladam niz pisze, czasem nawet mi sie przegladac nie chce. chyba najbardziej udzielam sie na fitnessie i paznokciach.
![]() w niektorych watkach temat zostal juz tak wyczerpany ze dziewczyny dopisuja to samo tylko w innej kolejnosci dobieraja wyrazy, nie chce mi sie tego nawet czytac. ![]() a czasem kompletnie nie mam ochoty na Wizaz - co za duzo to nie zdrowo ![]()
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5780731]
![]() ![]() Zizou biegnie w białej, falbaniastej sukni, za rękę trzyma TŻeta... biegną sobie, biegną, aż tu nagle Zizou pociąga kieckę i jednym ruchem zdziera z siebie pieluchę i rzuca ją za siebie.... [/QUOTE] ![]() mialam na mysli raczej kibelek i kosz na smieci, ale coz ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Jedynym forum na którym zawsze się udzielam (chociaż 1 post)jest forum perfumowe.Z racji mojego hobby, wszystkie praktycznie wątki mniew na nim interesują
![]() Natomiast na plotkowym i innych udzielam się tylko, jeśli jakiś temat naprawdę mnie poruszy, zainteresuje lub po prostu mi się nudzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio mam taki zastój.
Już nie czuje tego co kiedyś. Wpadłam z Wizażem w rutyne? ![]() Idę na intymne założyć wątek ![]()
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Sweet no właśnie, o ile inne Wizażanki wypowiadające się tutaj jeszcze czasem widuję, to Ciebie prawie w ogóle
![]()
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Mam zastój od bardzo dawna, w sumie udzielam się w jednym wątku i to wszystko. Przejrzę trochę plotkowe i zamykam wizaż.
Pamiętam, że na początku wizażowania otwierałam na każdej stronie co najmniej 5 interesujących mnie wątków, czytałam wszystkie posty i pisałam.A teraz jeśli znajdę ciekawy dla mnie wątek, to ma zazwyczaj kilka stron, nie mam czasu czytać, a nie napiszę jeśli, nie znam wcześniejszych wypowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
to ja jeszcze dopowiem:
mnie tez ostatnio tu czesto nie ma, nie wiem czy ktos zauwazyl ![]() ano sie wytłumacze bo musze to napisac. stwierdzilam, ze coraz czesciej odstaje od reszty i czasami pisze cos na przekor sobie:P nie zgadzam sie ostatnio z prawie nikim na wizazu jak jest jakas "nagonka" to ostatnio czesto stoje po stronie trolla. wiec uznalam, ze cos jest nie tak. i tylko czytam. i pisze 1 posta dziennie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Afra, polonistko, jak to było z tym Mickiewiczem, Dziadami i WI ![]() ![]() Faktem jest, że atmosfera na plotkach, coś spięta mocno ostatnio ![]() A odwiesić się musisz ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Łodwracasz kota ogonem ![]() ![]() ![]() Ano ![]() Potem trochę biegu i znowu mam dwa posiłki, które przegryzam batonikami w okropnej (a, fe ! ![]() ![]() Ale serek wiejski jem bo lubię ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niech no każda z nas tak pomyśli, a wątek "Gdzie się podziały..." będzie zamykany ze względu na 5000 postów raz w tygodniu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
ja jestem zarejestrowana od prawie roku...., wchodzę prawie codziennie, czasem na kilka godzin....po prostu teraz mam takie życie, że czesto mi sie nudzi... a wole Wizaż, od potrzenia w TV.....
w porównaniu do innych Wizażanek podobnych stażem mam zaskakująco małą liczbę postów ![]() tak, czy siak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem, jestem, ale rzadko ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Ja też tak mam.
Ostatnio fajnie się czyta Plotkowe bo Afra nowe wątki tworzy takie żeby sobie pogadać, a nie np. co masz na sobie TERAZ? jak sie czujesz? ale.. pamiętam że przed jej przypływem natchnienia raz weszłam na plotkowe i patrze a tutaj na 1 stronie same wątki o Tż'tach.. no co jest! ja nie mam tż'ta! ![]() Szkoda że nie ma opcji "ukryj watek" ![]()
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
kiniaczeq dzieki
![]() a z tym ukryj watek genialne!!! ![]() albo ignoruj watek ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
jakby byla taka opcja to by mi sie plotkowe o polowe skurczylo
![]()
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
ej a moze da sie takie cos wprowadzic ?
![]()
![]() |
#52 |
BAN stały
|
OO o tym samym dzisiaj pomyślałam,przydałaby się taka opcja.
![]() Afra,ja wiem czemu ty masz czasem zastoje,bo twoje wątki nie są na wierzchu.I przez to wymyślasz i zakładasz nowe,co by były na pierwszej stronie.A widzisz i tu cie mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
wydalo sie
![]()
![]() |
#54 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
hm.. może się da.. to byłoby super wszystkie wątki Tżetowkie bym schowała, i tasiemce
![]()
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Ja praktycznie piszę na forum tutaj jeżeli poszukuję konkretnych tematów a nie szukam nic na siłę bo nie mam teraz co robić, więc pozaglądam w inne wątki. Jeżeli znajdę ten o który mi chodzi to piszę, a jeżeli nie to zakładam swój. Ostatnio założyłam dwa wątki, z czego tylko jeden ma już ważność. Zazwyczaj sąto prośby o porady bo sama nie wie mco zrobić. Przy okazji zareklamuję się: wejdźcie na mój wątek ( podpisie) i jeżeli któraś widziała takie kozaki niech da znać ;p
Co prawda w tej chwili mi się nudzi więc znalazlam ten wątek, ale zazwyczaj nie szukam nic na siłę ![]()
http://www.mojeciuchy.pl/u/kamilab/ lub http://szafa.pl/profil/kamila27b Zobacz, być może któryś z moich ciuszków Ci się spodoba. W swoich ofertach posiadam głównie NOWE ubrania, torby,kurtki. ZAPRASZAM! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
Wracając do początkowego tematu wątku
![]() Ja się stosunkowo niewiele udzielam na forum i być może mam mniej postów niż przeciętna Wizażanka z moim stażem z kilku powodów. Tak jak wiele z Was dość rzadko trafiam na wątki dla mnie interesujące, a gdy już jakiś się trafi, to: a) zawsze jest w nim jakiś offtop, więc wypowiadając się na temat ![]() ![]() b) czasem strach napisać coś nie do końca "poprawnego politycznie" - na podstawie niektórych wątków można odnieść wrażenie, że WSZYSTKIE Wizażanki biorą prysznic 3 razy dziennie, dbają o zdrowie, prawidłowo się odżywiają i są świadome ekologicznie ![]() ![]() ![]() c) mam wrażenie, że osoby, które wyłowiłam z wiżażowego tłumu ze względu na ciekawe, inteligentne i dowcipne posty, zbyt dobrze się wzajemnie znają (w każdym razie w ramach określonych grup osób, zwykle powiązanych z określonymi forami), by można było się łatwo wstrzelić do ich grona - w każdym razie ja mam z tym problem. Chciałabym móc z kimś prowadzić takie wymiany postów jak ta powyżej w tym wątku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
a więc....postanowiłam się odblokować
![]() Od jakiś 2 ![]() ![]() Mila powraca ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
witojcie ,marnotrawna mila
![]() ![]()
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
witomy, witomy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.