|
|
#31 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część III :)
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Jesli sądzisz ,że kobiety to słabsza płec,poprobuj przeciągnąc kołdrę na swoja stronę
Z wiekiem wcale nie zmniejsza się skrajne poczucie rozczarowania,gdy kulka lodow wypadnie z wafelka Szczęscie to jedyna rzecz,która sie mnoży gdy się ją dzieli ![]() Nie boje sie,że dzis będzie koniec swiata.W Australii jest już jutro |
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
co mnie nie zabije to mnie wzmocni
z kims takim jak Ty ![]() ![]()
|
|
|
|
#34 |
|
BAN stały
|
W szarej codzienności w pogoni za marzeniami...
(dziś bardzo skromnie )
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Chciałam dać Ci siebie, ale ty nie zrozumiałeś...
Za oknem -5...nie kocham Cię już. Wiatr zrywa czapki z głów- nie kocham Cię już. Gdybym mogła schowałabym twoje oczy w mojej kieszeni.. Złotą klatkę kupię Ci..będę karmić owocami. A do nogi przymocuję złotą kulę z diamentami. Mówisz o miłości i sprawiasz mi ból.. Gdy myslę o tym co spotkało mnie , to jakbym śniła <3 Kiedy jesteś obok mnie, Ziemia staje w miejscu czując mocne bicie naszych serc. Roztopimy każdy lód, rozpalimy gwiazdy. Niebo będzie naszym domem. Kiedy niewiele już mam pewnych dróg. Gdy umiera dzień...nie zostawiaj bo utonę w nim. Nie chcę wiedzieć, że jutro Cię zabraknie ![]() W mieście gdzie od dawna zakazano łez...znajdę Cię. Może niewypowiedzianych słów już dziś nie będzie żal.
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
jakie zamieszanie? o co wam chodzi? wątek przekroczył 5 000 postów, dziewczyna otworzyła nowy, moderator zamknął i po sprawie.
Porozmawiamy jak dorośniesz. Gdybym jeszcze umiała się śmiać to chciałabym umrzeć ze śmiechu. even heaven is hell without you // nawet niebo jest piekłem bez ciebie
|
|
#38 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
piekne ![]() te zielone zabieram.. i coscik ode mnie "Wiem że to tylko marzenia, wiem że nie do spełnienia...." Już nie jestem filiżanką bez uszka. Wszystko posklejane. zawsze kiedy chcę żyć krzyczę To wszystko dookoła co cię szczelnie otacza nie czując Twego bólu, jest to tak zwany świat Człowiek śmieje się z miłości tak długo, póki ta go nie dosięgnie. Umiem w dwunastu językach powiedzieć " nie"; to kobiecie wystarczy.
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
ja również
![]() pigigel uwielbiam Twoje opisy
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
iihaa mamy część III wątku
super! jesteśmy boskie ![]() 'dobrze wie już, że MY się nie dzieli przez trzy' |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
a to coś'ik z listy :
//...korupcji mówimy stanowcze BYĆ MOŻE... Dlaczego To Co Mi Daje siłę...Jest Niezrozumiałe Dla Tak Wielu... ? Ja dzisiaj chcę w mojej głowie taką chwilę zatrzymać... ...I bez ust krzyk mój cisnę w Twoją ciszę... To kłamstwo jak z nut że miłość nie znaczy nic a teraz coś'ik spoza listy : To nie zima to Anioł zgubił pióra swe... Anioł Czy Demon..?Piorun Czy Miód..?Upiór Czy Cud..?Jaka Jestem..? aniele...Ktoś pogniótł Ci skrzydła. Zabrał aureolę. Pobrudził ręce... Pozytywka wciąż grała..przy jej dźwiękach śmierć była przyjemniejsza.. Gdybym umiała malować,namalowałabym swoja śmierć... i kiedy już się zdecydowałam nie mogłam znaleźć nic ostrego Szukam Cię aniele Ty mój, ukryty skarbie we krwi...Wróć tu.. samotna jak pień...odrzucona w cień...tak wygląda mój dzień... Krzyczę, a łzy płyną mi z oczu...zobaczyłam anioła...nie podał mi dłoni... Nie, kochanie, ona nie śpi. Ona nie żyje... szukała miłości,lecz nie znalazła.wzięła żyletkę i umarła Śnię wtulona w otchłań ciszy - pustki - nicości. Czarną karetą odjeżdżam w zapomnienie..... ...wszędzie słodkie oszustwa,i wszystko na NIE...
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Misia -> Jak miło
![]() Ty jesteś jednym a ja drugim końcem... daleko nam do siebie strasznie. "Wybacz" jak anioł - niebiosa pozwoliły mi myśleć, że nim byłeś. Czuję się jakbyś był milion lat świetlnych ode mnie. Nie przebiegaj koło chwil, które możemy przeżyć. Kocham Cię, tak trochę bardzo, z całych sił. ![]() Uwierz...kocham nawet twoje kropki w zdaniach. ![]() Kocham Cię. To nic i wszystko zarazem. Najgorzej gdy jesteś nikim dla kogoś, kto jest dla Ciebie wszystkim. Nawet żeby być wielkim, trzeba być kiedyś tym najmniejszym Zły dzień, zły sen, jutro także złe... Nie będę nawet śnic o tym, by ponaprawiać błędy. Przecież nie tak miało być... ![]() Twoją gwiazdą prowadzona płynę do twoich ust.
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
*a świat..w ramionach Twoich jak ja;*
*za mało jeszcze siebie znasz, bym mogła poznać Ciebie ja.. *nie zrozumiałabym i tak..bo nie rozumiesz tego sam. *..a wtedy w jednej chwili runął cały świat, nie wiedziałam czemu tak. *chcę być tu tylko po to, by spojrzeć Tobie prosto w twarz;* *Czuję jeszcze oddech Twój..na rzęsach i na ustach. :( *Nie wiem jak pokonać dzień, bez Ciebie tak tu pusto. *Miejsca które dobrze znam mówią mi o Tobie, miejsca w których nie ma nas mówią że to koniec. *nie muszę nic mówić, jak nikt rozumiesz mnie.;* *wykrzycz mi głośno wszystko,co byś chciał! *Ja wiem, że lepiej byłoby nie czuć nic, albo cofnąć czas.. *Jeszcze raz zatańcz ze mną,bo chce to przeżyć.znam prawde,ale nie chce przestać wierzyć. *Cały mój świat w Twojej osobie się streszczał.. *Te dni się skończyły, a koniec jest końcem.. *Styczniowy deszcz tworzył na gałęziach drzew sople,w powietrzu parował Twój ciepły oddech:(
|
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
dziewczyny a może macie pomysły na opis, który mówi, że wydarzyło się coś po czym następuje radykalna zmiana w życiu nie chodzi koniecznie o miłość tylko o to, że teraz będzie już całkiem inaczej. Trochę tajemniczo to brzmi... ;P
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Mój teraźniejszy :
..Gdziekolwiek był on tam był raj.. Podobno kiedy mężczyzna patrzy na kobietę szatan zakłada mu różowe okulary. Najbardziej kochamy to, od czego bieg życia każe nam odchodzić. Nie przejmuj się jutrem. Nawet nie wiesz co zdarzy się dziś. Kocham wspomnienia o tobie, choć już nie Ciebie. A „jutro” jest nieznanym światem… "Nie wolno zostawiać świata takim jaki jest" Zawsze się wydaje że w innym miejscu będzie lepiej Życie to pożądanie. Cała reszta to tylko szczegół Chodzili po świecie nie szukając się, ale wiedząc, że chodzą po to, żeby się odnaleźć. Dobrze jest być pięknym, ale piękniej jest być dobrym.
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
Serce mi płonie gdy są razem nasze dłonie <3
* Szukam jakis opisow o dwulicowych 'przyjacielach'... Macie? ;> |
|
|
|
#48 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chyba tylko to...
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
z kimś innym będziesz i oczy otworzysz przytomne...
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Ten świat choć nie jest prosty dzięki mym marzeniom będzie piękny )To że mam marzenia inne niż reszta to nie jest minus ;P czy ty też czujesz to, że powietrze dziś inne jest ))))kiedy światło kolor ma wody morskiej albo szkła ))za późno zjawiłeś się...Sam wiesz.. słucham twego oddechu i przed zaśnięciem bronię się <3 Zbyt naiwnie chciałam myśleć ...:x Żyć tak bezboleśnie, w korowodzie marzeń tkwić ))))Czasem marzę, że u mnie już tych łez nie ma... Marzę, by liryczna została moja dusza Podobno jeszcze ciągle istnieją inne słońca, niż to nade mną. ![]() Po tamtej stronie marzeń mam swój prywatny raj )Każdy jej ruch, wszystkie jej słowa byś lepiej się czuł. ^^ Pamiętam, pamiętam dobrze ją, jak weszła przez zamknięte drzwi... Utlenionej wody smak i gencjany łyk Silny będziesz tylko gdy pójdziesz raz na dno. Ja nic złego ci nie zrobię Jestem tylko jedną z kobiet :P
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
1.brak mi chwil nienawiści
2.Przeterminoway owoc mlodzienczego buntu 3.wystygły grymas twoich myśli zaważył na moim samopoczuciu 4.smak twoich ust przestałam mieszać pod podniebieniem 5.oślepłam w zakamarkach twoich oczu 6.Nie mielismy prawa ise polaczyc bo jestesmy z roznych swiatow 7.bujam orientalnie ramionach fantazji 8.Rewolucja zawsze najpiewr jest dziewica, potem czarownica 9.potknąłam się o wspomnienie na które natrafiłam idąc przez pokój 10.czas odebrał ostrość kolorom
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
na wszystko jeszcze raz popatrze...i pójde nie wiem gdzie nazawsze...
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
posłuchaj całej piosenki hej
![]() i moje "Nie popędzaj czasu, poczekajmy, co nam przyniesie" Happiness is like peeing in your pants, everybody can see it, but only you can feel the warmth (szczęście jest jak sikanie w majtki, każdy moze to zobaczyc, ale tylko Ty mozesz poczuc cieplo)
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=ola_108;5803517]Jesli sądzisz ,że kobiety to słabsza płec,poprobuj przeciągnąc kołdrę na swoja stronę
[QUOTE] Ten jest boski nie tylko ja zauważyłam, moja przyjaciółka też (ona wie o co kaman:P)
|
#55 |
|
Rozeznanie
|
A ja potrzebuję czegoś o sobie - pozytywnie
. Mogę na Was liczyć dziewczyny? ;>
|
#56 |
|
żona
|
o juz trzecia część
szybko nam to idzie![]() Dziewczyny prosze o opisy o wariatach Znajomych wariatach są strasznie szaleni na pewno cos takiego macie )
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
"Tak to wojować ze skałą Skorupie się nie udało"
"Cały świat gra komedię" P. Arbiter Siema ściema już mnie nie ma weszłam wyszłam już nie przyszłam "słodkim nektaru słodkością" Powiem Ci coś słodkiego...... cukierek..... ![]() "Znaczenie życia mierzy się nie czasem, lecz głębią" narazie tyle jeszcze pomyślę
|
|
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
*bo to,co nas czeka,to długa rzeka,przykrótka historia,trochę dziwna...
*niektóre osoby są takie, że tylko za nóżki i o ściane.. *Stojąc w miejscu też można zabłądzić *Królewicz nie przybędzie,a Śpiąca Królewna juz dawno umarła *Tak niewiele dobrych chwili w oceanie trudnych lat... *Gdziekolwiek jesteś, zawsze widzisz to samo Niebo *Uparta, niebanalna, dla normalnych nienormalna xD *Wyposażona W Oryginalny Zestaw Zabójczych Wad...;p *I świat wokół mnie po swojemu pomaluję! *życie jest jak mrówka małe krótkie i z.a.p.i.e.r.d.a.l.a :P *Słyszysz jak pachnie? *Być dla siebie Aniołami to jest magiczne... *Głód mych oczu szuka spełnienia *chodzę ulicami niespełnienia
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
Z mojej listy:
You bleed just to know you're alive./ Krwawisz, by wiedzieć, że żyjesz.
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
A ja jak zawsze dorzucę coś pozytywnego =).
Just because I love you doesnt mean I have to like you To, że cię kocham, nie znaczy, że mam cię lubić. Im not really online right now, your computer is lying to you . Tak naprawdę teraz mnie nie ma, twój komputer cię okłamuje. Boyz are like bubble gum. You got a bad flavor, spit it out . Chłopacy są jak guma do żucia. Źle smakuje, wypluj. Damn right Im good in bed... i can sleep for hours! Cholerna racja, jestem dobra w łóżku... mogę spać godzinami!
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

)

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
super! jesteśmy boskie