|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: gotowe dania mrożone
Uwielbiam mrożonki warzywne. Ostatnio bardzo smakują mi "Warzywa do makaronu" Hortexu. Mają w sobie kostki sosu holenderskiego, wystarczy dodać ugotowany makaron i wcinać. Oczywiście fajnie byłoby zrobić sos samemu ale pracującej mamie malutkiej dziewczynki takie danie ułatwia życie i daje więcej czasu na zabawę z małą
.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Z mrożonek lubię wszelkie warzywa hortexu i paelle frosty chociaż chyba lepsza jest ta lidlowa. Dzisiaj wypróbowałam paelle Lisnera i tragedia, na całą paczkę znalazłam 4 (!) krewetki ku mojemu zdumieniu nie obrane z oczkami na wierzchu.. Z innymi owocami morza nie lepiej, nie nazwałabym tego dania Paellą, raczej najdroższym ryżem z groszkiem jaki kupiłam.
Nie polecam |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
zartujesz, powaznie z tymi krewetkami???
|
|
|
|
|
#34 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
nigdy nie kupowałam dań mrożonych o których piszecie więc muszę spróbować
z mrożonek dań to jem tylko pizze riggi albo ristorante i pierogi z truskawkami
|
|
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
Produkty 'Bolero'
------------------ Jeśli mrożonki to polecam Produkty 'Bolero'. http://www.chlodnia.olsztyn.pl/chlod...?open=produkty jem ich dużo gotowane na parze, nie ma potrzeby do sypywać przypraw, smak nie ucieka razem z wodą. Najlepiej gotować pare minut, warzywa są wtedy chrupiące i soczyste. Mają szeroką ofertę wiec zawsze cos nowego mozna podac na obiad. Co tu dużo gadać: mrożonki są najwygodniejsze, najszybciej się je robi no i są kilka razy tańsze od świeżych warzyw, które o tej porze roku są z reguły niedobre i "drewniane". Polecam wszystkim !!! |
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem specem od mrozonek
![]() Jesli o mnie chodzi to lubie te frytki z biedronki Fritania proste tanie a dobre ![]() -warzywa na patelnie z hortexa -pierogi ruskie z nordisa dodac jeszcze smazona cebulke pycha -szpinak z nordisa rowniez ze smazona cebulak dodana mmmm -zupa warzywna rowniez z biedronki super bukiet warzyw tani i pyszna zupa wychodzi polecam -pyzy ziemniaczane z nordisa
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Frosta, Paella z owocami morza- przepyszna
![]() Na prawdę niewiele lepszą jadłam we Francji. Zakupiłam teraz makaron z małżami (mule), które uwielbiam, też Frosty, dziś na obiad zrobię. Warzywa na patelnię z Biedronki najlepsze. Pyzy z mięsem Tesco ohyda. Z Lidla są dobre pierogi ruskie i z mięsem. Kuleczki ziemniaczane też są dobre z Avico.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2012-04-17 o 12:57 |
|
|
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
Przyznaję się bez bicia, że lubię mrożonki - głównie mrożone mieszanki warzywne (bez dodatków), ale również pizzę (głównie Riggę). Od czasu do czasu również frytki (w Lidlu mają świetne).
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Ja też kupuję głownie mrożone warzywa lub mieszanki do zup, na patelnię, z dań gotowych to polecam, co prawda nie są mrożone, ale warto wypróbować- pierogi ze szpinakiem firmy Virtu albo u Jędrusia (mi lepiej smakują te 1 a mężowi te 2) ok 8,5 za kg.
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem zakochana w lazanii z Lidla i z Biedronki.
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: gotowe dania mrożone
Ja polecam warzywa na patelnie z przyprawą włoską firmy Hortex. Pycha. Do tego ugotowany ryż i mamy szybki obiad
![]() Dobre są też zupy z Hortexu. Jak na razie jadłam tylko grzybową. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.

.