![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: wieczorowy, dość kolorowy plus sztuczne rzęsy
kosmita77 dziekuje Ci. Co do sukienki to niestety po wczorajszej przymiarce okazalo sie, ze trzeba jeszcze naniesc pewne poprawki, tak wiec nadal jest u krawcowej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Turkus bardzo fajnie wygląda na dole i tworzy ciekawy zestaw z fioletem na górze
![]() Cienie na górnej powiece - podoba mi się właśnie ich nieroztarcie graficzne ![]() ![]() Powodzenia i trzymam mocno kciuki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie cień położony trochę za bardzo w bok, ale poza tym to bardzo mi sie podoba i modelka baaaardzo atrakcyjna
![]()
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
coldold dziekuje Ci za komentarz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
ojej, bardzo mi się podoba, ąz zaniemówiłam na początku, twoja koleżanka jest prześliczna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
dziekuje Ci Laurany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
widze Cie w delikatniejszych makijazach..masz piekna buzie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Jak dla mnie idealny, uwielbiam fiolety, a jego intensywność w sam raz na zimowe wieczory
![]()
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Bardzo podobają mi się te kolory i ich intensywność, ale uważam, że zdecydowanie za wysoko pociągnęłaś cienie. Jeśli miały być tak wysoko, to wydaje mi się, że lepiej by było je lekko rozetrzeć, tak, aby u góry już nie były tak bardzo intensywne jak na ruchomej powiece.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
A czy będzie obiecane zdjęcie sukienki??????
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
kasiasiar sukienka bedzie tak jak obiecalam, ale przez te poprawki odebralam ja dopiero wczoraj. moglabym wkleic zdjecie samej sukienki, ale chyba lepiej bedzie jak zrobie zdjecie kiedy modelka bedzie ja juz miala na sobie czyli jutro. Dziewczyny mam problem jeszcze z ustami. Nie wiem jak je pomalowac. Chcialam na taki jasny perlowy kolor, ale moze lepiej na przyklad jakis fiolecik? Co proponujecie? problem w tym, ze modelka ma naturalnie dosc intensywnie czerwony kolor ust i taki jasny perlowy blyszczyk niewiele daje, po prostu nie jest w stanie przykryc naturalnego kolorytu ust.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
po pierwsze zle dobrane kolory
po drugie zbyt intensywna kreska na dole. wieczorowy nie znaczy mocno przesadzony zwlaszcza w kolorach zledobranych!. krzywe roztarcie cieni na powiekach zle wytuszowane rzesy. ogolnie kolor mi sie podoba alenia tak nalozony. pozdrawiam ![]() mam nadzieje, ze za krytyke sie nie obrazisz. a co najwazniejsze makijaz nie pasuje do modelki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Modelka przecudna
![]() Ta turkusowa kreska wspaniale pasuje do koloru włosów modelki. Górna powieka moim zdaniem wymaga lekkiej korekty - odrobinę mocniejsze roztarcie zewnętrznych kącików. Poza tym drobnym szczegółem, makijaż prezentuje się naprawdę bardzo ładnie ![]() Świetny pomysł na makijaż!
![]() |
#44 |
Konto usunięte
|
A mi się bardzo podoba, w żadnym wypadku nie rozcierałabym ani nie zmiękczała granicy czarnego cienia, bo dzięki ostrej granicy makijaż ma charakter - i to jaki
![]() Pięknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.