![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz kozie śmierć ;)
Niezła modelka z tej Laury
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Lura, niestety została wdową
![]() Mnie powaliło zapalenie płuc, węc nudzę się jak mops w studni i w związku z tym pokażę trochę pracek. Niektóre starsze niż te prezentowane wcześniej, inne nowsze. Nowości brak, bo zdycham ![]() Edytowane przez A_qq Czas edycji: 2008-01-11 o 22:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Zrabuje Ci kpl z 4 zdjecia - jest boski
![]() ![]() Obie pary kolcy tez mi sie podobaja, ale chyba kwarcowe bardziej - lawa (?) jakos srednio do mnie przemawia jak na razie, ale jak dotad widzialam ja tylko na zdjeciach. Bransa na pamieciowym - gdyby weszla mi na reke (nie wiem jaka srednice uzylas) moglabym smialo nosic - jest urocza - taka w moim stylu ![]() Do piatej bransy - gdybys miala jeszcze jeden kawalek masy perlowej pomysl o jej przedluzeniu w nieco bardziej "konwencjonalny" sposob ![]()
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Haha , dzięki
![]() Bransa z masy perłowej i kwarcowe kolczyki to pierwsze prace, jakie w biżu w ogóle popełniłam ![]() ![]() Bransa opalowo koralowa jest duża i weszłąby nawet na moje udo, więc na rękę tym bardziej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
1. fajne, czegoś mi jednak w nich brakuje, ale nie wiem czego?
2. nie wiem, w sumie rzuca się w oczy, ale ja bym chyba nie połączyła opalitu, który idzie w kierunku niebieskości, z koralowcem.. 3. takie zwyczajne ![]() ![]() 4. cudne pastylki, kolczykom nic więcej nie trzeba, śliczne! 5. w sumie ok, ale nie moje kolory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Dzięki Naila
![]() Odnośnie łączenia opalitu z koralowcem sama jestem i była pełna wątpliwości ![]() ![]() To taki .. żart biżuteryjny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Najładniejszy jest moim zdaniem komplet
![]() PS. pozdrowienia dla Laury ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Dzięki Zuzka
![]() Moim też ![]() ![]() Laurę pozdrowię ![]() ![]() Edytowane przez A_qq Czas edycji: 2008-01-11 o 22:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Libra22
![]() Świetny pomysł ze szkłem ![]() ![]() Trochę nowych, efekt przymusowego zdychania w łóżku ![]() Wisior z jaspisem jest straszliwie niefotogeniczny. Kamień jest gruby i jak bym go nie układała, zawsze się przekręca i wychodzi krzywo ![]() Wisząc zachowuje kształt ![]() Edytowane przez A_qq Czas edycji: 2008-01-11 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
I ostatni, który się nie zmieścił w pierwszym poście.
Edytowane przez A_qq Czas edycji: 2008-01-11 o 22:30 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Prze, prze,prześliczne !
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
pierwszy wisior i komplet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Brawo! Piękny wrzut. Najbardziej podobają mi się 2, 3 i 4! Potem 1 i 7 - na czym wisi 1 wisior? 5 zaś nie bardzo, bardziej przyjazna dla mnie jest forma 6
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Obydwa wisiory - pomysły fajne, wykonanie nieco gorzej, tak więc pracuj, pracuj.
![]() I bardzo podoba mi się kamień w drugich - to labradoryt? Tylko czemu ma takie plamki? Nigdzie takiego nie widziałam, a fajnie wygląda. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Ostatni wisior jest wg. mnie najpiękniejszy
![]() ![]() Również mnie nurtuje na czym wisi pierwszy wisiorek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Jejjj... sharre, serdecznie dziękuję ![]() ![]() ![]() O krzywym druciku wiem i nie mogę się zebrać, żeby go poprostować, bo wykonanie tego wisiora prawie mi odebrało resztki zdrowia psychicznego ![]() Dzięki! ![]() Cytat:
Naila, jesteś jednym z moich biżuteryjnych ideałów i Twoja tak pozytywna opinia jest niesamowicie miła ![]() ![]() Pierwszy wisior od kilku godzin ma już krawatkę, na którą czekałam ![]() ![]() Piąte kolczyki są kompletnie nie w moim guście, ale to zamówienie, wraz z szóstymi ![]() ![]() Cytat:
Dzięki serdeczne Tońka ![]() Nad wykonaniem pracuję, pracuję usilnie ![]() ![]() Kamień w drugich i trzecich to labradoryt ze Skarbów Natury + fluoryt , a dlaczego ma plamki, nie mam pojęcia ![]() Pewnie Darkling mogłaby uchylić rąbka tajemnicy, o ile tu zajrzy ![]() Zuzka, dziękuję ![]() Edytowane przez A_qq Czas edycji: 2007-12-22 o 14:24 Powód: dodanie podziękowań :D |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
A mnie tu jeszcze nie było
![]() ![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
A_qq aż się zarumieniłam z wrażenia
![]() ![]() Jeśli coś mi się spodoba, to uważam, że dobrze jest napisać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
oj.. ciężko, ciężko... wszystko bardzo ładne! śliczny wrzut !
![]() ![]()
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() NIe owijam całości, bo lubię takie "częściowe" wrapki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cieszę się zawsze, kiedy moje prace są ciepło przjmowane, bo każda z nich to cząstka mnie i mojego postrzegania świata ![]() ![]() Cytat:
![]() Serdecznie dziękuję ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
ostatni żuczek zabójczy
![]()
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Laszko, bardzo dziękuję ![]() Najświeższego dziełka wigilijnego ![]() ![]() Doradźcie mi, proszę, co zrobić, żeby łączenie końcówek drutu w pierwszych nie wyglądało tak paskudnie? Może coś tam dowiązać? Granatowo - agatowy komplecik już był, prezentuję go po dołączeiu krawatki ![]() Edytowane przez A_qq Czas edycji: 2008-01-11 o 22:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
1. świetne (w porównaniu z niektórymi pracami, wrapy chyba gdzieniegdzie trochę niedokładne, ale nie wiem - nie znam się
![]() ![]() ![]() 2. to broszka? nie bardzo... 3. fajne, a tak z ciekawości - ile ta cała zawieszka ma długości? 4. śliczne ![]()
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() Pierwsze są do poprawienia w całości, czyli do rozebrania i owinięcia od nowa, tylko gryzę się z miejscem łączenia drucików ![]() Zawieszka ma ok 4 cm ![]() Broszka "śmieciówka" z pojedynczych, szklanych koralików, jaki mi pozostawały ![]() Komplet był już wcześniej, ale bez krawatki, któej nie mogłam się doczekać, jak i reszty z ŚK ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Pierwsze amebiaki i komplet z bostwanką(?)
![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
1. nie podchodzą mi...
2. hmmm... też nie. 3. ![]() ![]() 4. chyba już komentowałam. podoba mi się ![]() ![]()
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
1. w tych pierwszych coś jest nie tak przy połączeniu z owinięciem, pomysł ok, ułożenie do zdjęcia niekoniecznie..
2. nie 3. fajne, przypominają żuczka ![]() 4. najładniejsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
z pierwszego wrzutu - pierwsze i ostatnie
z drugiego - pierwsze i trzecie Oj, zaczarowaly mnie te radosne owijance ![]()
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
hah, a powiedz mi... czy te pierwsze to po prostu miała być taka plama, czy jak? bo mi na pierwszy rzut oka skojarzyły się z obrysowanym kredą człowieczkiem leżącym na ulicy, wybacz :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.