![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: O co tu chodzi...
Heh...faceci.....
Moj TZ w rodzinnym domu robil wszystko...od prania po gotowanie. Nie z lenistwa jego Mamy, bo gospodyni z niej pierwsza klasa ale, zeby chlopa nauczyc aby jego przyszla partnerka miala lzej niz ona sama. I wszystko cacy, tylko, ze moja Mama do spraw kuchenno-porzadkowych faceta nie dopuszcza, bo nikt nie zrobi tego lepiej niz ona sama ![]() ![]() Ja jednak swoje wywalczylam (jak sama nie dawalam rady, to walczylysmy wspolnie z jego Mama-cudowna kobieta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętaj,że będzie Cię to coraz bardziej denerwowało... Dlatego na początek odpuść sobie robienie dla niego śniadań.A jak mu obiad nie smakuje - to też nie rób ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój mąz u swojej mamy nagle "zapomina" jak się trzyma żelazko... Efekt tego taki,że prasuje mu mama. ![]() Też uchodzę za tą wredną hehe.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Ciekawy temat, myslę ze w zwiazku jest jeszcze wazne co innego. Docenianie. Tzn ze jeśli kobieta robi coś w domu sprząta gotuje wychowuje dzieci, zeby partner umiał to docenic i traktował ją normalnie nie z wyzszej pozycji. Tzn ja pracuje zarabiam a ty tylko sprzatasz. Zajmowanie sie domem i wychowywanie dzieci to najtrudniejsza praca na swiecie i do tego najbardziej niewdzieczna, a my mezczyźni często o tym zapominamy.
W imieniu mezczyzn również swoim przepraszam wszystkie niedocenione Panie i pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.