Najgorsze numery wykręcone przez KOBIETY facetom ;) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-12-08, 12:46   #31
AgataM86
Rozeznanie

Dot.: Najgorsze numery wykręcone przez KOBIETY facetom ;)

Cytat:
Napisane przez olcia00500 Pokaż wiadomość
Podziałało chociaż?
Podzialalo
Stary 2007-12-08, 13:06   #32
Kasik_M
Raczkowanie

Jechałam autokarem do Londynu do TŻa. Wiedziałam że o tej i o tej godz. będę mieć postój w Poznaniu, więc umówiłam się tam... z innym facetem On urwał się z pracy i przyjechał motorem na dworzec autobusowy.Podczas postoju siedziałam mu na kolankach, całowałam się itp itd... A po 15 minutach siup do autobusiku i dalej w drogę do TZa
Stary 2007-12-08, 13:09   #33
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasik_M Pokaż wiadomość
Jechałam autokarem do Londynu do TŻa. Wiedziałam że o tej i o tej godz. będę mieć postój w Poznaniu, więc umówiłam się tam... z innym facetem On urwał się z pracy i przyjechał motorem na dworzec autobusowy.Podczas postoju siedziałam mu na kolankach, całowałam się itp itd... A po 15 minutach siup do autobusiku i dalej w drogę do TZa
ojej...takiego czegoś bym chyba nie potrafiła zrobić.. oczywiście zakładając, że kochałabym aktualnego chłopaka i byłabym z nim na poważnie... jak jestem z kimś na poważnie to nie robie takich rzeczy.

Ale podziwiam chociażby za umiejętną organizację czasu
Stary 2007-12-08, 13:20   #34
Kasik_M
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
ojej...takiego czegoś bym chyba nie potrafiła zrobić.. oczywiście zakładając, że kochałabym aktualnego chłopaka i byłabym z nim na poważnie... jak jestem z kimś na poważnie to nie robie takich rzeczy.

Ale podziwiam chociażby za umiejętną organizację czasu
Nie kochałam go Szybko się rozpadło i tak.
Stary 2007-12-08, 13:42   #35
Izaluka
BAN stały

Zerwałam z chłopakiem w Sylwestra... Jakoś 15 minut przed imprezą na którą razem szliśmy... Oczywiście to było przemyślane. Byłam zakochana wtedy już w innym, ale chyba moment zły wybrałam

Chłopak upił się nieziemsko, nie chciał jechać do domu, o 4 nad ranem wystawał pod moim domomem, chciał się zabić, potem mnie śledził... Straszył, że przestanie jeść...

Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-08, 13:43   #36
phdwao
Zakorzenienie

ok to ja opowiem pewien bunt zbiorowy lasek przeciwko jednemu głupkowi

Byliśmy na wycieczce klasowej, był tam jednen koleś, którego przezwałysmy "kacza du**", był bardzo natręnt i zarywał do wszystkich dziewczyn, był pewnien siebie i wmawiał wszystkim,że wszystki na niego "lecą". Pewnego dnie ja się opalałysmy na brzegiem rzeki, kacza du** zaczął na rzucać kamieniami(że niby takie końskie zaltoy), no i trafił w biodro naszej koleżanki i nabuł jej wilekiego sinca. Opracowałyśmy zemstę. ...

W naszym pokoju co wieczór wszyscy się zbierali na zakrapiane imprezy.Jedna z dziewczyn wpadła na parszywy pomysł, żeby do puszki z połową piwa kazda z nas nasikała. Następnie wyłożyłaysmy puszkę na parapet na dwór na cały..słoneczny dzień:-D

wieczorem podałyśmy mu, jak był już nieco podchmielony, jego mina gdy wypił była warta całego wrednego planu. Wpił całą puszkę i powiedział: co Wy mi za wodę dajecie!

do teraz to wspominamy:-D

cała zaemsta została nazwana PIZ*AWICA Z GRUBEJ RURY
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-08, 13:46   #37
Arethaf
Wtajemniczenie

Kasik_M,

phdwao, wow, ale akcja A jakie nazwy

Przewijam się przez palce czasu,
plączę się w zdradzieckie supły.
Czasami pękam, bo mnie przerywa
niecierpliwość życia.
Arethaf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-08, 13:48   #38
koKOro
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnego dnia napisałam, że chętnie pójde na jego układ. Ucieszył się, miał wolną chate na pare godzin, omówiliśmy wszystko. nieźle go nakręciłam.. napisałam, że ma czekać na mnie bez ubrania i że zadzwonie domofonem.. widać, że biedak nie mógł się doczekać.

Tego dnia o wyznaczonej godzinie (po otrzymaniu wielu smsów żeby przyszła i że On czeka) poszłam do niego i zadzwoniłam domofonem, otworzył mi drzwi ale zamiast wejść na kladke poszłam sobie (to było zaplanowane od początku, nie planowałam się z nim przespać).
Już widzę Jego mine kiedy otworzył nago drzwi a tam nikogo nie było.

Oczywiście dostałam sms od niego dlaczego nie przyszłam itp. a ja na to niewinnie "no przecież przyszłam ale akurat zobaczyłam lepszego i bardziej interesującego faceta od Ciebie wiec mi się odechciało" a potem napisałam co o nim myśle i w ten sposób zakończyłam definitywnie naszą znajomość
należało mu sie

mozna powiedziec, ze zachowalas sie ksiazkowo. Ostatnio czytalam "dlaczego mezczyzni kochaja zolzy"i bylo o zachowaniu, gdy facet sie caly dzien nie odzywal mimo umowienia sie, a potem poznym wieczorem dzwoni zeby dziewczyna do niego przyechala tzw. z dostawa do domu i byl podany przyklad jak jedna kobitka zalatwila takiego goscia. Powiedziala, ze juz sie ubiera i jedzie, ale chce zeby czekal przed domem z parasolem na nia bo pada. i on tak czekal 3 godziny zanim zdal sobie sprawe, ze nie przyjdzie. Oczywiscie nabawil sie ostrego przeziebienia

ja gdy jestem w zwiazku to staram sie byc fair, ale za to czasami do kolegow, ktorzy wykazuja checi lub do jakis przypadkowo poznanych kolesi jestem bezlitosna. Ale nie wiem czy to sie liczy

zakorzenienie
koKOro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-08, 13:56   #39
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koKOro Pokaż wiadomość
należało mu sie

mozna powiedziec, ze zachowalas sie ksiazkowo. Ostatnio czytalam "dlaczego mezczyzni kochaja zolzy"i bylo o zachowaniu, gdy facet sie caly dzien nie odzywal mimo umowienia sie, a potem poznym wieczorem dzwoni zeby dziewczyna do niego przyechala tzw. z dostawa do domu i byl podany przyklad jak jedna kobitka zalatwila takiego goscia. Powiedziala, ze juz sie ubiera i jedzie, ale chce zeby czekal przed domem z parasolem na nia bo pada. i on tak czekal 3 godziny zanim zdal sobie sprawe, ze nie przyjdzie. Oczywiscie nabawil sie ostrego przeziebienia

ja gdy jestem w zwiazku to staram sie byc fair, ale za to czasami do kolegow, ktorzy wykazuja checi lub do jakis przypadkowo poznanych kolesi jestem bezlitosna. Ale nie wiem czy to sie liczy
Pewnie, że się liczy
chyba przeczytam tą książkę... może się podszkolę w paru sprawach

phdwao... masakra ciekawe czy ktoś mu w końcu uświadomił co tak naprawde pił
Stary 2007-12-08, 14:03   #40
phdwao
Zakorzenienie

nie..niekt mu niegdy nie wydał tego
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-08, 14:19   #41
koKOro
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie, że się liczy
chyba przeczytam tą książkę... może się podszkolę w paru sprawach
gdzies dziewczyny pisaly o ebooku w internecie

co do mojego ulubionego numeru, ktorego wrednosc doceniaja przede wszystkim panowie jak zawsze to opowiadam zalamuja rece

mam takiego kolege, ktory w moim przekonaniu troche na sile szukal laski. Probowal uderzac do mnie, ale mnie po pierwsze nie podobal sie motyw a po drugie nie przekonal mnie do siebie. Jest to taki typ lubiacy zaszpanowac przed kumplami itp na co ja reaguje alergicznie . Dlatego zawsze bylam dla niego troche szorstka.Pewnego wieczoru bylismy w pubie, wspolnie ze znajomymi. Wychodzilam z toalety, a on stal z jakims kolega, ktorego tam spotkal i oczywiscie chcial zaszpanowac - mowi do mnie "eee mala, co tam" (zawsze mowil do mnie malal bo jestem niska i chcial mnie powkurzac) i tak sie usmiechnal, spojrzal dumnie na kolege, a ja sie wtedy tak oschle spojrzalam i z oburzeniem powiedzialam "czlowieku, ale ja Cie nie znam". Odwrocilam sie na piecie i poszlam
Nie musze dodawac, ze sie smiertelnie na mnie obrazil

musze przyznac, ze jego mina byla bezcenna

zakorzenienie
koKOro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-08, 14:31   #42
Arethaf
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez koKOro Pokaż wiadomość
gdzies dziewczyny pisaly o ebooku w internecie

co do mojego ulubionego numeru, ktorego wrednosc doceniaja przede wszystkim panowie jak zawsze to opowiadam zalamuja rece

mam takiego kolege, ktory w moim przekonaniu troche na sile szukal laski. Probowal uderzac do mnie, ale mnie po pierwsze nie podobal sie motyw a po drugie nie przekonal mnie do siebie. Jest to taki typ lubiacy zaszpanowac przed kumplami itp na co ja reaguje alergicznie . Dlatego zawsze bylam dla niego troche szorstka.Pewnego wieczoru bylismy w pubie, wspolnie ze znajomymi. Wychodzilam z toalety, a on stal z jakims kolega, ktorego tam spotkal i oczywiscie chcial zaszpanowac - mowi do mnie "eee mala, co tam" (zawsze mowil do mnie malal bo jestem niska i chcial mnie powkurzac) i tak sie usmiechnal, spojrzal dumnie na kolege, a ja sie wtedy tak oschle spojrzalam i z oburzeniem powiedzialam "czlowieku, ale ja Cie nie znam". Odwrocilam sie na piecie i poszlam
Nie musze dodawac, ze sie smiertelnie na mnie obrazil

musze przyznac, ze jego mina byla bezcenna
RYJĘ JAK IDIOTKA!! Jesteś genialna, numer roku!!!!

Muszę to powiedzieć koleżance

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa <turla się>

niecierpliwość życia.
Stary 2007-12-08, 15:02   #43
kleo14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Arethaf Pokaż wiadomość
RYJĘ JAK IDIOTKA!! Jesteś genialna, numer roku!!!!

Muszę to powiedzieć koleżance

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa <turla się>
Zgadzam się, jesteś BOSKA
w każdy czas - duch czekający w prochu.
kleo14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-08, 15:24   #44
Ines-ka
Zakorzenienie

Jeśli chodzi o przedszkolne akcje to mam takich sporo.

Końskie zaloty pewnego kolegi strasznie mnie wkurzały. Upatrzył mnie na swoją ofiarę i terroryzował. Aż pewnego dnia do przedszkola przyszedł po mnie ojciec. Kolega oczywiście wparował do szatni i przy nim zaczął całe przedstawienie. Puściły mi nerwy, kolega wylądował w szafce takiej wąskiej na kurtki. Zakleszczył się tam, poobijał, a ja dumna z siebie 'odczep się debilu'. Ojciec tylko się śmiał, a wypomina mi to często przy szerszym gronie rodziny.

Chyba odziedziczyłam to po mamie. Kiedyś dziadek zobaczył jak jego grzeczna córeczka "okłada kolegę liczydłami". Odwrócił głowę w drugą stronę i udawał, że niczego nie widzi.
Ines-ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-08, 15:48   #45
Arethaf
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ines-ka Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o przedszkolne akcje to mam takich sporo.

Końskie zaloty pewnego kolegi strasznie mnie wkurzały. Upatrzył mnie na swoją ofiarę i terroryzował. Aż pewnego dnia do przedszkola przyszedł po mnie ojciec. Kolega oczywiście wparował do szatni i przy nim zaczął całe przedstawienie. Puściły mi nerwy, kolega wylądował w szafce takiej wąskiej na kurtki. Zakleszczył się tam, poobijał, a ja dumna z siebie 'odczep się debilu'. Ojciec tylko się śmiał, a wypomina mi to często przy szerszym gronie rodziny.

Chyba odziedziczyłam to po mamie. Kiedyś dziadek zobaczył jak jego grzeczna córeczka "okłada kolegę liczydłami". Odwrócił głowę w drugą stronę i udawał, że niczego nie widzi.
Boska jesteś

Ja kiedyś w szkole wbiłam koledze cyrkiel w głowę

niecierpliwość życia.
Stary 2007-12-08, 16:00   #46
mary poziomkowa
Zakorzenienie

U mnie to była jakaś licealna miłość. Spotykałam się z absztyfikantem z 2 miesiące, po czym pewnego pięknego dnia czymś mnie wkurzył [nawet nie pamiętam co, jakiś drobiazg] i doszłam do wniosku, że nie chcę go więcej oglądać.

Wieczorem on dzwoni do mnie, żeby się ustawić na randke, a ja mu mówię, że nie mam czasu i nie będę miała i nara. On w szoku i pyta czy mógłby chociaż wpaść po płyty i klucze do domu, które dzień wcześniej dał mi do przechowania w torebce i zapomniał ich.

A ja mu, że klucze oddałam mu wczoraj, a ponieważ był po piwach, to pewnie zgubił i nie zauważył, a CD oddam naszemu wspólnemu koledze, to mu przekaże.

Skończyło się tym, że absztyfikant uwierzył w zgubione klucze, bał się włamania i powymieniał z ojcem zamki [a może bali się mnie? ]. A ja tak naprawdę miałam te klucze i wywaliłam je do śmieci. Po prostu chciałam uniknąć spotkania...

Bosz, byłam wredną małpą. Pamiętam tę historię, bo mam wyrzuty sumienia. Chłopak był naprawdę sympatyczny

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-08, 16:04   #47
sugar_kitty
Zakorzenienie

GG do sugar_kitty

z takich przedszkolnych pamiętam taką sytuację: razem z koleżanką w łazience myłyśmy ręce, a obok w toalecie siusiał kolega. wiedziałyśmy, że tam jest i specjalnie zaczęłyśmy go głośno obmawiać że jest taki i siaki itp... na to kolega wyleciał z wc ze spuszczonymi spodniami (majtki zdążył już załozyć) i na całe gardło: NIE PRAWDA!

w 3 kl. podstawówki jeden chłopak zajął miejsce w ławce mi i mojej psiapsiółce. oberwało mu się za to książką w łeb, ale na nasze nieszczęście zauważyła to nauczycielka aj do dzisiaj pamiętam jak stałyśmy z opuszczonymi głowami i udawałyśmy skruchę

aaa i jeszcze gimnazjum. razem z koleżankami wybrałam się do sąsiedniego miasta (25km) do pizzerii kolega z paczki doczepił się jako ogon strasznie nam zawadzał i bardzo chciałyśmy go zgubić
w końcu nareszcie nam się to udało i łaizłysmy po mieśce tylko we trzy, jednak po jakimś czasie zaczęłyśmy mieć wytrzuty sumienia... wróciłyśmy się w miejsce, gdzie go zostawiłyśmy,żeby go szukać. dodam, że zaczęło się robić zimno,a my byłyśmy dośc lekko ubrane. kumpla nie znalazłyśmy, wróciłyśmy do domu, idziemy do drugiego kolegi i mówimy mu,jaka jest sytuacja i że zaczęłyśmy się o tamtego martwić (wcześniej dzwoniłyśmy do niego do domu i okazało się, że nadal go nie ma). kolega nas słuchał i współczuł, ale po chwili wybuchnął śmiechem.
okazało się,że "nasz ogon" spotkał w sklepie kumpla i wrocił z nim do domu samochodem :P także nasza wredność obróciła się przeciwko nam

znów mi się coś przypomniało
klilka lat temu byłam z psiapsiółką na koloniach, jeden chłopak ciągle nas zaczepiał i coś tam do nas głupiego gadał. na stołówce siedział przy stole obok naszego i podczas obiadu ciągle miał do nas jakieś wąty. chłopak strasznie seplenił i jak już tak się wygadał, wygadał, to palnęłam do niego: wiesz co, idź do logopedy! on na mnie wielkie oczy i się zamknął. po obiedzie siostra psiapsióły, ktora siedziala przy z stoliku z naszym "oprawcą" powiedziala nam, że chłopak się jej zapytał: a kto to jest logopeda? padałysmy ze smiechu

inna sytuacja: w ośrodku zostało nas tylko kilka osób, bo nie chciało nam się iść na miasto. chłopaki poszli pod prysznic, a nam dziewczynom się nudziło i co chwilkę łaziłyśmy do łazienki i otwieralyśmy drzwi
biedny kumpel nie mógł się w spokoju umyć... po kilku razach wyleciał z łazienki w bialych majtkach, z koszem na glowie i mopem w reku i nas przegonil. poplakalysmy sie ze smiechu.
kilka dni pozniej ten sam kolega paraduje przez korytarz w bialych majtkach, kolezanka krzyczy na cale gardło: OOO!!! Graca gaci nie zmienia
gostek mało się nie spalił ze wstydu

inne kolonie, ta sama psiapsióła, mnie jednak tam nie było (historię znam z opowieści). w grupie było dwóch chłopaków, którzy ciągle tylko marudzili, skarżyli na inych wychowawcom, ogólnie byli nie do wytrzymania... wszystkim robili na złośc i wcale się z tym nie kryli.
psiapsiółka wraz z koleżankami miały juz tego dość, więc pewnej "imprezki" dolaly chłopakom czegoś na przeczyszczenie do picia.
po całym dniu spędzonym na kibleku chłopakom odechciało się skarg i uprzykrzania życia innym obozowiczom
Stary 2007-12-20, 23:26   #48
Ally83
Zakorzenienie

Podkochiwał się we mnie mój dobry kolega. Bardzo go lubiłam, ale gdy w smsie wyznał mi miłość, to zaczęłam się lekko dystansować Niemniej po pewnym czasie znów złapaliśmy dobry kontakt, ja byłam po zerwaniu z facetem, on zaprosił mnie na koleżeński wypad do baru. To było przed świętami, a że nie miałam planów na sylwestra to zaprosił mnie na imprezę organizowaną u niego w mieście. Upewniłam się, że będę mu towarzyszyć tylko jako dobra koleżanka i zgodziłam się . Niemniej po tym wieczorze zaczął wypisywać mi smsy o jego uczuciu do mnie i od razu stało się jasne, że z czysto koleżeńsko pojmowanego sylwka nici. Zrobiłam więc coś wrednego, za co obrażony był na mnie przez kilka długich miesięcy... a mianowicie... nie pojawiłam się sylwku, na który mnie zaprosił. Nie zawiadomiłam go wcześniej, że nie będzie mnie, po fakcie też się nie odezwałam z wyjaśnieniami

Kolega z roku usilnie wyciągał mnie na randki. Biedaczek trudził się kilka tygodni, bym się zgodziła... Gdy moje kategoryczne odmowy nie skutkowały bezczelnie i z premedytacją okłamałam go, że mam już faceta .

Nie dotarłam na randkę, bo mi się nie chciało. Zamiast powiedzieć wprost facetowi, że nie przyjdę, to wysyłałam smsy, że już jadę autobusem, ale co ja biedna poradzę, że po drodze co rusz trafiałam w nowy korek Po kilku godzinach (sic!) od umówionej pory napisał mi, że korki to już się chyba skończyły

Innemu zwiałam z randki tłumacząc się, że może kiedy indziej przyjdę, bo teraz to mi się nie chce z nim iść nigdzie

Edit.
A, przypomniało mi się. Nigdy, ale to nigdy nie mam weny na znalezienie wymówki od znienacka proponowanego pójścia na kawę (nie czysto koleżeńskiego...). Raz facet z firmy, gdzie miałam praktyki, spotkał mnie na ulicy. Coś tam zagadaliśmy, na koniec on zapytał, czy nie miałabym ochoty pójść z nim gdzieś na kawę, a ja odpowiedziałam po prostu: "Eee??, nieee" Niby nic takiego, ale było to powiedziane z takim zniechęceniem w głosie (i z taką miną -> i ), że widziałam, jak mu się przykro zrobiło
Ostatnio innemu facetowi zapraszającemu mnie na kawę odpowiedziałam coś podobnie (starałam się panować na nutką niechęci w głosie )
Ally83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-20, 23:30   #49
lapus
Wtajemniczenie

a ja powiem że najgorszy numer dopiero przede mną

Gonna walk because it would save me
And my fragility could kill me
Is this the best I can be?
Is this the best I can give?
lapus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-21, 00:24   #50
Tuchajbej
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ally83 Pokaż wiadomość
Podkochiwał się we mnie mój dobry kolega. Bardzo go lubiłam, ale gdy w smsie wyznał mi miłość, to zaczęłam się lekko dystansować Niemniej po pewnym czasie znów złapaliśmy dobry kontakt, ja byłam po zerwaniu z facetem, on zaprosił mnie na koleżeński wypad do baru. To było przed świętami, a że nie miałam planów na sylwestra to zaprosił mnie na imprezę organizowaną u niego w mieście. Upewniłam się, że będę mu towarzyszyć tylko jako dobra koleżanka i zgodziłam się . Niemniej po tym wieczorze zaczął wypisywać mi smsy o jego uczuciu do mnie i od razu stało się jasne, że z czysto koleżeńsko pojmowanego sylwka nici. Zrobiłam więc coś wrednego, za co obrażony był na mnie przez kilka długich miesięcy... a mianowicie... nie pojawiłam się sylwku, na który mnie zaprosił. Nie zawiadomiłam go wcześniej, że nie będzie mnie, po fakcie też się nie odezwałam z wyjaśnieniami

Kolega z roku usilnie wyciągał mnie na randki. Biedaczek trudził się kilka tygodni, bym się zgodziła... Gdy moje kategoryczne odmowy nie skutkowały bezczelnie i z premedytacją okłamałam go, że mam już faceta .

Nie dotarłam na randkę, bo mi się nie chciało. Zamiast powiedzieć wprost facetowi, że nie przyjdę, to wysyłałam smsy, że już jadę autobusem, ale co ja biedna poradzę, że po drodze co rusz trafiałam w nowy korek Po kilku godzinach (sic!) od umówionej pory napisał mi, że korki to już się chyba skończyły

Innemu zwiałam z randki tłumacząc się, że może kiedy indziej przyjdę, bo teraz to mi się nie chce z nim iść nigdzie

Edit.
A, przypomniało mi się. Nigdy, ale to nigdy nie mam weny na znalezienie wymówki od znienacka proponowanego pójścia na kawę (nie czysto koleżeńskiego...). Raz facet z firmy, gdzie miałam praktyki, spotkał mnie na ulicy. Coś tam zagadaliśmy, na koniec on zapytał, czy nie miałabym ochoty pójść z nim gdzieś na kawę, a ja odpowiedziałam po prostu: "Eee??, nieee" Niby nic takiego, ale było to powiedziane z takim zniechęceniem w głosie (i z taką miną -> i ), że widziałam, jak mu się przykro zrobiło
Ostatnio innemu facetowi zapraszającemu mnie na kawę odpowiedziałam coś podobnie (starałam się panować na nutką niechęci w głosie )
Odważna i bezpośrednia kobitka...a co

I learned that success and happiness are not values to pursue;
they are values to develop

Sztuka życia polega na tym, by cieszyć się małym, a wytrzymywać najgorsze.
Tuchajbej jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-21, 08:52   #51
Izaluka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez lapus Pokaż wiadomość
a ja powiem że najgorszy numer dopiero przede mną

Jakieś plany?

Z numerów to jeszcze wypłakiwałam się na Wizażu po rozstaniu. Zbeształam tu EXa z błotem, znienawidziła, obgadałam do cna...
Mieliśmy zero kontaktu ze sobą i coś mi to dziwnie pachniało, że nie jest ciekawy co u mnie. Po kilku miesiącach dał mi do zrozumienia, że wszystko czytał

Niby zrobiło mi się głupio i wstyd. Ale stwierdzam, że pisałam tu szczerą prawdę i przynajmniej zna moje zdanie na jego temat

Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-21, 10:02   #52
JagaK
Raczkowanie

No dobra teraz ja, może nie były to tak hardcorowe numery jak wasze ale mi było potem głupio:

Na poczatku 4 klasy liceum mielismy 80-lecie szkoły, na którym mieliśmy zatańczyc poloneza (taka wprawka przed studniówką). Kolega z klasy, któremu sie podobałam od razu przyszedł i powiedział, że chce ze mna tanczyc teraz i na studniowce, zgodziłam sie. W koncu wyszło tak ze nie tanczyłam z nim na tym 80- leciu bo wybierano osoby które dobrze tancza i on sie nie załapał. Przed studniówka moj najlepszy kolega z klasy zapytał się czy bym z nim nie poszła i oczywiscie sie zgodziłam. Jak tamten sie dowiedział, to sie trozke wkurzył (a ja zupełnie zapomnialam o tym że miałam z nim tanczyc i iść), ludzie z klasy smiali się, że chłopaka wystawiłam. Ale w perspektywie czasu wszystko wyszło tylko na dobre, bo z dziewczyne która zaprosił jest do dnia dzisiejszego.

Druga historia z lat mojego najwiekszego imprezowego szaleństwa. Poszłam na jakąś 18-ste, gdzie poznałam faceta. Wiadomo alkohol, buzujace hormony itp no i bawiłam się cały wieczor z nim, tanczyłam, całowałam. Na tej imprezie był też chłopak, którenmu sie podobałam, ja go bardzo lubiłam ale nic wiecej. Tak więc obraził się na mnie i jego brat, który nas swatał zreszta też. Następnego dnia przyjechał moj imprezowy lowelas, jak go zobaczyłam to się zdziwiłam bo nie tak go sobie przypominałam, bo ciemno było: pryszcz na pryszczu (dobrze ze ja nic nie złapalam). Na szczęście musiałam wyjść z domu na jakąś impreze i nie miałam czasu z nim za długo rozmawiać, spławiłam go i potem nasze stosunki ograniczały sie tylko do "cześć"
JagaK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-30, 22:47   #53
wanda164
Zadomowienie

Kiedyś siostrzyczka podarowała mi chłopaka na urodziny...

http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=150
Stary 2007-12-30, 23:02   #54
pink69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JagaK Pokaż wiadomość
pryszcz na pryszczu (dobrze ze ja nic nie złapalam)
żal mi Ciebie,bo nie wiesz co piszesz ...

TYM sie nie zaraża,nie bój się.

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-31, 00:07   #55
Pachnąca_trawą
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Izaluka Pokaż wiadomość
Straszył, że przestanie jeść...

Cytat:
Napisane przez Arethaf Pokaż wiadomość

Ja kiedyś w szkole wbiłam koledze cyrkiel w głowę
przepraszam, parsknełam w klawiature ze smiechu

z czasów podstawówki to pamiętam taką..

chłopcy w naszej szkole mieli dziwaczny rytuał godowy, polegający na klepaniu dziewcząt w tyłek, albo zaganianiu ich do kąta i próbach całowania :P.
no i kiedyś zostałam zagnana do takiego kąta przy drzwiach, że kiedy były otwate w środku tworzył się trójkąt, postaram się to zobrazować:

|_\| - ukośnik oznacza drzwi otwarte, w środku robiił się trójkąt i nie mogłam wyjść :P

no i jak tam już siedziałam to była strasznie zeźlona aż tu nagle patrze a górą po drzwiach włazi jeden z moich adoratorów i pcha się do mnie, żeby mnie pocałować..ja w tej małej przestrzeni , zła i wogle brrr tak się wkurzyłam i zaczęłam go tak tłuc że się popłakał a potem jego mama przyszła do szkoły na rozmowę ze mną i ogólnie siara trochę, ale nie żałuję .

a z tych trochę starszych..zanim zaczęłam być ze swoim obecnym tezetem co przerwę chowałam się przed nim w ubikacji <chodziliśmy do tego samego LO > do dziś o tym nie wie
Stary 2008-01-25, 14:19   #56
kitty1709
Rozeznanie

GG do kitty1709

To i ja opowiem kilka moich wrednych historii

Kiedyś z moją przyjaciolką pojechalysmy na taka imprezke pod golym niebem Oczywiscie pod wplywem % znalazlysmy jakis przystojnych chlopcow i calkiem zapomnialysmy o naszych chłopakach, którzy siedzieli w domu i martwili się, czy przypadkiem sie nie upijemy i ich nie zdradizmy, a nasza trzecia przyjaciolka, zapewniala ich na gg, ze my takie nie jestesmy .

Druga historia. Naszym chłopcom (w tej historii wystepuje moj aktualny TZ ) powiedzialysmy, ze robimy sobie babski wieczor .. Że bedziemy filmy oglądać itd. A tak naprawdę z godzinę się stroilysmy i zamierzalysmy wyruszyc na dyskotekę 20 km od naszego miasteczka. No ale moj TZ cos wyczul podstep i straszna awanture zrobil i sie pytal 'Po co wy sie tak pindrzycie zeby filmy ogladac?' hehehe...
Nom i we trzech postanowili siedziec z piwkiem pod moim blokiem. I my biedne nie mialysmy jak wyjsc z domu . Ale obmyslilysmy plan . Jedna kolezanka wyszla do sklepu (oni poszli za nią).. a my w tym czasie myyyyyk ... ucieklysmy na dworzec autobusowy a ona dotarła do nas po 20 min, bo mowila, ze musi isc do Biedronki (a, ze do Biedronki bylo daleko chlopcy postanowili pilnowac wyjscia pod blokiem, ale nas tam juz nie bylo hihihii ) no i wyruszylysmy na tą dyskotekę . ale sie okazalo ze musimy wracac bo zapomnialysmy pieniedzy i musialysmy po nich zadzwonic zeby po nas przyjechali .. i sie wydalo .. cala droge sluchalysmy litanii, ze bez nich sie nie jezdzi na dyskoteki

my clothes .
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=271377
kitty1709 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-25, 15:02   #57
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
- no i numer z moim byłym- mój były to był kawał drania, zrywał ze mną co tydzień bez powodu, byłam tylko ładnym dodatkiem do Niego- rozpieszczonego, bogatego dzieciaka.

Kiedy na dobre zerwaliśmy zaczął mi proponować seks bez zobowiązań... w dodatku gdy odmawiałam obrażał się i czuł się urażony (nie przywykł widać do odmowy,zawsze od rodziców dostawał wszystko a w zamian nie dawał nic).

Pewnego dnia napisałam, że chętnie pójde na jego układ. Ucieszył się, miał wolną chate na pare godzin, omówiliśmy wszystko. nieźle go nakręciłam.. napisałam, że ma czekać na mnie bez ubrania i że zadzwonie domofonem.. widać, że biedak nie mógł się doczekać.

Tego dnia o wyznaczonej godzinie (po otrzymaniu wielu smsów żeby przyszła i że On czeka) poszłam do niego i zadzwoniłam domofonem, otworzył mi drzwi ale zamiast wejść na kladke poszłam sobie (to było zaplanowane od początku, nie planowałam się z nim przespać).
Już widzę Jego mine kiedy otworzył nago drzwi a tam nikogo nie było.

Oczywiście dostałam sms od niego dlaczego nie przyszłam itp. a ja na to niewinnie "no przecież przyszłam ale akurat zobaczyłam lepszego i bardziej interesującego faceta od Ciebie wiec mi się odechciało" a potem napisałam co o nim myśle i w ten sposób zakończyłam definitywnie naszą znajomość

Rchh niby nic takiego ale jak miło się wspomina
Powaliłaś mnie na kolana!!!!!
Dobrze zrobiłaś
Stary 2008-01-25, 16:15   #58
angelika03
Rozeznanie

Nie przypominam sobie jakiś konkretnych sytuacji ale w mniemaniu wielu facetów jestem poprostu wredna małpą . Co ja moge na to poradzić , że przez miesiac albo i troche dlużej szaleje za jakims chłopakiem a kiedy już zaczynam sie z nim spotykać to dostaje takie kopa w dupe i zastanawiam sie co mnie tak fascynowało .
Poprostu kiedy robi sie zbyt poważnie uciekam , zakonczylam juz tak kilka znajomości i czasami tego załuje ale cóż .
Stary 2008-03-18, 19:01   #59
Quirel
Przyczajenie

Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ BABY (przeżyte i zasłyszane)

Kobitki na tym forum mają temat"Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane)" to może my zaczniemy topic o naszych "Kobitkach"
1. Dziewczyna znajomego źle się czuje, oczywiście z domu nie wyjdzie itp. itd., on ma do niej nie przychodzić bo ONA idzie spać. Oczywiście facet coś przeczuwał, pojechał do niej A tam zonk. Pod domem autko stoi. On idzie to domu, jej matka mu otwiera i mówi że Agata u siebie jest. Chłopak zachodzi do niej do pokoju a ONA z innym w łóżku zaczyna działać
Quirel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-18, 19:48   #60
awia
Zakorzenienie

Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ BABY (przeżyte i zasłyszane)

jest juz taki wątek, jesli dobrze pamiętam

nawet znalazlam:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=224275
a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach
a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach

Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
awia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości