![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Najgorsze numery wykręcone przez KOBIETY facetom ;)
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Jechałam autokarem do Londynu do TŻa. Wiedziałam że o tej i o tej godz. będę mieć postój w Poznaniu, więc umówiłam się tam... z innym facetem
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale podziwiam chociażby za umiejętną organizację czasu ![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
BAN stały
|
Zerwałam z chłopakiem w Sylwestra... Jakoś 15 minut przed imprezą na którą razem szliśmy... Oczywiście to było przemyślane. Byłam zakochana wtedy już w innym, ale chyba moment zły wybrałam
![]() Chłopak upił się nieziemsko, nie chciał jechać do domu, o 4 nad ranem wystawał pod moim domomem, chciał się zabić, potem mnie śledził... Straszył, że przestanie jeść... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
ok to ja opowiem pewien bunt zbiorowy lasek przeciwko jednemu głupkowi
![]() Byliśmy na wycieczce klasowej, był tam jednen koleś, którego przezwałysmy "kacza du**", był bardzo natręnt i zarywał do wszystkich dziewczyn, był pewnien siebie i wmawiał wszystkim,że wszystki na niego "lecą". Pewnego dnie ja się opalałysmy na brzegiem rzeki, kacza du** zaczął na rzucać kamieniami(że niby takie końskie zaltoy), no i trafił w biodro naszej koleżanki i nabuł jej wilekiego sinca. Opracowałyśmy zemstę. ... W naszym pokoju co wieczór wszyscy się zbierali na zakrapiane imprezy.Jedna z dziewczyn wpadła na parszywy pomysł, żeby do puszki z połową piwa kazda z nas nasikała. Następnie wyłożyłaysmy puszkę na parapet na dwór na cały..słoneczny dzień:-D wieczorem podałyśmy mu, jak był już nieco podchmielony, jego mina gdy wypił była warta całego wrednego planu. Wpił całą puszkę i powiedział: co Wy mi za wodę dajecie! do teraz to wspominamy:-D cała zaemsta została nazwana PIZ*AWICA Z GRUBEJ RURY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Kasik_M,
![]() ![]() phdwao, wow, ale akcja ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mozna powiedziec, ze zachowalas sie ksiazkowo. Ostatnio czytalam "dlaczego mezczyzni kochaja zolzy"i bylo o zachowaniu, gdy facet sie caly dzien nie odzywal mimo umowienia sie, a potem poznym wieczorem dzwoni zeby dziewczyna do niego przyechala tzw. z dostawa do domu ![]() ![]() ja gdy jestem w zwiazku to staram sie byc fair, ale za to czasami do kolegow, ktorzy wykazuja checi lub do jakis przypadkowo poznanych kolesi jestem bezlitosna. Ale nie wiem czy to sie liczy ![]()
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba przeczytam tą książkę... może się podszkolę w paru sprawach ![]() phdwao... masakra ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
nie..niekt mu niegdy nie wydał tego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do mojego ulubionego numeru, ktorego wrednosc doceniaja przede wszystkim panowie ![]() mam takiego kolege, ktory w moim przekonaniu troche na sile szukal laski. Probowal uderzac do mnie, ale mnie po pierwsze nie podobal sie motyw a po drugie nie przekonal mnie do siebie. Jest to taki typ lubiacy zaszpanowac przed kumplami itp na co ja reaguje alergicznie ![]() ![]() ![]() Nie musze dodawac, ze sie smiertelnie na mnie obrazil ![]() musze przyznac, ze jego mina byla bezcenna ![]()
![]() |
![]() |
#42 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Muszę to powiedzieć koleżance ![]() ![]() Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o przedszkolne akcje to mam takich sporo.
![]() Końskie zaloty pewnego kolegi strasznie mnie wkurzały. Upatrzył mnie na swoją ofiarę i terroryzował. ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba odziedziczyłam to po mamie. ![]() ![]()
![]() |
#45 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja kiedyś w szkole wbiłam koledze cyrkiel w głowę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
U mnie to była jakaś licealna miłość. Spotykałam się z absztyfikantem z 2 miesiące, po czym pewnego pięknego dnia czymś mnie wkurzył [nawet nie pamiętam co, jakiś drobiazg] i doszłam do wniosku, że nie chcę go więcej oglądać.
Wieczorem on dzwoni do mnie, żeby się ustawić na randke, a ja mu mówię, że nie mam czasu i nie będę miała i nara. On w szoku i pyta czy mógłby chociaż wpaść po płyty i klucze do domu, które dzień wcześniej dał mi do przechowania w torebce i zapomniał ich. A ja mu, że klucze oddałam mu wczoraj, a ponieważ był po piwach, to pewnie zgubił i nie zauważył, a CD oddam naszemu wspólnemu koledze, to mu przekaże. Skończyło się tym, że absztyfikant uwierzył w zgubione klucze, bał się włamania i powymieniał z ojcem zamki [a może bali się mnie? ![]() Bosz, byłam wredną małpą. Pamiętam tę historię, bo mam wyrzuty sumienia. Chłopak był naprawdę sympatyczny ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
z takich przedszkolnych pamiętam taką sytuację: razem z koleżanką w łazience myłyśmy ręce, a obok w toalecie siusiał kolega. wiedziałyśmy, że tam jest i specjalnie zaczęłyśmy go głośno obmawiać
![]() ![]() w 3 kl. podstawówki jeden chłopak zajął miejsce w ławce mi i mojej psiapsiółce. oberwało mu się za to książką w łeb, ale na nasze nieszczęście zauważyła to nauczycielka ![]() ![]() aaa i jeszcze gimnazjum. razem z koleżankami wybrałam się do sąsiedniego miasta (25km) do pizzerii ![]() ![]() ![]() w końcu nareszcie nam się to udało i łaizłysmy po mieśce tylko we trzy, jednak po jakimś czasie zaczęłyśmy mieć wytrzuty sumienia... wróciłyśmy się w miejsce, gdzie go zostawiłyśmy,żeby go szukać. dodam, że zaczęło się robić zimno,a my byłyśmy dośc lekko ubrane. kumpla nie znalazłyśmy, wróciłyśmy do domu, idziemy do drugiego kolegi i mówimy mu,jaka jest sytuacja i że zaczęłyśmy się o tamtego martwić (wcześniej dzwoniłyśmy do niego do domu i okazało się, że nadal go nie ma). kolega nas słuchał i współczuł, ale po chwili wybuchnął śmiechem. okazało się,że "nasz ogon" spotkał w sklepie kumpla i wrocił z nim do domu samochodem :P także nasza wredność obróciła się przeciwko nam ![]() znów mi się coś przypomniało ![]() klilka lat temu byłam z psiapsiółką na koloniach, jeden chłopak ciągle nas zaczepiał i coś tam do nas głupiego gadał. na stołówce siedział przy stole obok naszego i podczas obiadu ciągle miał do nas jakieś wąty. chłopak strasznie seplenił i jak już tak się wygadał, wygadał, to palnęłam do niego: wiesz co, idź do logopedy! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() inna sytuacja: w ośrodku zostało nas tylko kilka osób, bo nie chciało nam się iść na miasto. chłopaki poszli pod prysznic, a nam dziewczynom się nudziło i co chwilkę łaziłyśmy do łazienki i otwieralyśmy drzwi ![]() biedny kumpel nie mógł się w spokoju umyć... po kilku razach wyleciał z łazienki w bialych majtkach, z koszem na glowie i mopem w reku i nas przegonil. poplakalysmy sie ze smiechu. kilka dni pozniej ten sam kolega paraduje przez korytarz w bialych majtkach, kolezanka krzyczy na cale gardło: OOO!!! Graca gaci nie zmienia ![]() gostek mało się nie spalił ze wstydu ![]() inne kolonie, ta sama psiapsióła, mnie jednak tam nie było (historię znam z opowieści). w grupie było dwóch chłopaków, którzy ciągle tylko marudzili, skarżyli na inych wychowawcom, ogólnie byli nie do wytrzymania... wszystkim robili na złośc i wcale się z tym nie kryli. psiapsiółka wraz z koleżankami miały juz tego dość, więc pewnej "imprezki" dolaly chłopakom czegoś na przeczyszczenie do picia. po całym dniu spędzonym na kibleku chłopakom odechciało się skarg i uprzykrzania życia innym obozowiczom ![]()
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Podkochiwał się we mnie mój dobry kolega. Bardzo go lubiłam, ale gdy w smsie wyznał mi miłość, to zaczęłam się lekko dystansować
![]() ![]() ![]() Kolega z roku usilnie wyciągał mnie na randki. Biedaczek trudził się kilka tygodni, bym się zgodziła... Gdy moje kategoryczne odmowy nie skutkowały bezczelnie i z premedytacją okłamałam go, że mam już faceta ![]() Nie dotarłam na randkę, bo mi się nie chciało. Zamiast powiedzieć wprost facetowi, że nie przyjdę, to wysyłałam smsy, że już jadę autobusem, ale co ja biedna poradzę, że po drodze co rusz trafiałam w nowy korek ![]() ![]() Innemu zwiałam z randki tłumacząc się, że może kiedy indziej przyjdę, bo teraz to mi się nie chce z nim iść nigdzie ![]() ![]() Edit. A, przypomniało mi się. Nigdy, ale to nigdy nie mam weny na znalezienie wymówki od znienacka proponowanego pójścia na kawę (nie czysto koleżeńskiego...). Raz facet z firmy, gdzie miałam praktyki, spotkał mnie na ulicy. Coś tam zagadaliśmy, na koniec on zapytał, czy nie miałabym ochoty pójść z nim gdzieś na kawę, a ja odpowiedziałam po prostu: "Eee??, nieee" ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio innemu facetowi zapraszającemu mnie na kawę odpowiedziałam coś podobnie (starałam się panować na nutką niechęci w głosie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
a ja powiem że najgorszy numer dopiero przede mną
![]()
![]() |
#50 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
"Posiadanie niskiego poczucia własnej wartości jest jak jechanie przez życie na zaciągniętym hamulcu ręcznym." I learned that success and happiness are not values to pursue; they are values to develop Sztuka życia polega na tym, by cieszyć się małym, a wytrzymywać najgorsze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
BAN stały
|
Jakieś plany? ![]() Z numerów to jeszcze wypłakiwałam się na Wizażu po rozstaniu. Zbeształam tu EXa z błotem, znienawidziła, obgadałam do cna... Mieliśmy zero kontaktu ze sobą i coś mi to dziwnie pachniało, że nie jest ciekawy co u mnie. Po kilku miesiącach dał mi do zrozumienia, że wszystko czytał ![]() Niby zrobiło mi się głupio i wstyd. Ale stwierdzam, że pisałam tu szczerą prawdę i przynajmniej zna moje zdanie na jego temat ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
No dobra teraz ja, może nie były to tak hardcorowe numery jak wasze ale mi było potem głupio:
Na poczatku 4 klasy liceum mielismy 80-lecie szkoły, na którym mieliśmy zatańczyc poloneza (taka wprawka przed studniówką). Kolega z klasy, któremu sie podobałam od razu przyszedł i powiedział, że chce ze mna tanczyc teraz i na studniowce, zgodziłam sie. W koncu wyszło tak ze nie tanczyłam z nim na tym 80- leciu bo wybierano osoby które dobrze tancza i on sie nie załapał. Przed studniówka moj najlepszy kolega z klasy zapytał się czy bym z nim nie poszła i oczywiscie sie zgodziłam. Jak tamten sie dowiedział, to sie trozke wkurzył (a ja zupełnie zapomnialam o tym że miałam z nim tanczyc i iść), ludzie z klasy smiali się, że chłopaka wystawiłam. Ale w perspektywie czasu wszystko wyszło tylko na dobre, bo z dziewczyne która zaprosił jest do dnia dzisiejszego. Druga historia z lat mojego najwiekszego imprezowego szaleństwa. Poszłam na jakąś 18-ste, gdzie poznałam faceta. Wiadomo alkohol, buzujace hormony itp no i bawiłam się cały wieczor z nim, tanczyłam, całowałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Kiedyś siostrzyczka podarowała mi chłopaka na urodziny...
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=150
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
żal mi Ciebie,bo nie wiesz co piszesz ...
TYM sie nie zaraża,nie bój się.
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
przepraszam, parsknełam w klawiature ze smiechu
![]() z czasów podstawówki to pamiętam taką.. ![]() chłopcy w naszej szkole mieli dziwaczny rytuał godowy, polegający na klepaniu dziewcząt w tyłek, albo zaganianiu ich do kąta i próbach całowania :P. no i kiedyś zostałam zagnana do takiego kąta przy drzwiach, że kiedy były otwate w środku tworzył się trójkąt, postaram się to zobrazować: |_\| - ukośnik oznacza drzwi otwarte, w środku robiił się trójkąt i nie mogłam wyjść :P no ![]() ![]() ![]() a z tych trochę starszych..zanim zaczęłam być ze swoim obecnym tezetem co przerwę chowałam się przed nim w ubikacji <chodziliśmy do tego samego LO > do dziś o tym nie wie ![]()
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
To i ja opowiem kilka moich wrednych historii
![]() Kiedyś z moją przyjaciolką pojechalysmy na taka imprezke pod golym niebem ![]() ![]() Druga historia. Naszym chłopcom (w tej historii wystepuje moj aktualny TZ ![]() ![]() Nom i we trzech postanowili siedziec z piwkiem pod moim blokiem. I my biedne nie mialysmy jak wyjsc z domu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobrze zrobiłaś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
Nie przypominam sobie jakiś konkretnych sytuacji ale w mniemaniu wielu facetów jestem poprostu wredna małpą . Co ja moge na to poradzić , że przez miesiac albo i troche dlużej szaleje za jakims chłopakiem a kiedy już zaczynam sie z nim spotykać to dostaje takie kopa w dupe i zastanawiam sie co mnie tak fascynowało .
Poprostu kiedy robi sie zbyt poważnie uciekam , zakonczylam juz tak kilka znajomości i czasami tego załuje ale cóż .
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ BABY (przeżyte i zasłyszane)
Kobitki na tym forum mają temat"Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane)" to może my zaczniemy topic o naszych "Kobitkach"
1. Dziewczyna znajomego źle się czuje, oczywiście z domu nie wyjdzie itp. itd., on ma do niej nie przychodzić bo ONA idzie spać. Oczywiście facet coś przeczuwał, pojechał do niej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ BABY (przeżyte i zasłyszane)
jest juz taki wątek, jesli dobrze pamiętam
nawet znalazlam: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=224275
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.