![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki Joanny:)
ja mam odzywke z serii babuni ze skrzypem i rozmarynem - bardzo sobie chwale, kompres - raz na jakis czas tak, czesto sie nie nadaje, serum na koncowki - wygladza miotelki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Serum babuni choć pachnie (dla mnie) koszmarnie to też widocznie wygładza mi te moje miotełki ![]() ![]() Piszcznie jeśli któraś w Lublinie zna sklep dobrze wypożsarzony w Joanne ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Z nowości Joanny chętna jestem na masło waniliowe i balsam porzeczkowy. Lada dzień pojade na zakupy świateczne do sklepu gdzie kupiłam peeling porzeczkowy - mam nadzieje że tam już będą.
Jeśli ktoś kupi wcześniej bardzo prosze o relację ![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Hosenko, tak jak pisałam - balsam jest super. Naprawdę zakakuje mnie na plus. Jest leciutki, pachnie dokładnie tak jak peeling i moim zdaniem na długo. U mnie dobrze nawilża, ale ja nie mam wymagającej skóry w tej chwili (czasem mam przez tarczycę, ale teraz jest ok). Ma w składzie BUTYLOSPERMIUM PARKII i to wysoko, moim zdaniem to olejek czy też masło z avocado, prawda? I porzeczkę też ma w składzie, tyle że niesko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
To masło shea.
Oj to skoro leciutki to nie dla mnie. Pewnie też szybko się wchłania? Ja lubie gdy balsam zostawia tłustą warstwę na skórze
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Tak - te balsamy się szybko wchłaniają i nie ma warstwek, mi pasuje. Masła myślę będą bardziej treściwe. Widziałam i wąchałam wszystkie trzy, skuszę się na kawę w najbliższym czasie. Wyglądają na tłuścioszki. No i zapach super. Wanilia to istne lody, kawa mocno kawowa, zapach jest identyczny jak w olejku. A truskawka podobnie jak pozostałe truskawki to dla mnie poziomka w czystej postaci ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Urycior a gdzie znalazłaś juz te nowosci z Joanny? Pewnie w jakims takim małym kosmetycznym? kurczcze szkoda że u mnie brak
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Szukalam tych peelingow nowych u mnie w miescie Joanny- tych nowych zapachow i nigdzie nie ma nawet tych podstawowych
![]() ![]() ![]() Wiec nowe zapachy moge sobie sciagnac z allegro ![]() Bo te peelingi dla mnie to KWc jest ![]()
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez ukrycior Czas edycji: 2007-12-12 o 16:45 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Baaardzo polubiłam Joannę. Mam jej peeling KIWI. Pachnie ŚWIETNIE
![]() ![]() ![]() ![]() I basamik i masełko i nowy porzeczkowy peeling i krem do rąk(!!!) i błyszczyk(!!!!!) . Ceny produktów Joanny Naturia są niewiarygodnie..niskie a jakość ..wysoka.Więc się opłaca. I rzeczywiście Konkurencja dla ziaji się rodzi.Oby tak dalej. czekam na kolejne nowości ..może jakaś owocowa maseczka do twarzy ![]() Aha miałam z Joanny szampon Kokosowy.też bosko pachniał ,jak kremik. Dobrze oczyszczał i włosy nie przetłuszczały się szybciej po nim tylko..trochę plątał włosy. Mam też serię: szampion i odżywkę do włosów przetłuszczających się z serii Apteczka Babuni. na pewno zadowoli ona osoby z szybko przetłuszczającymi się włosami. Cytat:
![]() A zapach utrzymuje się troszkę na ciałku??
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Upolowalam balsam grapefruitowy
![]() ![]() ![]() Zaluje tylko,ze nie widzialam nigdzie blyszczykow ![]()
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogolnie sklady balsamow/maselek do ciala nie sa zle.
![]() |
![]() |
#44 |
po prostu Em :)
|
Nie ma porzeczkowych błyszczyków.
Ja na pewno kupię jakieś masełko i błyszczyk, jak gdzieś znajdę. ![]()
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Sweet-Jelly - akurat używam go na noc i pachniałam nawet rano! Jestem tym wniebowzięta bo ten balsam mi tak pasuje, że szok. Zapach zwłaszcza!
![]() Edytowane przez ukrycior Czas edycji: 2007-12-12 o 18:48 Powód: poprawka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Maslo do ciala Ziaji jest o gestej konsystencji ale szybko sie wchlania(co dla mnie jest bardzo wazne,nie lubie tlustej warstwy na skorze),nie ma problemow z rozsmarowaniem a Joanna ma to do siebie ze niby jest geste i zbite ale bardziej tluste,poki co raz sie nim mazialam wiec wiecej nie napisze.Jednak zapach wanilii jest obledny ![]() ![]()
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiedzialam,ze Joanna tez ma maselka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Wiem już, gdzie w Warszawie można dostać sporo kosmetyków Joanny. Kupiłam dzisiaj żel pod prysznic wiśnia+porzeczka, oprócz tego był jeszcze melon z papają i ten żółty. Widziałam też kilka szamponów z serii Naturia, 3 olejki do kąpieli (truskawka, wanilia i jeszcze jeden). Pani mówiła też, że mają już i nowe błyszczyki, ale gnałam do pracy, więc uwierzyłam na słowo. To mały sklepik w podziemiach jak się przechodzi od metra Centrum do tramwaju, na rogu, tuz koło wyjścia przy Cepelii (warszawianki wiedzą, gdzie to jest). Plus masa kosmetyków do włosów "Z Apteczki Babuni" - szampony, ampułki, kompresy i balsamy.
![]()
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
Ja z Joanny miałam
- olejek pod prysznic i do kąpieli truskawka ze śmietana - troszkę rzadki ale zapach jak dla mnie ![]() - peeling truskawkowy, obecnie z czarnej porzeczki i pomarańczowy- lubie te peelingi głównie ze względu na zapach ale ze ścieralnością jest ok - żel pod prysznic z melonem - dobrze się pieni ma bardzo ładny zapach zwłaszcza w lecie lubię takie świerzutkie zapachy ![]() Teraz będę robić polowanie na masełka waniliowe i truskawkowe. Mam zapas mazideł do ciała ale jak znam siebie to jak tylko gdzies spotkam masełka to będę moje ![]() ![]() Balsamiki, kremy do rąk i błyszczyk truskawkowy tez mnie kuszą ![]() Tak coś czuje że ciężko się będzie oprzeć tym nowościom. Ciekawa jestem czy tylko gdzies je dorwę u mnie w mieście. Musze zajrzeć do jednego małego sklepiku bo tam Pani lubi sprowadzac ładnie pachnące i wyglądające rzeczy a u niej ostatnio dorwałam peeling więc może teraz będzie coś z nowości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
nigdzie nie moge znaleźć całego asortymentu joanny
![]() ![]()
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam zamawiam, mają prawie wszystko, czasem są braki jak Joanna coś wycofuje nagle. Ale szybko są nowości. Właśnie stoi u mnie na toaletce masełko kawowe, będę się miziać wieczorem. Pachnie jak lody kawowe. Mniam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
ukyciorku dzieki, zanim dałas link juz stamtąd zamówiłam
![]() ![]()
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
http://kosmetykidlaciebie.pl/sklep/k...nna-c-506.html
Ja przypominam linka do kolejnej internetowej drogerii,w ktorej jest dostepna Joanna ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajny asortyment- kusza mnie nowe peelingi i blyszczyki (szczegolnia truskawksa ![]() Zrobie tam zakupy ale po swietach.. na razie wole nie kusic.. i nie czekac dluugo na paczke przez nawal poczty.
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Cieszę się dziewczyny, ze mogę pomóc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
pytam, bo np w sklepie ziaji pro jest tylko dla kosmetyczek
![]()
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Będzie ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.