|
|
#31 |
|
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: wielki kramik Meteoryty Guerlain Hugo Tumulte Lancome HR+wiele innych górna i ś
A ja?
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: wielki kramik Meteoryty Guerlain Hugo Tumulte Lancome HR+wiele innych górna i ś
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pielęgnacja
wyptrzylam jeszcze koncowke bazy rozswietlajacej Guerlaina chociaz na tym kremiku zalezalo mi najbardziej...
![]() gdyby sie zwolnil to ja jestem chetna
|
|
#36 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pielęgnacja
Cytat:
![]() Mam dwie propozycje, jeśli w ogóle jesteś chętna na wymianę bez kremu Avene: 3 próbki anthelios LRP 2 próbki rilastil 2 preparaty antycellulitowe Lirene effaclar - woda micelarna do demakijazu 15ml za: AVENE krem CLEANANCE K pozost 30-40% z 40ml CARMEX-kultowy w USA balsam do ust w sztyfcie-nowy KRYOLAN- 5szt brakuje 1 STUDIO TOOLS USA- 5szt brak 1 ALBO: 3 próbki anthelios LRP 2 próbki rilastil 2 preparaty antycellulitowe Lirene effaclar - woda micelarna do demakijazu 15ml baza rozświetlająca Guerlain za: AVENE krem CLEANANCE K pozost 30-40% z 40ml CARMEX-kultowy w USA balsam do ust w sztyfcie-nowy KRYOLAN- 5szt brakuje 1 STUDIO TOOLS USA- 5szt brak 1 Dr Haushka- krem z platkow rozy-uzyty raz -5ml AVENE- tonik matujacy 25ml- uzyty raz LRP- anthelios balsam do ust ipd 30 ppd 10 byl ze mna na wakacjach ale skleroza pozwolila mi go uzyc ze 4 razy |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za ktorys z tych kosmetykow:
68. Sephora Make Up Base - baza matująca, wygłądzająca i trzymająca makijaż na swoim miejscu. Świetna, ale mnie już niepotrzebna. Z 15ml zostało jakieś 4, może 5. 93. Dax Cosmetics Perfecta Cera Mieszana - maseczka oczyszczająca i normalizująca skórę, Glinka Termalna + Oligoelementy, 60ml, użyta 1 raz, ważna do 06.2008. 103. Lirene Program Body Anti-Cellulite krok 3 i 4: Aktywny żel-krem antycellulitowy 150ml oraz Aktywne serum antycellulitowe 150ml, obydwa NOWE, ważne do kwietnia 2009r. zapraszam
|
|
#39 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
A coś u mnie za tą śliczną czerwoną szminkę (to Lancome?)? Masz bardzo fajne rzeczy :nod:
|
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Interesuje mnie Enjoy. Z zapachów mam na wymianę 30 ml Pure White Linen EL (nowe), Gucci II 20ml/30ml, Emporio Armani 15 ml/30ml. Oprócz tego photogenic ultra nature 03.
|
|
|
|
|
#42 | |
|
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: ostatnia część fotek
Cytat:
ale już pozostańmy może przy pierwszej opcji, jak Ci pasuje to poproszę o PW.
|
|
|
#43 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dostałam zawrotu głowy, prawie wszystko bym chciała. ![]() serum Thicker Fuller, baza pod cienie Artdeco Gucci II 20ml/30ml Emporio Armani 15 ml/30ml Emporio najmniej, w sumie to trochę z chciejstwa i chomikostwa, bo jeszcze mam. ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
hej
![]() Pasowalaby mi wersja 2 ale chcialabym zachowac dla siebie tonik avene 25ml... Jesli taka opcja Ci odpowiada to mozemy wymienic sie adresami
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.