![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Dziewczyny - Styczniówki zaczęły pomału rodzic
![]() Basi odeszły dzisiaj wody, Justynka jutro ma cesarkę,a ja dalej w domciu ![]() Gizelciu - sliczna ta Twoja Oliwia ![]()
#32 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agusieczku taki mam zamiar z ta Wigilia ![]() ![]() musze Wam powiedziec, ze pozbylam sie jakichkolwiek objawow ciazowych ![]() ![]() ![]() fajnie, ze Ray bedzie miala nowa lodowke, az oczy zrobilam, ze to tyle juz minelo- miesiac jak sie tamta zepsula.. a normalnie u nas to smiesznie z tymi lisami haha ja kiedys dawalam mleczko kotkom sasiadow i kurczaka im tez rzucilam..... otwieram drzwi od ogrodka a tu 2 lisy pożeraja tego kurczaka!! myslalam, ze zawalu dostane ![]() ![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Oliwcia jest taka slodziutka, normalnie tylko do calowania!!
![]() ![]() a z prezentami hmmm mezus dostanie perfumy lacznie z dezodorantem w sztyfcie w tym samym zapachu, sliczne sa...... takie wiecie- pobudzajace ![]() ![]() a tacie kupilam misia ![]() ![]() ![]() nie wiem co mezulkowi jeszcze dokupic ![]() ja mam u meza zamowienie na plaszczyk jakis fajny, ale zastanawiamy sie czy nie lepiej kupic go po swietach, maja byc jakies fajne przeceny a ja juz bede wiedziala czy jestem w ciazy czy nie- lepiej dobiore rozmiarek ![]()
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asiu a co to za dopiska na dole jest co ![]() ja już cos wiem ale nikomu nie powiem co ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Czesc Dziewczyny
Karolinko to zaraz musze zajrzec na styczniowki,Basience juz wody odeszly no kurcze jak szybko,nie martw sie kochana Ty tez niedlugo urodzisz awoja Amelcie Gizelciu ciesze sie ze znalazlas czas i do Nas zajrzalas,Oliwka cudenko sliczne i podobny nosek faltycznie do mamusi MezaTKO milo ze jestes,zycze udanego testowanka w Wigilie ,cudowny prezent bys miala
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
Melduje sie i ja
![]() Mezatko fajnie ze sie odezwalas ![]() ja22 no to sie styczniowki pospieszyly ![]() ![]() Gizelciu ale Oliwia jest sliczna ![]() ![]() Marcelinko ale super avek ![]() Pomidoro milego drzemania ![]() ![]() kachulo jak dzien w pracy minal? Nikitko pozno twoj syn konczy lekcje,a to tak codziennie? Agus co u ciebie slychac? JA wlasnie zmylam farbe z wlosow i juz widze ze wyszly jakies jasniejsze niz ostatnio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
A Dziekuje Misiu,nawet dobrze ale nie lubie miedzyzmian bo dzis bylam od 10-18 wole juz 2 zmiane albo pierwsza,a w pracy szal zakupow,ludzie oszaleli jejku jakie oni robia zakupy na swieta szok
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Zmykam ogladac mke pa
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
Fakt przed swietami ludzie szaleja,no ale juz niecaly tydzien i szalenstwo sie skonczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Ja22 i na Ciebie przyjdzie pora, spokojnie
![]() Agatko w koncu do nas zawitalas ![]() ![]() ![]() ![]() Misia zapewne ladnei Ci i w tym jasnym kolorku ![]() ![]() Wcinam pierozki z kapusta i grzybkami ![]() ![]() ![]() Wiecie co, juz nigdy nie pojde spac w ciagu dnia... Pouczylam sie z 1,5h i postanowilam drzemna i jak sie obudzilam po godzinie to czulam sie tak, jakby cos meni rozjechalo i jeszcze wycofalo na wstecznym ;/;/;/ koszmar
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
Marcelinko tak to jest wlasnie z tym drzemaniem popoludniowym,ze wstaje czlowiek bardziej zmeczony niz sie polozyl
![]() No czekamy na foteczke nowego koloru ![]() No to ma twoj tata zdrowe nerwy zeby ogladac tak dlugo polityke. Pierogi z kapusta i grzybami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Oj Marcelinko, ale pyszności jesz
![]() ![]() ![]() Ja mam inaczej niż ty z tym spaniem. Właśnie dziś spałam przez 1,5 h i czuję się o niebo lepiej ![]() Dziewczyny, ale mi się nie chce lekcji przygotowywać. Ciągle myślę, że tylko 3 dni mi zostały i to mnie rozleniwia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki ja się nie odzywałam bo rodzicom komputer szwankuje
A oprócz tego mam mega doła ![]() Mój Dziadek czuje się bardzo, bardzo żle ![]() Karolinko cały czas jestem z Tobą i Amelcią myślami i mocno trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i żebyś już niedługo mogła przytulaćTwojego skarbeczka. Takie jest życie jedni odchodzą... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Jego mozna zosatwic z tv i z pilotem w reku aha i programem i pierwsze co to polityka. Moglby ja ogladac 24h/7dni...
Pomidorko moze jak mi sie bedzie chcialo to przygotuje pierozki, ale watpie... Szybciej kilka ciast upieke... Misiu a ja rezygnuje z drzemek, mam nadzieje, ze mi sie to uda, bo jak mam wstawac jeszcze bardziej zmeczona to ja dziekuje za takie cos ![]() ![]() Kasiaarare chyba pochlonely przygotowania/zalatwiania do slubu/wesela... Trzymaj sie kochana ![]() Lece sie pluskac ![]() ![]()
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Niestety o ślubie przestałam nawet myśleć, czas się dla mnie zatrzymał... myślę tylko o dziadku...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
To miłej nocki Marcelinko
![]() Kasiasiarku, trzymaj się kochana ![]() A my jutro po choinkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kasiu a ja o Tobie pomyslalam a Ty napisalas
![]() ![]() ![]() ![]() Kasiu w takim razie zycze Ci duzo sily... Widac jestes bardzo zwiazana z rodzina, wiec jak ktos odchodzi to to bardziej boli... Badz dzielna... Juz lece ![]() ![]() ![]()
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Misiu a kiedy zaczynaja sie tu wyprzedaze?? wszyscy mowia cos o 27.12- ale co to tylko jeden dzien?? a czy np 26 w II dzien swiat czynne sa sklepy? pytam bo w Wielkanoc mieli normalnie otwarte.. a my sami ze soba swietujemy, wiec 3 dni przy stole nie bedziemy siedziec
![]() ![]() Pomidorko wcale Ci sie nie dziwie, ze jestes zmeczona, ale w koncu wychowujesz nasze przyszle pokolenie, wiec masz prawo ![]() ![]() troche snu napewno nie zaszkodzi, tym bardziej, ze piszesz, ze czujesz sie lepiej po drzemce ![]() Nikitko ta dopiska jest naprawde malo znaczaca ![]() ![]() dostalam maila...hm.. jest jakas wzmianka o jedzonku i o brzuszku... troche malo hehe czy tam mial byc jeszcze jakis zalacznik ![]() ![]() Kachulka dzieki, trzymam kciuki, zebys i Ty w najblizszym czasie zostala dumna mamusia ![]() ![]() hmm gdzies sie nam Mijalea zapodziala.... mam nadzieje, ze nie walczy z kibelkiem ![]() ![]() ![]()
#52 |
Zakorzenienie
|
KAsiasiarku przykro mi, ze dziadzio zle sie czuje...
![]() ![]() ![]()
#53 |
Zakorzenienie
|
MArcelinko moj maz ma podobnie- tylko sie polozy i juz spi..........
ale jego to juz nikt nie przebije, jest niewiarygodny hahaha usypia w autobusie, w pracy na przerwie- a pracuje na budowie ![]() on jest wiecznie spiacy......... w przeciwienstwie do mnie.. ja nigdy nigdzie nie moge zasnac a spi mi sie ogolnie najlepeij rano, mam wtedy gleboki seni jak musze wstac wczesnie to nigdy nie jestem wyspana, caly dzien chodze zla jak osa i padam z nog juz po obiedzie ![]() papa Marcelinko, spokojnej nocki ![]()
#54 |
Zakorzenienie
|
Dziękjuję Wam za słowa pocieszenia i życzenia zdrowia dla Dziadka
![]() Dziadek już tylko leży i się nie rusza, zrobił się nagle taki malutki.Tak samo było z Babcią kiedy umierała ![]() Ja mimo wszystko mam nadzieję , że będzie dobrze Trzymajcie się cieplutko , idę się połozyć może uda mi się zasnąć. |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
kasiaisiar trzymaj sie kochana
![]() ![]() mezatko ja w tamtym roku bylam po swietach 28 w Londynie na wyprzedazach i to byl blad bo tyle ludzi ze przecisnac sie w next niebylo jak ![]() ![]() ![]() ![]() Marcelinko ja to znowu jakbym miala upiec jakies ciasto to wole ulepic 100pierogow |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
Dobranoc Marcelinko i kasiasiar
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Misiu, to ja mam tak samo. Jestem 2 lewe ręcę do pieczenia, ale gotować to ja potrafię, nie chwaląc się
![]() Asiu, dziś rozmawiałam z przyjaciółką z Londynu i ona mówiła, że wyprzedaże zaczynają się od 27, ale trwają spokojnie aż do lutego, więc nie trzeba się gnieść pierwszego dnia wyprzedaży ![]() ![]() Kasiasiarku, połóż się, odpocznij, może jakąś melisę wypij. Myślami jestem z tobą. A mój mąż zaraz do domku wraca ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asiu bo jak rozpiełam marynarke to brzuch mi było widac i jakos tak dziwnie mi się zrobiło, stąd ta dopiska ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
Pomidoro to tak ja ja uwielbiam gotowac i wymyslac w kuchni,ale w tym drugim tz jest troche lepszy niz ja
![]() A do dokladniej gdzie bedziesz? |
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.