|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: We-Ma do różu i cieni, Maybelline - tusz + drobiazgi (Vollare, Wibo, inne)
Cytat:
i zastanawiam sie jeszce nad tym pedzelkiem do cieni-mozesz podać dokłądna średnice i długosc włosia? z tego co Ci sie4 podoba nie mam pomadki dove (niestety wymieniona )
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: We-Ma do różu i cieni, Maybelline - tusz + drobiazgi (Vollare, Wibo, inne)
Cytat:
długość włosia od nasady - ok.2,3 cm w najwyzszym miejscu i ok. 2 cm w najkrótszym (gdyż ma kształt a'la grzybek) średnica - u nasady 1 cm, w najszerszym miejscu ok.2 cm poza tym, że technicznie jest spłaszczony u nasady, to jest typu "okrągły". wydaje mi się, że jak na pędzel do cieni jest duży. jeżeli weżmiesz kuleczki Vollare, a one są w tym małym opakowaniu (10g, korzystając z okazji nawet zmierzę opakowanko - 4 cm średnicy, 1,5 cm wysokości), więc na moje oko ten pędzel sprawdzi się do tych kuleczek. |
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda ze sie tak pospieszyłam z zamowieniem![]() w takim razie jestem chetna na cienie, kulki vollare oraz miracle 5ml. Co bys sobie za to u mnie wybrała?
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- truskawkowy chapstick - oliwka Hipp'a - róż YR zaznaczam, bo widzę, że się pomyliłaś, że Miracle jest ok. połowa z 5 ml, a nie całe 5 ml. |
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niedoczytałam...ale i tak wezme te miracle![]() to jak ? wymieniamy sie adresami na PW? Wysyłamy priorytety polecone? |
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:44.

)

niedoczytałam...ale i tak wezme te miracle