|
|
#31 | |
|
BAN stały
|
Dot.: "Najlepsze lata"-nowy serial
Cytat:
z tymi wlosami to chyba chodzi o mnie ![]() ale mnie nie ze sie nie podobaja czy cos.. no jakos tak mnie nie zachwycily.. ale bron Boze nie chcialam nikogo urazic ![]() Devon.. hmm... no moze trochi wyzszy moglby byc... ale reszta niech juz tam bedzie.. jakos moglabym go przebolec
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
BAN stały
|
Oglądałam pierwszy (chyba!) odcinek zeszłego tygodnia i trochę traumatyczne były te wydarzenia z tym kolegą, który spadł z dachu...
Dzisiaj też trafiłam i już widzę, że to taki typowy high school superstar... Mimo wszystko polubiłam. Fajnie mnie odstresował ![]() A i zakończenie bardzo ciekawe, gdy ta Japonka wykrzyczała Sam, że jest wredną dziw***. Sam bardziej mi pasuje to tego jej przyjaciela, z którym się dzisiaj pocałowała, niż do koszykarza Ale to by było zbyt piękne i zbyt proste
|
|
|
|
|
#33 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
a w szczegolnosci jak mi ktos przeszkadza go ogladac ![]() dzis sobie obiecalam ze bede wylaczac fona podczas trwania tego filmu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ps. uczylam sie dzielic cytaty...ciekawe czy mi sie uda ![]() mam nadzieje ze tak.. bo jak nie to ciezko bedzie czytac te moja wiadomosc
|
||||
|
|
|
|
#34 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dziś nie patrzyłam bo nie było mnie w domku i nic nie wiem może ktoś mi to streści dokładniej niż w programie jest?
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Fajny serial, oglądam od pierwszego odcinka i stwierdzam, że nie głupi jest
Wreszcie cos w miarę normalnego. Chociaż jak zwykle wkurzaja mnie niektóre zagrania, jak to w serialach, bo w normalnym życiu nikt by się nie zachowywał aż tak głupio. Co do Devona, to też uważam, że mógłby być trochę przystojniejszy. Noah podoba mi się o wiele bardziej A o Kathryn nawet nie będę wspominać, głupia, różowo - landrynkowa ... resztę niech każda sobie dopowie według własnego uzania
|
|
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
Ten serial jest THE BEST ...
Kurcze szkoda ze sie skończy , bo jak każdy sie wciągnie na MAXA a potem nic .. Buu ![]() Ja ne oglądam od początku ale i tak jest super :P pozdrawaim wszystkich :P |
|
|
|
|
#37 |
|
BAN stały
|
a ja dzis nie moglam obejrzec...
dziewczyny opowiedzcie mi chociaz tak w skrocie o czym bylo
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
pierwszy odcinek zobaczyłam przez przypadek i od razu mnie oczarował
![]() Strasznie podobają mi się włosy Sam. A co do dzisiejszego odcinka... Sam( kochała się 2 razy ze swoim chłopakiem;p ) miała urodziny, pojawił się jej wujek, który mówił ze służył w marynarce a w rzeczywistości był w więzieniu, a jej współlokatorka nagrała filmik- wiadomo jaki -dla swojego chłopaka, który wpadł w ręce jej "konkurentki" i to chyba tyle pokrótce. Nigdy nie byłam dobra w opowiadaniu
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
serial fajny, ale wkurza mnie jedno.czemu wszyscy faceci zakochuja sie w sAM????i ta koreanka sie zakochala w Noah a ten co?? calowal Sam. a e dzisiejszym odcinku ta aktorka wreszcie poderwala tego goscia z baru a on ???zalezy mu na Sam.Dobrze ma laska
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Osobiście to sama chętnie poznałabym kogoś takiego jak ten barman...
|
|
|
#41 |
|
Konto usunięte
|
a ja 2 ostatnich odcinków nie widziałam
|
|
|
|
|
#42 | |||
|
BAN stały
|
infante
baaardzo dziekuje a to oni dopiero pierwszy raz sie przespali? chyba nie? czy ja nadinterpretowalam poprostu niektore sceny? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
on tez do niej?
|
|||
|
|
|
|
#43 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nad interpretowałaś
|
|
|
#44 |
|
BAN stały
|
hehe...
nie no to jednak nie bede sie domyslala.. tylko bede przyjowac tylko to co przekazuja ![]() ale to jest jedna z nielicznych o ile nie jedyna (sam) bohterka ktorej nie zazdroszcze zycia ![]() te niektorej jej problemy sa zbyt bliskie z moimi ![]() nawet nie zazdroszcze jej tych kiecek ktore zaklada do colony chociaz sa ...
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
hej
też oglądam ten serial, fajny ale ten polski co leciał zamiast tego też był interesujący ![]() nie dokończyłam odcinka w czwartek więc możecie mi powiedzieć o co chodziło z tą Cynthią ? czemu matka dawała jej te tabletki ?
|
|
#46 |
|
BAN stały
|
jaki polski? fajniejszy? niemozliwe
![]() bo byla molestowana przez swojego tate, tak jak i jej siostra, a matka tego nie dopuszczala do siebie. oczywiscie skonczylo sie dobrze. sam jako dobry aniol pomogla im, przemowilam matce do rozumu i na koniec "cinti" jej siorka i mamcia sie wysciskaly i poplakaly ![]() ja to dopiero swienie opowiadam sie ma ten talent..w koncu na humanie jestem
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ważne, że wiem o co teraz chodziło dziękuję
|
|
|
#48 |
|
BAN stały
|
nie ma za co.. polecam sie na przyszlosc.. chociaz lepiej ogladaj, bo to moje opowiadanie to nie to samo co film
![]() dziewczyny a moze wiecie cz w tym tyg tez bedzie... no bo swieta i te sprawy...
|
|
|
|
|
#49 |
|
Konto usunięte
|
wydaje mi sie ze nie będzie no bo właśnie święta i w ogóle
|
|
|
|
|
#50 |
|
BAN stały
|
hhmm... no niby na jedno to i dobrze, bo moze sie gdzies wyjedzia, albo rodzinka bedzie zagluszac koledami
![]() ale z 2giej.. to jest sie tak wolniejszym.. nie trzeba sie spieszyc do domu... mozna darowac sobie lekcje ![]() ale jakby sie okazalo ze jest to pamietajcie tu napisac bo jakbym przegapila 5 odcinkow |
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
w czwartek juz bedzie 8 odcinek
|
|
#52 |
|
BAN stały
|
Madzia87
dzieki czwartek to akurat mi nie pasuje.. i 2giego odcinka nie obejrze
|
|
|
|
|
#53 |
|
Przyczajenie
|
Pomóżcie.Uwielbiam piosenke ktora leci na poczatku serialu i na koncu ah w ogole caly serial to jedna wielka rewelka,a jak ktos zna tytul piosenki to plisss napiszcie tutaj
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj kolejny odcinek
Nie mogę się już doczekać Brakowało mi go przez święta, które jeśli chodzi o filmy oferowane nam przez TVP itd były beznadziejne...
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
i jak wrażenia ? Sam to się zawsze wpakuje w jakieś dziwne sytuacje, ciekawe czy Devon dowie się o tym pocałunku z Trentem..oby nie
dobrze też, że Sam nie może być dawcą dla jej wujka.. jak tak to o niej nie pamiętał, dopiero jak mu potrzebna to sobie przypomnial...a ten wątek z Noah i nauczycielką myślałam, że on jest bardziej spokojny.. hehe
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
dzis miałam okazje obejrzec ten serial
i odniosłam pozytywne wrazenie zobaczymy jak jutro moze sie wciagne![]()
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
No! Wiedzialam, że Trent coś czuje do Sam! Swoją drogą chętniej widziałabym własnie jego u boku Sam niż Devona
![]() Poza tym, zapomniałam napisac wczesniej - Sam ma cudowne włosy, no po prostu piękne, jak ja baaardzo bym chciała takie mieć...
|
|
|
|
|
#58 |
|
BAN stały
|
karola306
niestety nie ma pojecia ![]() Madzia87 pewnie sie dowie.. nie ma tak latwo ze sam powie kocham i juz.. w koncu to tylko serial ![]() tez sie ciesze ze nie moze byc dawca(jestem okrutna, no coz ), ale ten watek powinni wyciac jakos mnie nie zainteresowala przeszlosc sam, chyba ze sie okaze corka tej babki co jej finansuje studia ![]() mnie rozbroil devon jak wszedl rano do pokoju tak na lajcie ![]() sawa_sawa jestem pewna ze Cie wciagnie, skoro juz planujesz jutro ogladac ![]() Finlora wlasnie sie tak dzis zastanawialam ktory jest fajniejszy... a co Wy wszystkie tak nie lubicie tego devona i uwielbiacie wlosy sam czuje sie osamotniona, bo uwazam te wlosy za przecietne, a devona typowo polubilam <lol2>
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do Devona, jakoś tak nie przypadł mi do gustu, może nie tyle chodzi o wygląd, co o jego charakter - tzn o charakter jego bohatera
|
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do Devona, jakoś tak nie przypadł mi do gustu, może nie tyle chodzi o wygląd, co o jego charakter - tzn o charakter jego bohatera ![]() A włosy sam uwielbiam, pewnie dlatego, że sama mam krótkie, cieniutkie i jakies dziwne takie... ![]() Cholera, znowu wysłałam dwa razy tą samą wiadomość...
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.

. Well... serial pokochałam od pierwszego odcinka
Dziś niestety sobie nie obejżę bo mam 8 lekcji i nie zwolnię sie bo wczoraj byłam sobie tylko na 1 lekcji
... A! Mam takie same włosy jak Sam, a ktoś powiedział że brzydkie
:bye:

a w szczegolnosci jak mi ktos przeszkadza go ogladac 

on tez do niej?

też oglądam ten serial, fajny