![]() |
#31 | |
BAN stały
|
Dot.: "Najlepsze lata"-nowy serial
Cytat:
![]() z tymi wlosami to chyba chodzi o mnie ![]() ale mnie nie ze sie nie podobaja czy cos.. no jakos tak mnie nie zachwycily.. ale bron Boze nie chcialam nikogo urazic ![]() Devon.. hmm... no moze trochi wyzszy moglby byc... ale reszta niech juz tam bedzie.. jakos moglabym go przebolec ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
Oglądałam pierwszy (chyba!) odcinek zeszłego tygodnia i trochę traumatyczne były te wydarzenia z tym kolegą, który spadł z dachu...
Dzisiaj też trafiłam i już widzę, że to taki typowy high school superstar... Mimo wszystko polubiłam. Fajnie mnie odstresował ![]() A i zakończenie bardzo ciekawe, gdy ta Japonka wykrzyczała Sam, że jest wredną dziw***. Sam bardziej mi pasuje to tego jej przyjaciela, z którym się dzisiaj pocałowała, niż do koszykarza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dzis sobie obiecalam ze bede wylaczac fona podczas trwania tego filmu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ps. uczylam sie dzielic cytaty...ciekawe czy mi sie uda ![]() mam nadzieje ze tak.. bo jak nie to ciezko bedzie czytac te moja wiadomosc ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dziś nie patrzyłam bo nie było mnie w domku i nic nie wiem może ktoś mi to streści dokładniej niż w programie jest? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Fajny serial, oglądam od pierwszego odcinka i stwierdzam, że nie głupi jest
![]() Co do Devona, to też uważam, że mógłby być trochę przystojniejszy. Noah podoba mi się o wiele bardziej ![]() A o Kathryn nawet nie będę wspominać, głupia, różowo - landrynkowa ... resztę niech każda sobie dopowie według własnego uzania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Ten serial jest THE BEST ...
![]() Kurcze szkoda ze sie skończy , bo jak każdy sie wciągnie na MAXA a potem nic .. Buu ![]() Ja ne oglądam od początku ale i tak jest super :P ![]() pozdrawaim wszystkich :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
BAN stały
|
a ja dzis nie moglam obejrzec...
dziewczyny opowiedzcie mi chociaz tak w skrocie o czym bylo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
pierwszy odcinek zobaczyłam przez przypadek i od razu mnie oczarował
![]() Strasznie podobają mi się włosy Sam. A co do dzisiejszego odcinka... Sam( kochała się 2 razy ze swoim chłopakiem;p ) miała urodziny, pojawił się jej wujek, który mówił ze służył w marynarce a w rzeczywistości był w więzieniu, a jej współlokatorka nagrała filmik- wiadomo jaki ![]() ![]()
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
serial fajny, ale wkurza mnie jedno.czemu wszyscy faceci zakochuja sie w sAM????i ta koreanka sie zakochala w Noah a ten co?? calowal Sam. a e dzisiejszym odcinku ta aktorka wreszcie poderwala tego goscia z baru a on ???zalezy mu na Sam.Dobrze ma laska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Osobiście to sama chętnie poznałabym kogoś takiego jak ten barman... ![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Konto usunięte
|
a ja 2 ostatnich odcinków nie widziałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |||
BAN stały
|
infante
baaardzo dziekuje ![]() a to oni dopiero pierwszy raz sie przespali? chyba nie? czy ja nadinterpretowalam poprostu niektore sceny? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() nad interpretowałaś ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#44 |
BAN stały
|
hehe...
nie no to jednak nie bede sie domyslala.. tylko bede przyjowac tylko to co przekazuja ![]() ale to jest jedna z nielicznych o ile nie jedyna (sam) bohterka ktorej nie zazdroszcze zycia ![]() te niektorej jej problemy sa zbyt bliskie z moimi ![]() nawet nie zazdroszcze jej tych kiecek ktore zaklada do colony ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() nie dokończyłam odcinka w czwartek więc możecie mi powiedzieć o co chodziło z tą Cynthią ? czemu matka dawała jej te tabletki ?
![]() |
#46 |
BAN stały
|
jaki polski? fajniejszy? niemozliwe
![]() bo byla molestowana przez swojego tate, tak jak i jej siostra, a matka tego nie dopuszczala do siebie. oczywiscie skonczylo sie dobrze. sam jako dobry aniol pomogla im, przemowilam matce do rozumu i na koniec "cinti" jej siorka i mamcia sie wysciskaly i poplakaly ![]() ja to dopiero swienie opowiadam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
BAN stały
|
nie ma za co.. polecam sie na przyszlosc.. chociaz lepiej ogladaj, bo to moje opowiadanie to nie to samo co film
![]() dziewczyny a moze wiecie cz w tym tyg tez bedzie... no bo swieta i te sprawy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Konto usunięte
|
wydaje mi sie ze nie będzie no bo właśnie święta i w ogóle
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
BAN stały
|
hhmm... no niby na jedno to i dobrze, bo moze sie gdzies wyjedzia, albo rodzinka bedzie zagluszac koledami
![]() ale z 2giej.. to jest sie tak wolniejszym.. nie trzeba sie spieszyc do domu... mozna darowac sobie lekcje ![]() ale jakby sie okazalo ze jest to pamietajcie tu napisac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
w czwartek juz bedzie 8 odcinek
![]()
![]() |
#52 |
BAN stały
|
Madzia87
dzieki ![]() czwartek to akurat mi nie pasuje.. i 2giego odcinka nie obejrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
Pomóżcie.Uwielbiam piosenke ktora leci na poczatku serialu i na koncu ah w ogole caly serial to jedna wielka rewelka,a jak ktos zna tytul piosenki to plisss napiszcie tutaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj kolejny odcinek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
i jak wrażenia ? Sam to się zawsze wpakuje w jakieś dziwne sytuacje, ciekawe czy Devon dowie się o tym pocałunku z Trentem..oby nie
![]() a ten wątek z Noah i nauczycielką ![]() ![]()
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
dzis miałam okazje obejrzec ten serial
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
No! Wiedzialam, że Trent coś czuje do Sam! Swoją drogą chętniej widziałabym własnie jego u boku Sam niż Devona
![]() Poza tym, zapomniałam napisac wczesniej - Sam ma cudowne włosy, no po prostu piękne, jak ja baaardzo bym chciała takie mieć... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
BAN stały
|
karola306
niestety nie ma pojecia ![]() Madzia87 pewnie sie dowie.. nie ma tak latwo ze sam powie kocham i juz.. w koncu to tylko serial ![]() tez sie ciesze ze nie moze byc dawca(jestem okrutna, no coz ![]() ![]() mnie rozbroil devon jak wszedl rano do pokoju tak na lajcie ![]() sawa_sawa jestem pewna ze Cie wciagnie, skoro juz planujesz jutro ogladac ![]() Finlora wlasnie sie tak dzis zastanawialam ktory jest fajniejszy... a co Wy wszystkie tak nie lubicie tego devona i uwielbiacie wlosy sam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do Devona, jakoś tak nie przypadł mi do gustu, może nie tyle chodzi o wygląd, co o jego charakter - tzn o charakter jego bohatera ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do Devona, jakoś tak nie przypadł mi do gustu, może nie tyle chodzi o wygląd, co o jego charakter - tzn o charakter jego bohatera ![]() A włosy sam uwielbiam, pewnie dlatego, że sama mam krótkie, cieniutkie i jakies dziwne takie... ![]() Cholera, znowu wysłałam dwa razy tą samą wiadomość... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:00.