|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jak przeglądacie Wizaż?
Cytat:
Najlepiej byłoby tak jak napisała gothika.
|
|
|
#32 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Najpierw subskrypcje w panelu użytkownika - bez tego nie mogę tu funkcjonować, nie da się po prostu
. (nie dostaję subskrypcji na maila, bo by mnie zasypały ). Przeglądam, odpisuję albo nie ![]() Później zazwyczaj wchodzę na Intymnie i seks, przeglądam forum i patrzę czy nie trzeba czegoś przesunąć/zamknąć, wypowiadam się ![]() Następnie zazwyczaj Plotkowe, szukam sobie jakichś ciekawszych kąsków ![]() Czasem pojawię się na jakimś innym forum, ale to kiedy mam czas
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Najpierw- i zawsze, wchodzę na watek Urodzone w 1989
![]() Potem przeważnie na Plotkowe. Włączam w zakładkach kilka interesujących mnie wątków, czasem też Modę, Dietetykę itp. Ściśle określonego rytułału, oprócz początku, nie mam
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Wchodze na stronke www.wizaz.pl/forum przegladam co tam w trawie piszczy, potem subskrypcje, ploty, automarianna, czasem moda, bardzo rzadko wizazystyka, mm, czy kosmetyka lub fryzjerskie (bardzo ograniczylam czytanie po tym jak zaczelam miec 4 balsamy, 5 szamponow, 8 odzywek do wlosow etc
), czasem czytam kwc i wciaz jeszcze dodaje recenzje, chociiaz juz naprawde malo eksperymentuje i kupuje sprawdzone kosmetyki.
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
najpierw wchodze w kosmetyczkę, makijazystkę, pozniej makijaze.
czyli to co mnie najbardziej interesuje, ewnwetualnie wpadnę na modę i plotkowe.
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Najpierw włączam wątek Avonowy.
Potem subskrypcje. Następnie włączam te wątki, w których chce zobaczyć nowe wiadomości. Jeśli skończyłam, to biorę na Plotkowe bądź modę
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
najpierw te wątku ktore są w subskrypcji
potem " nowe posty " .. a później to już allegero , GG i co jakiś czas odświeżam " nowe posty " |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
W pierwszej kolejności - wątki z subskrypcji.
Później plotkowe, fryzjerskie i inne fora w zależności od tego, na co mam ochotę ![]() I prawie nigdy mnie nie ma na głównej stronie www.wizaz.pl/forum , zwykle korzystam z szybkiego menu z lewej strony ekranu
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
zazwyczaj wchodze w tym samym czasie na subskrypcje i plotkowe. wybieram kilka wątków, przeglądam. Lubie też przeglądać fryzjerkę i makijażystkę. Reszta zalezy od czasu.
Aha i jesli watek ma duzo stron zwykle zaczynam czytać od ostatniej i dopiero jesli mnie coś w nim zachęci czytam peirwsze strony
|
|
#40 |
|
BAN stały
|
Również zawsze/przeważnie wchodze na subkrypcjowane wątki i czytam/udzielam się,a potem wchodze na plotkowe i intymne.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:40.

Najlepiej byłoby tak jak napisała gothika. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)