![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: pilnie poszukuję: MASTERPIECE MAX lub innego czarnego tuszu!!! oddam naprawdę w
Niestety nie mam żadnych próbek poza tymi w wątku, ale może byłabyś czyms innym zainteresowana?
![]()
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pilnie poszukuję: MASTERPIECE MAX lub innego czarnego tuszu!!! oddam naprawdę w
no jakbys mogla,a najfajniej byloby zobaczyc fotkę na ustach
![]()
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() czy wobec tego korektor nadal by Cie ewentualnie interesował? oczywiscie plus co tam jeszcze bedziesz chciala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Witchdoctor
|
Oczywiście interesuje
![]() ![]() edit: drei a czego Ty jeszcze szukasz? Ni wpadlo Ci w oko nic z mojego wątku? Chętnie przygarnęłabym kilka pozycji z tego wątku ![]()
![]() |
#37 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
szczerze mowiąc nie wiem co bys mogla zaproponowac bo malo w tej chwili potrzebuje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Witchdoctor
|
Cytat:
![]() pomyśl, napewno czegoś potrzebujesz ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Witchdoctor
|
Cieżko będzie jeśli nie wiem jakie masz potrzeby
![]() mam pod oczy: Lancome Resolution, Clarins Baume Anti Rides, Clinique Repairwear kremy do twarzy : dużo aptecznych (lubisz?) trochę z Clinique. maseczki Bioderma i Nuxe nawilżające, Clinique i Argiletz oczyszczajace oczyszczanie to u mnie głównie apteczne ....
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
drei a pasowalaby ci wymiana mojego tuszu a twoj pędzel do podkładu i pomadke max factora?
![]() |
#42 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
wiesz zastanawiam sie jednak nad moze wieksza wymianka - doczytalam ze baza tego tuszu lancome jest czarna, wiec moze jakbym nie umiala poslugiwac sie grzebyczkiem, ona sama moglaby sluzyc za tusz? a poza tym cos mnie kusi ja wyprobowac ![]() przepraszam za moje niezdecydowanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Witchdoctor
|
drei zalezało mi na maseczce ale widziałam że już nieaktualna...
ale Idealist i serum też mi się podoba ![]() baz tuszu jest czarna i pewnie może być używana samodzielnie, a grzebyk jest naprawdę prosty w obsłudze i myślę, że szybko można go polubić ![]()
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
to jakbys w takim razie widziala wieksza wymiane?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
mam tusz lancome virtuose -czarny otwarty 04.12.2007(moje imieniny)
podoba mi sie u ciebie ten kremik lancome matująco-nawilżający |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
no wiec po pierwsze: najlepiej zebysmy sie dogadaly jak najszybciej (tak tak, wiem ze to ja przedluzam i marudze
![]() ![]() na czym z drugiego wątku najbardziej by Ci zalezalo? korektor tez poleci do Ciebie i w sumie w zwiazku z wyjazdem tak bardzo mi nie zalezy bo bede likwidowac kramik wiec cos tam jeszcze dorzuce, tym bardziej ze Twoje kosmetyki, jak rozumiem mają male zuzycie: masterpiece byl nieotwierany, a lancome niewiele (moge jeszcze zapytac, kiedy byl otwarty? ), podobnie jak puder ![]() mysle ze taka wymiana satysfakcjonowalaby nas obie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Witchdoctor
|
drei no to chyba jednak z wymiany nici
![]() ![]() strasznie mi szkoda ![]()
![]() |
#53 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() mnie tez bardzo zalezy na wymiancea jak co to najwyzej z domu mi prześlą, ale mysle ze powinno sie jeszcze udac |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Witchdoctor
|
nie mam nikogo takiego
![]() jeśli Ty chcesz zaryzykowac to ja chętnie ![]() No to co za co? ![]() Nie ukrywam, że wolałabym nie oddawać obu tuszy bo właśnie ostatni wykańczam i zostanę całkiem bez ![]() ![]()
![]() |
#55 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co do smackersow - oddam je chcetnie wszystkie wrecz jako gratis bo sa mi kompletnie niepotrzebne, dostalam ich ostatnio mnostwo ze stanow. natomiast nie ukrywam ze jednak wbrew wczesniejszym wahaniom zalezy mi teraz na obu tuszach. tak wiec za te 3 rzeczy oddalabym korektor i krem plus jeszcze cos tak wiec zastanow sie, bo wymiana bylaby wtedy zdecydowanie na Twoja korzysc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
drei i co z tym pędzlem
![]()
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
kurcze bo ja tez nie wiem
![]() jesli chodzi o clinique to jest b. duza pojemnosc bo az 50 ml wiec bardziej oplacaloby mi sie oddac EL choc z drugiej strony Clinique mam drugi taki sam niedawno napoczęty bo stosuje regularnie, a EL tylko jeden i nigdy nie uzywalam... tak to jest jak sie nakupuje za duzo kosmetykow ![]() ale wiem napewno ze chcialabym dobic z Toba ta wymianke ![]() aha, probki coco chanel tez dodam bo nie sa mi potrzebne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.