![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XVIII)
Testuje Cedre Sandaraque
![]()
#32 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Hasło mi sie udało znaleźć :P mwahaha :P dawno mnie zresztą tu nie było
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Neonatura Cocon. Jaki piękny szal...
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Pachniałam z rana Mirrą Tesori. Bo to bardzo dobry zapach, kiedy nie ma się pomysłu na nic innego. Psik psik i nic mi nie przeszkadza, jest taki neutralny. Nie zachwyca, nie denerwuje, a pachnie sympatycznie.
Potem został zmyty żelem Grejpfrutowym z Body Shopu. Nadal nie mają żeli w tym zapachu we Wrocławiu ![]() A do pracy jeszcze coś wybiorę, chociaż niestety cokolwiek bym wybrała, po kilku minutach pracy za barem zostanie pochłonięte przez zapach popcornu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
od rana Jean Paul Gaultier
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj odrobina Splendora zmieszanego z migdałowym aromatem szamponu Hipp.
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj zalozylam na siebie Extraordinary -kiedys musze wykonczyc ta odlewke....
![]()
#38 |
BAN stały
|
Addict 2
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie tradycyjnie już, Histoire d'eau. I tak się zastanawiam, mieszać, czy nie mieszać? Smok, Dune, BC, Miyako są idealne do mieszanek, ale nie wiem czy zapach tak zwierzęcy i charakterny jak Hd nadaje się do połączeń? (No, z drugiej strony Smok też jest charakterny).
![]() |
#40 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Trzyma sie w tej pieknej grejpfrutowosci od pierwszej do ostatniej minuty, bardzo, bardzo fajnie - wyprobuj, bardzo polecam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Dziś Envy...
![]()
#42 |
Zakorzenienie
|
Tulipanko, a testowałaś może Cabaret? To zapach grejpfrutowy, ale nie taki jednoznaczny, jakby zapach grejpfruta próbował sie przebić przez warstwy materiału.
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Od ranka (wczoraj przybył
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz za to pachnę EdM - do pracy go nie noszę, bo pachnie nim moja szefowa, która skutecznie mi go obrzydziła, więc chciałam dziś przełamać złą passę (nie wyszło mi to jednak, niestety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja natomiast wróciłam z B. Shopu, już nie muszę nigdzie wyłazić, niestety nie mieli różowego Pieprzu ![]() Testowałam natomiast Oceanus- jakiś nijali, morsko- lazurowy, Zestini- cytryna, sama właściwie cytryna i Chymara-to był najlepszy, przypominał mi przez mleczną pudrowość białego Diesla, ale bez dieslowatej sztuczności, natomiast ozywionego czerwonym owocem i ananasem? i jakimś kwiatem. Miękki, pudrowy, zgrabny zapach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W Amour de Cacao wcale mi nie przeszkadza, ze czuje sie jak chodzaca puszka kakao, uwielbiam ten zapach ![]() Cytat:
Ale Chymara z opisu wyglada mi calkiem, calkiem, musze sobie przetestowac ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Khy, to zupelnie jak na mnie ![]() ![]()
![]() |
#48 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
W ramach konczenia flaszencji-Liberte
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
![]() Dlaczego zrobiłam się głodna? ![]() (Większość czekoladowych połączeń znam z wyrobów Lindta: pomarańcza, cytryna, gruszka, wiśnie, śliwki... ![]()
#51 | |||
Zakorzenienie
|
dzień dobry w nowym wątku
![]() rano nie pachniałam, bo miałam po wczorajszych baletach światło i zapachowstręt ![]() a teraz pachnę Opium PH, kupiłam dla męża ![]() nie dla siebie oczywiście, ja jestem na odwyku ![]() chyba robię się zapachowo egzaltowana ![]() nie czuję żadnej kokakoli jeszcze jest na mnie słodkie, ciepłe, przyprawowe (szafran?) z lekkim dymkiem, fajką, kawą? taki zapach kawiarni, do której wchodzi się podczas spaceru w mroźną pogodę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() za karmelowo i za słodko, zwyczajnie mnie mdli ale ja generalnie nie gustuję w słodkich zapachach |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
Contax, tak, sliczny
![]() Co lepsze moj maz go uwielbia, to jeden z jego ulubionych zapachow. Btw. moj maz ostatnio mi oznajmil, ze juz rozszyfrowal, jakich zapachow najbardziej nie lubi - SLODKICH. (Taaaaak, zgadnijcie, jakie zapachy zajmuja jakies 80% mojej kolekcji ;PPP) Taka Taka, a ja wlasnie bardzo lubie slodkie, wiec Jose ma szanse mnie zauroczyc ![]() Chociaz New Harleem tez podbil moje serce, kawa z takim charakterem, ze ECH (moje kolejne MUST HAVE - a ja sie dziwie, ze ciagle jestem bez kasy ;PP). |
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I piękny awatar ![]() Cytat:
Cytat:
Ja miziam mojego Smoka po pudełeczku i buteleczce, odtykam, wącham... Kusi, ale na święta i do przedświątecznej krzątaniny mi nie pasuje... Eternity będzie. Zimny jak świat za oknem.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tam jest połączenie tego co najlepsze w Haarlemie, czyli kawy i lawendy z czymś kolońskim (siano-kumaryna?) i z czymś słodkim (karmel lub słodka śmietanka do kawy) i chyba to połączenie męskiej, kolońskiej nuty ze słodyczą mi bardzo przeszkadza, pamiętam, że Contax też twierdziła, że Jose ją przyprawia o mdłości, więc to nie tylko moje odczucia zawsze jak napiszę coś złego o zapachu, to mam potem wyrzuty sumienia, bo wiem, że kogoś może ten zapach zachwycać, ale przecież wiadomo, że co nos, to inne odczucia, tak więc wybaczcie wielbielki Jose ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z ciekawosci przetestuje jak najszybciej, bo probke mam od wiekow i ja tak mecze w nadgarstkowych ;-). Truskawko, ale ten deserek w Vanille Banane to strasznie doslowny jest, pachnie sie, jakby sie przed chwilka uczestniczylo w damskich zapasach w deserze bananowym ;PP. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Rozeznanie
|
Ja właśnie testuję sobie męską Pradę - damska na mnie pachnie kiepsko (takie kwiatki-sratki, nic więcej), więc stwierdziłam, że męską wypróbuję, a co! Męską Pradę znam z mojego TŻta, na nim pachnie bajecznie, wychodzą przepiękne słodkie nuty, zawsze jak on ma ją na sobie to nos sam mnie wodzi na pokuszenie
![]() ![]() Cytat:
![]() Przyznaję, że opis bardzo trafny bardzo ![]() Ja słodkie, jadalne zapachy lubię bardzo, np. żółte Les Belles uwielbiam, ale Vanille Banane to dla mnie takie drugie Belle de Minuit - raczej do wąchania niż do noszenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
O, witam w nowym pachnącym wątku
![]() Jak tu miło ![]() Muszę to napisać, bo po prostu umrę ![]() Wczoraj czułam się okropnie, kiedy nie mogłam wpisać się do pachnącego wątku, wiec robię to dziś za wczoraj - pachniałam wczoraj The Parfum. I doszłam do wniosku, że zostaje ze mną ![]() A dziś będzie Indecence - wróciła faza na słodkości, jak zwykle, kiedy na dworze mróz ![]() A w temacie Jose - testowałam w Sephorze kilka razy i mimo że New Haarlem - mniej słodki - bardziej mi się podoba, to i Jose mogłabym nosić, nie mdli mnie jakoś bardzo, gorzej z tą pojemnością - 100ml to stanowczo za dużo jak na moje możliwości. Swoją drogą, mnie się zdawało, że tam jest w nutach kakao, a nie czekolada ![]() A mnie właśnie kakao mdli (patrz: Neonatura, Dior Homme). A propos Body Shopu u mnie w Łodzi otwierają pierwszy sklep i już się nie mogę doczekać - zawszeć to coś nowego do poniuchania ![]()
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taaa... Czy jest na sali lekarz? ![]()
![]() |
#59 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a męska ![]() na moim M męska Prada pachnie jak zapach buchający z kociołka podczas wygotowywania pościeli i obrusów, teraz się już tego nie robi, ale moja babcia kiedyś tak traktowała bieliznę pościelową i obrusy, przed praniem w pralce Frania ![]() ![]() podoba mi się taki duszny zapach prania ![]() a na mnie męska prada nabiera słodyczy i takiej mleczno-śmietankowej nuty zawsze używam jej na podkładzie ![]() ![]() Cytat:
![]() z zapachami, które mam w swojej kolekcji też tak mam, a z tymi z próbek całe szczęście nie chyba wyłączę komputer, bo znowu mnie wizaz wciąga,a w domu tyle rzeczy do zrobienia jeszcze tylko dodam, że jestem oczarowana Opium PH, cały czas się obwąchuję i jest cudowne, aż chce się z nim wyjść na spacer |
||
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nat
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.