![]() |
#31 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kerastase, Goldwell, Arden, Coolwater, Avon, Revlon..
Kurcze ,bo mi wlasnie najbardziej na pumie zalezalo ... A Sun i Davidoffa zostalo Ci dosc mało ,wiec raczej mi sie taka wymiana nie oplaca .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Kerastase- Ampułka Vita Ciment- Ampułka silnie regenerująca włosy, dostępna wyłącznie w salonach fryzjerskich. Zawiera wysoko skoncentrowany kompleks Vita-Ciment 3D, który skutecznie regeneruje włosy zniszczone wskutek chemicznych zabiegów - zwłaszcza dekoloryzacji i trwałej ondulacji. Vita-Ciment to innowacja firmy Kerastase; zawiera związki bardzo podobne pod względem składu chemicznego do naturalnej struktury włosa (ceramidy, proteiny), które wnikają w głąb struktury włosa i wypełniają powstałe w niej uszkodzenia. Włosy odzyskują elastyczność i witalność. Odżywkę nakłada się tylko raz w miesiącu.
Kerastase Krem Wygładzający Chroma Protect Reflection. Spektakularnie wygładza powierzchnię włosa. Zawiera innowacyjny System Fibrionic + filtry UV. Wydobywa wyjątkowy blask i połysk włosów koloryzowanych. ( bez spłukiwania). Maksymalnie wygładza i nabłyszcza włosy nie obciążając ich ani troszeczkę. Jest bardzo leciutki, żelowaty. Produkt stylizujący, wygładzający. (dostępny jedynie w salonach fryzjerskich.) ok. 75 z 125ml Coś u mnie ? ![]()
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Małpeczko,
- Promesse Cacharel edt 100 ml, ,, - - Lancome, Tresor Eau de Printemps Sheer Fragrance- jaki to zapach? - Cacharel, Noa Perle, edp 30 ml, bez 2-3 psików, w kartoniku, - Stella In Two Peony, Stella McCartney, edt, 25 ml, zostało na oko 20 ml, - Tommy , tommy girl 10, nowy zapach Hilfigera, 100 ml bez kilku psiknięć, - Hermes, Amazone Light, eau de fraicheur, 100 ml bez kilku psików, mam je z wymianki ale zapach mi nie podpasował,- jaki to zapach? - Euphoria CK myślę, że jest ok. 90 ml ale w razie potrzeby będę określać dokładniej , - - Biotherm, Biosource, tonizujący tonik termalny, wzbogacony w oligoelementy i sole mineralne, do cery normalnej i mieszanej, 200 ml - Chanel Pro Correcteur Palette Multi-Correcteurs, Paleta 4 korektorów do twarzy, zużycie widać na zdjęciu, , - cień Sephora do makijażu "smoky eyes", czarny z drobinkami, nr.121, jak nowy bo tylko raz wypróbowany, ale ma odłamane wieczko, trzeba go pilnować np. w torebce, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
- - Lancome, Tresor Eau de Printemps Sheer Fragrance- jaki to zapach? - Cacharel, Noa Perle, edp 30 ml, bez 2-3 psików, w kartoniku, - Stella In Two Peony, Stella McCartney, edt, 25 ml, zostało na oko 20 ml, - Tommy , tommy girl 10, nowy zapach Hilfigera, 100 ml bez kilku psiknięć, - - Biotherm, Biosource, tonizujący tonik termalny, wzbogacony w oligoelementy i sole mineralne, do cery normalnej i mieszanej, 200 ml , - cień Sephora do makijażu "smoky eyes", czarny z drobinkami, nr.121, jak nowy bo tylko raz wypróbowany, ale ma odłamane wieczko, trzeba go pilnować np. w torebce Reszty już nie ma ![]() ![]() Lancome, letnia wersja Tresora, limitowanka sprzed 2 lat jeśli się nie mylę, jest lżejszą wersją Tresora. Jeśli znasz nuty Tresora to to jest bardzo podobny zapach, tylko dużo lżejszy ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie krem do wlosow l'oreal out of bed oraz krem do rak vaseline intensive care. znajdziesz cos u mnie? zapraszam
![]()
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Bylabym chetna na:
Puma Jamaica Woman Elmex Sensitive szminka avon i ktorys z tych produktow Kerastase- Ampułka Vita Ciment Kerastase Chroma Reflect- maska Kerastase, Nutritive, Masquintense ![]()
![]() |
#40 |
BAN stały
|
biżuteria zrobiona jest ze specjalnych nici i koralików, wartość takiego kompletu to ok 50-60zł
zbliżeń nie mam bo to są przykładowe zdjecia-jak ktoś chce to robię taka saą bizuterię z wybranego koloru |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Nulka,
podobaja mi sie te rzeczy. widzialabys cos na wymiane? DOKLADKA!! Elektroniczna szczoteczka do zebow blend-a-med, Pharmaceris T - Sebostatic Prolongatum - zel intensywnie zluszczajacy, 50ml Ziaja De-makijaz - dwufazowy plyn do demakijazu oczu; pol butelki Soraya Professional, Balsam do ciała Delikatne brązowienie, dotyk słońca - - delikatnie brazujacy balsam do ciala; uzyty 1 raz na cale cialo CK Euphoria - odlewka 5-10ml do plastikowej buteleczki z atomizerkiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
Toya za kremik dziękuje(nie przepadam za Avonem) ale to mi sie podoba
Kerastase Chroma Reflect- maska
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie?mam m.in.puder brazujacy arcancil paris
![]() |
#49 |
BAN stały
|
a ta bransoletka składa się z trzech sznurków, tak?
mogę sie wymienić na takich warunkach ajk chciałaś a za perfum nic nie znalazłaś? jesli nic za perfum to moze cos jeszcze za naszyjnik obok bransoletki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
interesuja mnie jeden z cieni: 1, 2 i ostatni od prawej na gorze
masz jakies ich zblizenie? proszę, nie widac dokladnie kolorow. tak bransoletka jest z 3 sznurów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
mnie interesuje paleta cieni, Davidoff ewentualnie Gosh Feeling Attractive- świeży, cytrusowo- kwiatowy, dla kobiety dynamicznej. Bardzo ładny, kojarzący się z upalnymi wakacjami, zapach. (ok.15 z 30ml) i cos z Kerastase
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
moge wymienic sie za szczoteczke
![]() ![]()
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Zgadzam sie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
dużą paletę kremowych cieni Revlon Budding Romance
Kerastase- rozpylacz do ampułek Acqua Oleum 12ml (oraz Vita- Ciment, Oleo Relax itd.) Kerastase- Ampułka Vita Ciment- Ampułka silnie regenerująca włosy, dostępna wyłącznie w salonach fryzjerskich. Zawiera wysoko skoncentrowany kompleks Vita-Ciment 3D, który skutecznie regeneruje włosy zniszczone wskutek chemicznych zabiegów - zwłaszcza dekoloryzacji i trwałej ondulacji. Vita-Ciment to innowacja firmy Kerastase; zawiera związki bardzo podobne pod względem składu chemicznego do naturalnej struktury włosa (ceramidy, proteiny), które wnikają w głąb struktury włosa i wypełniają powstałe w niej uszkodzenia. Włosy odzyskują elastyczność i witalność. Odżywkę nakłada się tylko raz w miesiącu. Kerastase, Nutritive, Masquintense Kerastase Chroma Reflect- maska Yves Rocher- korektor z rozświetlaczem Couleurs Nature cos z tego bym chetnie wziela
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Lady,
podoba mi sie tylko to: -j'adore dior perfumetka zlota do torebki pelna 7ml - j'adore dior balsam 200ml ten puder jest bez wieczka.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Może coś u mnie za torbę benettona?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:51.