|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Cacharel,Trussardi,Angel, Boudoir,Elle Macperson,Arden,Tigi....
moze cos u mnie za:
-ELLE MACPERSON-THE BODY-balsam do ciała nadający niesamowita złotą poświatę-z linii kosmetyków stworzonych przez znaną modelkę.Niedostępne w Polsce.Rewelacyjny kosmetyk na karnawał.Pachnie miodem i limonką.Nowy-nie oddawałabym ale mam 2-będę wybredna -TIGI-MAXXED UP-nabłyszczający lakier do włosów.zużycie ok.5-10 ml z 200 ml. -TIGI-CATWALK-STRONG MOUSSE-nowa pianka dla włosów cienkich-nadająca połysk i objętość.Pojemnosć 200 ml- http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=227377 |
|
|
|
|
#34 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo sama nie wiem, czego konkretnie szukam. Dziękuję za ofertę Guerlain, ale jeśli rozświetlacze, to tylko nie brązujące mogę się jeszcze zastanowić, ale raczej nic sensownego nie wymyślę, więc rozważę Twoje propozycje
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Agusiu-dziękuję za zdjęcia.Proszę o cierpliwość jeśli jest to możliwe-ponieważ będę dziś w perfumerii i chciałąbym przypomnieć sobie Armaniego.
Lilly-Dziś dam na bank odpowiedz. Klaudii aka słońce-niestety za cienie nic mnie nie zainteresowało Weronika-też niestety nic
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm..no odlewkę Boudoir mogłabym zrobić 10-20 ml nawet-tyle że sobie właśnie pomyślałam że to nie mam w co.Wiec jeśli ci nie przeszkadza-może zostańmy przy opcji-podkład za to co wymieniłam?
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
witam--prosze o odp. czy nadal jesteś zainteresowana czy nie ?
pozdarwiam anna Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#44 |
|
JESTEM ONA
|
mam Pink Lacoste z wymianki, ale zaczełam go uzywać i na razie mi odpowiada.
Tak naprawde to przyznam sie nie znam Anais na moim ciele i chcialam zobaczyc jak bede pachniec, gdyz sporo zapachow powoduje u mnie odczucia pudrowe lub zawrot glowy- w negatywnym znaczeniu i tylko pod wplywem opinii innych pragnę ją mieć ![]() A Anais oryginalnie była bez atomizera? Może jednak skusilabys sie na kilka rzeczy z mojego wątku...
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
Ana-przepraszam Cię ale jednak zrezygnuję z zakupu-kupiłam podobny kolor hurtowo na allegro
![]() Kaprysko-Anais Anais-oryginalnie była bez atomizera.Niestety nie znajdę w Twoim wątku nic w zamian Voile-zapraszam na pw agusiAA19-byłabym zainteresowana wymianą Liberte na Code.Zapraszam na pw |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
mamichałko to sa 4 odsypki pamietasz te kolorki brazowy z złotymi drobinkami, taka czerwien, bialy i rozowy szkoda ze nie ma lakieru moge wziasc pianke do włosow chociaz poczekaj chwile przejze jeszcze dokladnie bo teraz sie spiesze
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
mialas moze okazje zeby przetestowac Lancome Attraction??
zapraszam rowniez do nowego watku
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
. Gdy otwieram twój watek pojawia sie "nieaktualne":confuse d:.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.