|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: evitka-zimowy kramik (filtr avene, meteoryty, solo care aqua,l'oreal prof...)
cos u mnie za meteoryty, filtr i paste cukrową?
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: evitka-zimowy kramik (filtr avene, meteoryty, solo care aqua,l'oreal prof...)
a filtr avene?
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
klaudia, dziekuję, ale nic.
dorotka-coco, przepraszam bylam pewna że ci odpowiedzialam (ale się jednak nie wyslało). Za cienie jednak dziękuję lea, niestety nic p.s strasznie się źle przegląda twój wątek, bo wszystko się pisane bez odstępów) polu, filtr raczej wymienię na inny filtr, bo mi bardziej potrzebny niz kredka teraz.
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
kaczinko, nieststy nic dla siebie nie znalazłam. pozdrawiam.
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Może cos u mnie za:
tusz pierre arthes xxl- świeży, mokry, użyty ok. 5 razy maseczka l'oreal prof. vitamino color- 75 ml Można wybierać z obu wątków (kosmetycznego i ciuszkowego). |
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Profesjonalna odżywka do włosów Ce-Ce of Sweden Repair Conditioner, tu jest opis - mam duże opakowanie, mogę zrobić odlewkę 20-50 ml.
Cień Inglot Vertigo nr 70 śliczny fiolet, bardzo go lubię, ale mam już zbyt wiele cieni w kosmetyczce i szkoda, by się zmarnował. Zostało jakieś 90%, poniżej foto. Szmaragdowa mascara Ultra Long Palomy, śliczny kolorek, link do opisu, wydłużająca i odżywiająca, nowa, nie używana, poniżej foto - oddam z łatwością Cień Vollare sypki złoty, używany kilka razy, prawie pełny. te rzeczy mi wpadły w oko-masz może zdjęcie tego złotego cienia vollare?
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobię jeszcze dziś zdjęcie cienia i zamieszczę. Jest jeszcze jedna osoba chętna na szmaragdową mascarę, więc nie gwarantuję na 100% jej dostępności.
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Ciągle Zapraszam
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Zamieściłam w moim wątku foto cienia, który Cię interesował. Jest go naprawdę bardzo dużo i super wygląda na oku.
Szmaragdowa mascara jest jeszcze dostępna ![]() Oprócz tuszu i maseczki L'Oreal chciałabym jeszcze superliner L'oreal-ciemnobrązowy ![]() Co proponujesz? Edytowane przez esterie Czas edycji: 2008-01-07 o 00:23 |
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
a może tak:
-liner -mascara - maseczka za: - Cień Inglot Vertigo nr 70 - Cień Vollare sypki złoty - odżywka do włosów Ce-Ce (odlewka 50ml) - Kallos Placenta (odleweczka na wypróbowanie np. ok. 20ml)
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na razie wstrzymam się z wymianą, bo mam wiele propozycji i muszę się zastanowić. Dam znać jeśli się zdecyduję.
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
oki
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, już jestem zdecydowana na wymiankę, z tym, że zabrakło mi odżywki Cece (robiłam odlewki i nie zostało prawie nic
), ale zamiast niej mogę dorzucić szmaragdową maskarę i nieco więcej maseczki Placenta.Byłoby tak: -liner -mascara - maseczka za: - Cień Inglot Vertigo nr 70 - Cień Vollare sypki złoty - Kallos Placenta (odleweczka 50-75 ml) - szmaragdowa maskara Co Ty na to? Zerknęłam jeszcze raz i zainteresowały mnie białe kuleczki - czy to rozświetlacz? Czy w razie wymianki dorzuciłabyś 2 kuleczki na wypróbowanie?
Edytowane przez esterie Czas edycji: 2008-01-11 o 13:12 |
|
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
witaj
nadal jestem zainteresowana meteorytami, moich beige już nie mam, ale widzę że szukasz filtrów i cieni,zzajrzyj jeszcze raz do mnie, może wpadnie Ci coś w oko |
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
esterie, muszę się jeszcze z naszą wymianką wstrzymać, bo ma mi kilka rzeczy koleżanka przyniesć i nie wiem czy mi się nie bedą pokrywać -dam jeszcze znać
iwcia, czy masz może fotkę cienie estee lauder? w podanym linku nic nie ma przydałby mi się LRP creme fondante, ale za meteorki to nie bardzo mi sie opłaca, a nie interesowałby cię w zamian ten mój spray avene 50+? kaczina, podobają mi się u ciebie Cienie potrójne IsaDora, kolor 06 Sandy Sky, minimalne zużycie Kamuflaż ArtDeco, kolor nr 2, żółty, zużycie znikome Maseczka do włosów Kallos z wyciągiem z łożysk (mała odleweczka na wypróbowanie) poza wątkiem mam jeszcze np. prawie całe mleczko do demakijazu ziaji z serii naczynkowej i 3 razy użyty błyszczyk avon arabian glow nude no a do cieni inglota mogę dorzucić ci kasetkę (małą freedomkę) z rozwalonym zawiasem
Edytowane przez evitka21 Czas edycji: 2008-01-13 o 15:41 |
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
ok
Bede czekać na odp. Aha - ta moja maska Kallos Placenta to dokładnie ta sama, którą ma kaczina - z wyciągiem z łożysk.
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
to te cienie
http://cgi.ebay.com/Estee-Lauder-GRA...QQcmdZViewItem moge dać Ci creme fondante i te cienie za meteory |
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
iwcia, to jednak nie moje kolory. dzięki
|
|
|
#59 |
|
Przyczajenie
|
hej, znajdziesz cos u mnie za cienie inglot?tez mam ta paletke, wiec moglybysmy sie wymienic nawet kolorami
|
|
#60 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pozdrawiam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

), ale zamiast niej mogę dorzucić szmaragdową maskarę i nieco więcej maseczki Placenta.