|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Oświęcim fryzjer
dobrze, że jest internet i forum wizaż. Dzięki tak pozytywnym komentarzom zapisałam się do Pani Wioli i mam nadzieję, że będę zadowolona tak samo jak reszta klientek, bo koszmar jaki przeżywam testując oświęcimskich fryzjerów doprowadzi mnie do obłędu. Rzadko kiedy nie płakałam po wyjściu od fryzjera. czy to Trendy czy Ewa czy Salon obok Chemika.. Dramat! Przypalone włosy, źle obcięte. Polecam oczywiście Salon Fryzjerski w Krainie Piękności, Pani Ania jest wspaniałą fryzjerką, tylko niekoniecznie na mój budżet, a farbować włosy muszę co miesiąc. Mam nadzieję, że w końcu Pani Wiola zostanie moją nową Stałą Fryzjerką
|
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
I jak obiecałam piszę. Jestem już tydzień po wizycie i Pani Wiola jest świetną fryzjerką od razu widać, że ma fach w ręku. Poszłam za jej namową i mam teraz krótkie włosy. Fryzura jest świetna. Włosy są obcięte tak, że praktycznie same się układają. Polecam w 100% zakład Marylin Monroe i jego właścicielkę Panią Wiolę. Na pewno zostanę stałą klientką
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
W maju byłam na wizycie w salonie Marylin Monroe w Oświęcimiu, panie wcześniej zapisały mnie do P.Roberta a że i tak nie byłam ani u niego ani u P.Wioli to stwierdziłam, co mi szkodzi. Atmosfera całkiem fajna, włosy przed strzyżeniem zostały umyte, P.Robert widać zna się na swojej pracy ale jakoś nie dopasował mi takiej idealnej fryzury, byłam trochę niezadowolona, bo zostały mocno ścieniowane a nienawidzę jak moje włosy się falują, to po tym ścięciu jeszcze bardziej. Co prawda stały się lekkie itd ale mi ten efekt nie spasował. Do tej pory nie znalazłam lepszego fryzjera niż dotychczas i zastanawiam się czy nie umówić się tym razem do P.Wioli skoro tak jest chwalona. Ceny jak na mój gust są trochę za wysokie, bo za ścięcie z wymodelowaniem zapłaciłam 45zł. Jeśli miałabym tam chodzić częściej typu farbowanie i do tego ścinanie to chyba bym zbankrutowała. Chyba, że byłaby mega mega zadowolona. Ale jak na Oświęcim to ceny mogłyby być choć trochę niższe. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
To prawda, ceny w Marylin Monroe kosmiczne. Strzyżenie damskie 60 zł a męskie 40.
O wiele drozej niz w Joannie i w Trendach. Komus sie w głowie przewrociło chyba.. Będzie jazda w dół za niedługo. Szukam fryzjera. kogo polecicie?
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem czy tym próbują ściągnąć do siebie klienta czy co. |
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Hejo szukałam info na temat dobrego fryzjera w Oświęcimiu i trafiłam na Wasz wątek. Powiem, że trochę mi rozjaśnił. Ale zadam takie pytanie tani dobry fryzjer w Oświęcimiu. I chodzi mi tutaj o przyzwoitą cenę. I dobrego fryzjera. Co sądzicie o Równicckich? Wcześniej jeździłam do Chrzanowa do super salonu ale teraz przeprowadzając się do Oświęcimia trochę mi się nie chce tyle dojeżdżać. Co polecacie?
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
Ja nie polecam salonu Marylin Monroe na dworcu, byłam tam dramat, omijajcie szerokim łukiem. Te pozytywne opinie to chyba sami sobie piszą, bo jak dałam negatywną opinie na portalu ofachowcach.pl to od razu została usunięta. Z fryzjerem nie ma co się dogadywać mówisz czego oczekujesz niby przyjmuje to do wiadomości a i tak wychodzi co innego, poprostu robią co im wyjdzie a nie to co chcesz poza tym wyszłam ze schodami na włosach, jeśli tak wyglądają pocieniowane włosy to szacun, musiałam skorzystać z usług innego fryzjera żeby to poprawił bo wstyd mi było wyjść na ulice. Na szkolena nie powinno się tylko jeździć trzeba też z nich korzystać, a tam chyba nie ma takich zasad. Zapłaciłam nie mało i jestem mega niezadowolona, powiem szczerze że ceny wyższe niż w trendach a jakość usług na dużo niższym poziomie
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Basiolinka Czas edycji: 2015-03-20 o 22:40 |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
tak byłam u Roberta, ale P. Wiola widziała doskonale co on wyczynił na moich włosach i nie zareagowała w ogóle więc sama jest tez sobie winna. Poza tym kiedy siedziałam z nałożoną już farbą ona obok obcinała jakąś panią i opuściła podczas strzyżenia swoje stanowisko bo jakaś koleżanka przyszła na paznokcie i poszła jej doradzać jakie sobie ma zrobić- no kultura że szok!!!
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
Marylin Monroe w Oświęcimiu jak najbardziej, kosmetyki których używają są z najwyższej półki, fryzjerzy wiedzą co robią, mają ogromny warsztat, a więc cena według mnie jest odpowiednia.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:19.

O wiele drozej niz w Joannie i w Trendach. Komus sie w głowie przewrociło chyba.. Będzie jazda w dół za niedługo. Szukam fryzjera. kogo polecicie?