![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Chow chow
juz sie dowiedzialam z wczesniejszych wypowiedzi. ja szczerze mowiac widzialam tylko ojca. piekny.prawdziwy czarny niedzwiedz. a Frida jest po nim (sadzac po kolorze, ze dominowaly cechy ojca), takze chyba glupoty w internecie ze jesli nie ma rodowodu to moze wyrosnac z niego byle co i charakter tez byle jaki sa niesluszne?mi tam do radosci i milosci nie potrzenbny papierek w szufladzie no ale powiedz co uwazasz ty na ten temat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
od niedzieli
![]() oczka nie lzawia. sluchaj wydaje mi sie ze jesli beda jakiekolwiek problemy zdrowotne powinienes udac sie do weterynarza. moim zdaniem jesli tylko obawy czy zachoruje i na co powstrztymuja cie od kupna chow chowa to powinienes je zlikwidowac. tak jak o kazdego psa trzeba uwazac pilnowac i dbac. jesli cos nie tak zwracasz sie o pomoc i leki do specjalistow. moim zdaniem to chow chow nie rasa ktora ma na celu tylko i wylacznie chorowac. [pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Cześć Borys111. Gdybyś poczytał cały wątek to dowiedział byś się więcej
![]() Amelia co do rodowodu to mój jest taki jak Twoja, czyli po rodowodowym ojcu. Ja nie uważam, że to nie są rasowe psy. Z tego co zdążyłam zaobserwować to Drejk jest dokładnie taki jak rodowodowe psy tej rasy(a moim zdaniem nawet dużo ładniejszy od niektórych ![]() ![]() ![]() Goldi zmierzyłam go!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
ja moja sunie pokochalam juz calym serduszkiem i brak rodowodu to mi zupelnie nie przeszkadza. a i zgadza sie ze niektore te ''super ekstra papierowe''psiaki sa duzo brzydsze od mojej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
I pewnie ciągle na nią patrzysz i chodzisz za nią, no i nie chcesz zosatwić samej...
![]() ![]() Acha, czy Twoja też już pochrapuje? Bo mój to od małego, a teraz to jak traktor ![]() Edytowane przez mała82 Czas edycji: 2008-01-24 o 17:28 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
ale ten twoj chow chow jest naprawde piekny, i on ma 5 miesiecy,ja jade 3 lutego po swoja suczke chow chow,mysle ze tez bedzie taka piekna,a wczesniej mialem bulterierke.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
no borys111 brawo! w koncu sie zdecydowales
![]() mala82 zrobie fotki i wysle ale teraz mam sesje w weekend wiec poczekac musisz do pon ![]() 21 stycznia miala 3miesiace ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
mala a dlaczego pies a nie suczka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Bo mój TŻ się uparł ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
siersc traca przed i po porodzie. moja nie bedzie rodzic.
zdjecia mam nadzieje jakies w koncu zrobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
![]()
Cześć wiem ze nie pisze ale mialam male problemki. Jesli waszym psom lzawia oczy lub ma strasznie duzo ropek to przemywajcie oczy swietlikiem mozna go kupic w aptece.
Mała82 gratuluję tak świetnego rozwoju. Teraz będę mogła pisać więcej. (Amelia) oby twoja słodka Frida dobrze się chowała. I baw się z niom jak tylko czesto mozesz zebyscie nawiazaly dobry kontakt. A mój goldiś Cortez ma już prawie 8 miesięcy (jak ten czas szybko leci nie???...) moj ma 57 cm w kłębie i wazy ponad 25 kg ![]() Aha zajrzyjcie na mojego bloga www.slodkie-pieski-reni.blog.onet.pl są tam zdjęcia mojego psiaczka teraźniejsze i jak miał 5 miechów. AAA... jesli mozecie skomentujcie PLEASE... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
![]()
Słodki mój psiaczek.
(Amelia) jeśli możesz dodaj jakieś zdjątka psiaczka swojego. Aha może któraś z was mi podać swojego e-maila. Mała82 z tymi bąblami lepiej jedz do weterynarza bo twojemu psu mógł się zatkać kanalik i on ci to wygniecie nic nie rob z tym sama bo sie moze wdac stan zapalny Pozdro piszcie i wchodzcie na mojego bloga |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Goldi Śliczny ten Twój psiaczek
![]() ![]() ![]() Problemy ze skórą powoli znikają-podaję mu lek antyalergiczny i odstawiłam kurczaka, bo ponoć 80%chowów ma uczulenie na kurczaka i podejrzewam, że mój też. A do weta jeździłam wielokrotnie, tylko jakoś nie umiem trafić na kompetentnego-faszerowali go sterydami ![]() Wysłałam PW z mailem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
![]()
Mała wiesz ze mój pies bedzie ciezszy od twojego. Chow chowy waza od 20 do 31 kg a goldeny od 30-38 kg.
![]() Mała i (Amelia) ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Ja mam zamiar-ale zawsze zapominam:P Jestem Agnieszka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
a ja Amelia.
a oto Frida |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
i jeszcze jedno
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Przyczajenie
|
nastepne beda jak jej zrobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Śliczna czarnulka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
Amelia masz slodka psinke!!!
Mozesz mi powiedziec jaka karma ja karmisz??? Ja na PW napisze ci jakie karmy polecam.
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
![]()
Ps. Już nie dlugo wkleje zdjecia Corteza
![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Przyczajenie
|
purina dog chow jagniecina z ryzem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Obeszłam prawie wszystkie sklepy zoologiczne w moim mieście i nie dostałam żadnej karmy dla szczeniaka gdzie nie ma kurczaka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
![]()
Aga w sklepie zoologicznym powinni sprzedawać taką karmę na wage.
Ja dalej polecam dla cho chowa PURINE PRO PLAN PUPPY LARGE BREED ATHLETIC (nie ma glukozaminy i chondroityny wiec trzeba zainwestowac w ARTHROFLEX ale to naprawde dobre rozwiazanie). Chcesz dowiedzieć się czegoś o ARTHROFLEX-ie napisz do mnie PW. Pozdro dla wszystkich psiaków szczególnie dla chow chowków Agnieszki i Amelii ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
![]()
Borys111 kiedy masz zamiar kupic chow chow i jakiej masci chcialbys zeby byl piesek
![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Jak tam, Borys kupileś już pieska??
Tu jest link do innego forum-wkleiłam tam więcej zdjęć Drejka w lepszej jakości-zapraszam do oglądania ![]() http://www.club-chow.pl/viewtopic.php?t=1448 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Przyczajenie
|
no witaj mala,kupilem suczke jest za***ista.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Przyczajenie
|
![]()
mala co swojemu dajesz do jedzenia,ja narazie jej gotuje.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
A skąd jesteś i gdzie kupiłeś psiaka? Z rodowodem? Jak się wabi? Ja karmię rano suchą karmą eukanuba lamb&rice a potem gotowanym ryżem z wołowiną i warzywami, oczywiście bez przypraw-2razy. Wklej zdjęcia jak możesz i polecam Ci forum o chowkach, to na którym wkleiłam zdjęcia Drejka. Link masz 2 posty wyżej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Przyczajenie
|
kupilem ja pod Poznaniem a na imie ma Zara.jestem z ok.sieradza a ty?gotuje jej tosamo co ty.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.