|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Eurowizja 2008
Niepotrzebnie przeczesywałam YouTube w poszukiwaniu teledysków. Wszystkie, które sie ukazały są na stronie http://www.itvp.pl/event/eurowizja2008/
|
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
No i niech jedzie Natasza, z wymienionych zespołów kojarzę tylko queens, i kashmir. Natasza umie tańczyć, śpiewa nieźle i ma pomysły. Tylko niech wybierze lepszą piosenkę niż w tamtym roku.
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
a mi sie podoba urban noiz
|
|
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Eurowizja to żałosny konkurs.
Zapewne i tak wygra ktoś kto nie będzie miał nic wspólnego ze śpiewaniem . Zrobi tylko wielkie 'szoł'
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Telewizja Polska przyznała dzikie karty. Otrzymali je:
Żywiołak Noc Kupały Izabela Kopeć You've got my love Natasza Urbańska Blow Up Jeszcze gwoli wyjaśnienia: jury (profesjonalne) wybrało 10 piosenek spośród 100 zgłoszonych do polskich preeliminacji. 3 dzikie karty przyznała TVP. |
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Boże, ja przeczytalam blow job
Bylo do przewidzenia ![]() Pudelek prawde głosił
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Natasza to chyba niezbyt cnotliwie sie nam kojarzy, skoro takie rzeczy widzialysmy
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Eurowizją kiedyś kompletnie się nie interesowałam, odmieniło mi się rok temu - ze względu na to, że robiłam stronę dla serwisu zajmującego się tą tematyką
Niemniej jednak wciąż mnie ten konkurs nie porywa, typowane do niego piosenki oceniam jako "średnie na jeża" i wciąż Eurowizja kojarzy mi się bardziej z obciachem niż prestiżem. I chyba nie jestem w tym odosobniona, to jest chyba największy "nasz" problem - są kraje w Europie, w których o start w tym konkursie biją się czołowi artyści. U nas występ na Eurowizji to raczej porażka, względnie szansa na pokazanie się szerszej grupie odbiorców - dla kompletnie nieznanych artystów.
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Akane, jeśli ta strona jest czynna i uaktualniana, to może podaj link. Chętnie poczytam.
|
|
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
eurowizja specjalnie nie jestem zainteresowana-dla mnie ten konkurs nie prezentuje jakiegos specjalnie wysokiego poziomu, z roku na rok wydaje sie byc coraz gorszy.
z tej listy zupelnie nikogo nie kojarze
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
też słyszałam że Urbańska to pewniak
![]() Fajnie by było ze by Polska weszła do finałów........obojetnie z jakim wokalista...............t yle lat walczymy i żadnej siły przebicia
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
I w końce można posłuchać piosenki Nataszy Urbańskiej. Teledysku póki co nie będzie, bo jest już za mało czasu. Finał już w tę sobotę.
Piosenka Nataszy Piosenka nawet mi sie podoba, ale sądzę, że zniknie w powodzi podobnych utworów. Nie zdziwię się jednak, jeśli Natasza będzie reprezentować Polskę w finale. Wczorajszy wynik "Viva Najpiękniejsi" pokazuje, że Natasza ma wielu fanów. Z polskich propozycji najbardziej podoba mi się piosenka Isis Gee i jej kibicuję. Nie wgłębiałam się w propozycje innych państw, ale z takich ciekawostek to o zwycięstwo w Szwecji ubiega się Amy Diamond (pamiętacie jej piosenkę What's In It For Me?) - teraz śpiewa wpadającą w ucho piosenką "Thank You" - myślę, że ma szansę wygrać z tą piosenką ESC. |
|
|
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
Piosenka nataszy to jakas zenada. Najbardziej na eurowizje nadaje się Isis
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
Znanych jest kilka szczegółów konkursu:
http://wirtualnemedia.pl/article/223..._Eurowizji.htm "Radosław Brzózka i Katarzyna Sowińska poprowadzą koncert "Piosenka dla Europy", czyli finał krajowych eliminacji 53. Konkursu Piosenki Eurowizja 2008 w Belgradzie. [...] Koncert "Piosenka dla Europy" uświetnią występy gwiazd muzyki rozrywkowej nie biorących udziału w rywalizacji. Widzowie na scenę będą mogli posłuchać Natalii Kukulskiej, Jacka Stachursky'ego oraz włoskiej wokalistki Ingrid. Transmisja z imprezy zostanie wyemitowana na antenach TVP 1 i TV Polonia już jutro o godz. 20.15. Koncert składać się będzie z trzech części." Wydaje mi się, że choćby poprzez wybór prowadzących, jedynka obniża (a w każdym razie nie poprawia) prestiż tej imprezy.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
Natasza chyba nie ma pomysłu na siebie, ma potencjał, ale nie zrobiła jeszcze nic fajnego. Udział w obciachowym konkursie "jak oni śpiewają" - tandeta, potem ten program z Józefowiczem, następnie 2 raz pcha się do tej piosenki biesiadnej eurowizji z jakąś mdłą piosenką. Ma talent, fajnie wygląda, tańczy, ale nie potrafi się sprzedać.
Już wolę Sexi flexi Natalii K. :P
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
Natasza pewnie jest pewniakiem...przecież muszą coś zrobić żeby już nie płakała bo tej "porażce"- bo nie wygrała jak oni śpiewają i biedna nie nagrała płyty.A tak chciała-czytałam w wywiadzie. Specjalnie dla niej stworzyli program z Józefowiczem a teraz brummm na Eurowizje pojedzie żeby najpiękniejsza Vivy mogła pokazać się tam i spróbować...wygrać.
Przepraszam, że tak napisałam jeśli się komuś to nie spodoba ![]() Dla mnie ta cała Eurowizja to nic specjalnego. Podobało mi się kiedyś jak wygrało Lordi heheh
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Natasza tez bierze udział.....
Myślę, że pojedzie ona na Eurowizję. Ale Aformental tez niezle grają moim zdaniem
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
Podbijam, bo zaraz się zacznie.
Ktoś ogląda ze mną? ![]() Natalia Kukulska z playbacku...
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak Natasza wygra, to znaczy ze bylo to ustawione. Ma wygrac Isis!!! Ogladam
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
Ja oglądam
, Kukulska miała bardzo mocno pomalowane brwi, wyglądała koszmarnie ....
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
Kukulska juz mnie wkurza z tym sexi fleksi, caly czas ten sam uklad choreograficzny - dobrze ze stroje chociaz zmienia
A makijaz mi sie podobal
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
A ta co teraz spiewa (ta po Kasi novej) mogla sie jakos odpierdzielic, a wyszła w dresie. Ja czekam na Isis i Urbanska, zobaczymy co pokaza. Jakbym miala fundusze na komorce to bym wyslala sms na Isis
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
Jaki cieplutki głos ma Edi Ann. Piosenka podoba mi się, ale nie na Eurowizję
|
|
#60 |
|
Wtajemniczenie
|
Ooo, nie wiedziałam że to dzisiaj. Włączyłam i pooglądam z Wami
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.