|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: No to i moje...
Obiecałam, więc wrzucam:
Nie wpychać się, jeszcze 2
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Dla mamy - pierwszy zrobiony do naszyjnika który dostała od taty na gwiazdkę, drugi same swarki
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Drugie
i swarkowe serduszka ![]() Szóstych zupełnie nie umiem sobie wyobrazić w uchu. Btw. jak wy te sztyfty wmocowujecie we wrappy? ![]() No i jeszcze kolczyki dla mamy. Swarkowy komplecik mi się nie podoba. Za dużo Swarków i nie mój kolor. Taki monotonny. Btw. ile kryształków jest w tym naszyjniku? :O |
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Te 3 kolczyki strasznie mi przypominają prace pani Izy...
A naj są serduszka, krzyżyk i komplecik z 7 zdjęcia Co do 6 wrapków - oczy mi trochę chyba odmawiają trochę posłuszeństwa, bo coś ciężko mi je sobie "rozdzielić"w wyobraźni
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Podobają mi się Twoje prace
zwłaszcza ostatnia para jest bardzo intrygująca Druga - też ładna, troszke krzywo jednak owinięta
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
Te serduszka to są włsdnie TE serduszka co mi sie wydawały takie nijakie?
Co do 6 to fajowe są widze je oczami wyobrazni ![]() w ogole wszystko jest ładne a naszyjnik na fotce 7 totalnie superaśny ![]() aaaa... no i fajne fotencje ![]() P.S. Pracuje nad blogiem =) |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
1-niby fajne, ale coś mi w nich nie pasuje
![]() 2-trochę krzywo wyklepany drut... ale kompozycja nawet ciekawa ![]() 3-bardzo fajne ![]() 4-uwielbiam kolor tych serduszek a tak w ogóle, brakuje mi czegoś nad kulką, pomiędzy swarkiem5-jak to swarek - kolor cudny ![]() 6-jakby niedokładnie i krzywo poowijane (miejscami), kompozycja ciekawa, ale trochę czasu mi zajęło, zanim doszłam, jak wygląda jeden kolczyk ![]() 7-jakoś średnio... 8-piękny, taki leciutko cytrynowy w sam raz na wiosnę...
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
No to zaczynam od początku:
![]() 1. fajniutkie, ta zieleń swarków ładnie ożywia 2. śliiiczne 3. te jakoś mi się nie widzą 4. 5. pomysł ok, podziwiam za cierpliwość. Sama jeszcze nie miałam odwagi wziąć się za wrapy i może nie powinnam oceniać, ale wydaje mi się, że są zrobione trochę niedokładnie... ![]() 6. przypominają mi węża owiniętego wokół pnia drzewa podobają mi się7. fajne, ale nie wiem, czy sama bym założyła 8. bez rewelacji, ale ok 9. patrz punkt 5. 10. 11. i znowu patrz punkt 5 i 9 ![]() 12. a to nie te same, co 7? 13. walentynkowe ładne14. swarek zawsze ładny ![]() 15. a teraz patrz punkt 5, 9 i 11 16. jak najbardziej tak 17. oł, ale tu swarków... ale w mdłym kolorze... nieee
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Szóste chyba najbardziej.
Co do trzecich - nosiłam się pewien czas z podobnym pomysłem. Mam nadzieję, że nie obrazisz się, jak kiedyś go zrealizuję.
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Mnie z nowego rzutu podobaja sie peirwsze kolce
![]() intrygujacy jest tez komplet brazowy...daj jakies inne foto co by mozna było sobie opinie wyrobic,co? |
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
1.Bigielki mi nie pasują,nie lubię takich.Kolczyki na tak
![]() 2. ![]() 3.Taaaak! 4.jw 5.jw. ![]() 6. śliczności!7. jw. 8.jw ![]() Ah,śliczności robisz...
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy komplecik bardzo fajny
![]() Maqda, czy to przypadkiem nie Ty obiecałaś mi fotkę z moich kolczykach?
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
1. Piękne
![]() 2. Jak pięknie opleciony drucik. 3. ładnie. 4. Ach czerwień... Mój ulubiony kolor ![]() 5. Piękna zawieszka. 6. Pięknie ![]() 7. Cudo ![]() 8. Cóż to, jaka piękna żółć
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
1.po prostu fajne
![]() 2. śliczne i ciekawe 3. jakoś do mnie nie przemawiają 4. Cuda! 5. krzyżyk jak krzyżyk, ale za to kolor 6. jakoś nie potrafię ich sobie wyobrazić osobno, ale wyglądają ciekawie 7. piękne i tyle 6. kolczyki fajne, naszyjnik średnio- za dużo swarków
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
łooo ładne too...
1,2,4,7 po prosu mi się podobają poprawiona wersja tych trzecich super, widzę znaczną poprawę ![]() 6 są fajne, ale musiałam trochę pomyśleć na tym jak to działa :P a w tych ostatnich łaa ile swarków :P |
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Drugie podobaja mi sie nabardziej - nie sa przekombinowane i upiekszane na sile. Mi to odpowiada
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
Serduszkowe są urocze, a brązowe - niby proste, ale w tym starym złocie wyglądają super! Przyznaj się, gdzie kupiłaś drut w tym kolorze?
![]() Ten naszyjnik ze swarków faktycznie trochę zbyt "swarkowy" ![]() No i chylę czoła przed Twoimi wrapami
|
|
|
|
|
#49 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W 6 są tam one są tam przytrzymane drucikiem. Swarkowy dla mamy, według jej pomysłu. W naszyjniku jest 117 bicone![]() Cytat:
Co do 3 - nie przesadzajmy, po pierwsze jej są okrągłe, po drugie ze srebra, po trzecie niewyobrażalnie dokładne. A szóstych inaczej nie mogłam, bo leżeć pionowo nie chciały![]() Cytat:
![]() Cytat:
nom te, te Cytat:
Co do 1 - taka sobie pierwsza próba z dużymi, w 2 drut lepiej wyklepany niż poprzednio a w 4 nic nie miałąm do nich, bo to pierwsze w srebrze![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie obrażę się
|
|
|
|
#50 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
I kończem dziękować
Cytat:
Moje były tylko kolczyki, naszyjnik otrzymała mama na gwiazdkę od taty (zdrada stanu normalnie )![]() Cytat:
![]() Cytat:
Obiecałaś obiecałaś![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
To nie drut to szpilki od kupione od Ashley, ale jak się błyszczy ten naszyjnik
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Podobają mi się ze swarkowymi czerwonymi serduszkami i komplet z kwarcem dymnym
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#54 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wątek pierwszy, deja vu może dlatego że są pokazane drugi raz - po poprawie
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Odkurzę troszkę wątek
![]() Ostatnio poszła miedź otrzymana kiedyś kiedyś od taty (skąd miał nie wnikam ) Więc tak:1 - wreszcie wykorzystałam te kostki ![]() 2 - wyszły takie jakieś... dziwne; sardonyks i karneol 3 - jedno szkiełko wykorzystane. Zostaje jeszcze jedno... 4 - fluoryt 5 - rozgryzłam jeden ze wzorów Sen, ale doszłam do wniosku, że cięcie parudziesięciu ogniwek jest mimo wszystko nie na moje nerwy ![]() Nad zdjęciami męczę się dalej - za nic nie umiem ładnie zrobić;/
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
1 i 2 mi się spodobały. całkiem fajnie się ta miedź prezentuje
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
pierwsze cudne.
|
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
1. jest cool... ostatnio sie zapatrzyłam na jeden taki naszyjnik na pace
no i przez to kolce jak dla mnie pikne ![]() 2. zagramy w kręgle? niezłe, niezłe xD3. fajowy wisior 4. no nawet 5. ładne kolórki ![]() P.S. Drucik to kupiony taki płaski czy sama klepiesz?
|
|
|
|
|
#59 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Klepiem sama, a raczej uczę się klepać tak, żeby nie było śladów młotka
|
|
|
|
#60 |
|
Wtajemniczenie
|
niezle, niezle...
ja to nie mam wyczucia i sprzętu odpowiedniego (narazie xD )
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.

i swarkowe serduszka

podobają mi się

śliczności!

jestem również