|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Czy musiałyścicie się wstydzić za swojego faceta?
Miałam pare wpadek z moim eks.
Któregos razu moj były w towrzystwie moich znajomych, opowiedział obleśny kawał- dosłownie nic smieszego - tylko obrzydliwe. Strasznie było mi głupio.Oczywiście on sam sie z niego śmiał.. Kolejny raz, mieszkalismy razem, przyjechałam do domu z ciotką, a on otwiera pijany drzwi...wstyd okropny... |
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze nie wstydzilam sie wtedy za niego, ale kurde ja lubie miec troche swojej prywatnosci...nie musza wszyscy jego znajomi wiedziec jak sie zabezpieczamy - a raczej -lismy.
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
>, ale przy rodzicach albo przy jakieś ciotce to byłby obciach
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Częściej to ja robię coś głupiego niż mój tżcik
) on tylko czasami jak jest pijany to wymyśla dziwne misje np ostatnio chciał przeskoczyć przez żywopłot (opierając sie o niego jak o metalową bramke) i cały się pocharatał, ale zazwyczaj takie cudeńka wyprawia przy naszych znajomych i jest śmiesznie ) Jeżeli chodzi o mnie to ja częściej palne jakieś głupoty przy jego rodzicach itp ;DMówiąc już o wstydzie za drugą osobę to ex-tż mojej siostry tak sie kiedyś upił, że rzyucał sie do wszystkich w autobusie, klnął, pluł, nawet wymiotował... a ona biedna jechała z nim SAMA...
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy musiałyścicie się wstydzić za swojegio faceta?
Cytat:
Mojemu TŻ-owi zdarza się często coś palnąć. Czasem nawet strzelę foszka Ale to dlatego, że On duuuużo mówi
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Oooo tak, no niestety ale kilka razy wstydzilam ze swojego chlopaka...:/ Np, jego głupie sceny zazdrości, grozenie moim kolegom za glupi taniec ze mna...oj Wstyd jak nic. Czasem poprostu ma sie jakies odchyly i zazdrosc mi najbardziej przeszkadza.
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie bylam przy tym, ale wiele razy pozniej slyszalam od niej rozne aluzje - zebym je odlozyla po jakims czasie bo watroba mi wysiadzie...itp.
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do tematu zdażyło mi sie i to chyba nawet nie raz , mój tz z natury jest bardzo gadatliwy i czasem jak coś powie to nie wiadomo czy sie śmiać czy płakać
|
|
|
#39 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hahahah ;D Ja tak miałam kiedys z nim w samochodzie przy znajomych brechtał, że "dołkładam do interesu 40 zł co miesiąc" |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Ktoś kiedyś powiedział"wstydzić można sie tylko za swoje dzieci ale nie za męża(chłopka)bo to nie ja go wychowałam tylko jego mamusia."
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Raz sie wstydzialam za exa... kiedy po jakims czasie zaprosilam go do siebie po raz pierwszy (jakos ciezko mi zawsze bylo wpuscic faceta w moje skromne progi, ot wielki zaszczyt ktorego wiekszosc nawet nie doczekala:P) siedzial u mnie do 23 az musialm go wyprosic... Mialam wtedy jakies 16 lat i pamietam ze strasznie wstyd mi bylo przed rodzicami. Nigdy wiecej ex nie mial szans mi wstydu narobic.Chyba z pol roku pozniej pojawil sie taki ktory po tym jak sie rozstalismy rozpowiadal wszystkim dookola ze sie z nim przespalam, a nie doszlo do tego w ogole... w ogole do niczego nie doszlo poza pocalunkami:P ... zenada.... Pamietam ze pozniej moj obecny tz jak sie poznalismy nie wierzyl mi przez dlugi czas jak mu mowilam ze jestem dziewica... ale sie przkonal i bylo mu glupio:P
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:21.

Ja w takiej sytuacji nie widzę powodu, żeby się wstydzić za TŻ.
moze nie wstydzilam sie wtedy za niego, ale kurde ja lubie miec troche swojej prywatnosci...nie musza wszyscy jego znajomi wiedziec jak sie zabezpieczamy - a raczej -lismy.
>, ale przy rodzicach albo przy jakieś ciotce to byłby obciach
) on tylko czasami jak jest pijany to wymyśla dziwne misje np ostatnio chciał przeskoczyć przez żywopłot (opierając sie o niego jak o metalową bramke) i cały się pocharatał, ale zazwyczaj takie cudeńka wyprawia przy naszych znajomych i jest śmiesznie
a ona biedna jechała z nim SAMA...

Ale to dlatego, że On duuuużo mówi

Mialam wtedy jakies 16 lat i pamietam ze strasznie wstyd mi bylo przed rodzicami. Nigdy wiecej ex nie mial szans mi wstydu narobic.