![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lumpeksy - Katowice!
A była któraś z Was w lumpeksie na ul. 1-go Maja 26??
Czasami go mijam i zastanawiam się, czy nie wstąpić, ale zawsze brakuje mi czasu:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Konto usunięte
|
tam juz chyba tego nie ma ;/ a gdzie dokłądnie w tej super jednostce?! odo ktorej strony?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
nadal jest tam lumpeks, wejście jest nie od strony głównej ulicy ale od strony superjednostki, po schodkach w górę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a w Bytomiu widzialam lumpeks na dworcowej na rogu....kolo tych ekskluzywnych fajne są w nim ciuszki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy taki lumpeks na gliwickiej (koło stacji benzynowej) jest fajny? tzn. można tam złowić fajne rzeczy? i może wiecie kiedy są dostawy i jak ceny się kształtują, tzn, wycena czy na wagę?
bo ja własnie doczytałam że taki istnieje i poszłabym ale wiadomo że najlepiej w diu dostawy ![]() aha ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
nikt nie chodzi po katowickich lumpeksach
![]()
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Na Gliwickiej sa 2 lumpeksy obok siebie
![]() Idz, to zobaczysz, czy Ci odpowiadaja ![]() A co do lumpeksu na Rynku - nie mam pojecia, o co chodzi. Wiem, ze jest lumpeks na ul. Warszawskiej w bramie, blisko Rynku i na Pl.Szewczyka (to jest zaraz kolo estakady) na 1 pietrze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Ten lumpeks w superjednostce to ten gdzie się schodzi takimi schodkami od strony Empiku w dół?
EDIT: Może to głupie pytanie, ale...czy tam jest przymierzalnia? Czy w lumpeksach wogóle są przymierzalnie? Czy nie mierzycie i wkładacie dopiero po praniu? ![]()
Edytowane przez eifersucht Czas edycji: 2009-03-11 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Są przymierzalnie
![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
No to ja może coś od siebie napisze żeby nie było wątpliwości
Na przeciwko super jednostki nazywany przezemnie DOM DZIECKA 9-18 w wekendy nie jestem pewna ale w granicach do 13-14, z tego co wiem nie maja dostaw po prostu wykładaja towar jedyne co zawsze co półrocze ejst zmiana towaru na zimow/wiosenny wiosenny mial miejsce w tym roku 9 marca ![]() duzo ciuchów na wage i wycene. z Na ulicy Gliwickiej MILION CIUCHÓW oraz SZWAJCAR jadąc tramwwajem pierwszy przystanek za placem wolności. w Szwajcarze wszystko poukladane kolorystycznie i tematycznie jednak żadko znajduje coś dla siebie jeśli już są to pojedyńcze sztuki, prędzej w Milion ciuchów (lumpeks tej sieci jest tez na stawowej w bramie za MC w strone mickiewicza) na WARSZAWSKIEJ w bramie (obok bramy kebab ![]() ![]() ![]() na PLACU MIARKI Skandynawski Lumpeks dostawy co poniedzialek czynny od 8 jednak tam żadko bywam ![]() Na ul ORDONA dostawy w pon. czynne od 9 taki lumpeks po schodkach w gore ![]() na 1szego maja ROMA dostawy chyba co meisiac lub 2 tyg. ale czasme koszmarnie wysokie ceny ! pozatym małe lumpki na wage na 1szego maja (naprzeciwko ROMY) oraz naprzeciwko koscioła mariackiego dostawy co tydzien w pon (na 1szego maja) i we wtorki naprzeciw kosciola) rzeczy na wage w dniu dostawy 45/kg na ul CHOPINA raczej ekskluzywny lumpek ceny 20-do 200 zl(za np torebki LV swoja droga nie wszystkie orginalne) ale zawsze znajdzie sie cos fajnego ale w wzyzszej cenie... to chyba tyle z tych co znam i moge coś o nich powiedziec ![]() ![]() i był ktoś moze w tym koło city rocka nazywa sie tania odziez z USA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
zgadzam się z opinią co do Milion ciuchów i Szwajcara, raczej gorzej niż średnio
Skandynawski od 16 marca czynny jest od 9, tłumy na otwarciu ![]() ja znam jeszcze lumpek na os. Tysiąclecia(koło biedronki)- wycena i waga-12zł, można coś znaleźć ale bez rewelacji, i drugi na Ligocie (nad biedronką)- wycena i waga; ogroooomny, raczej średnio, choć przyznam że wszystkiego nie ogladałam bo ta ilość mnie przytłoczyła aha, i jeszcze na 1 maja-Nova moda(jakoś tak)- 45zł na dostawie w poniedziałki i Petrino (ul. 1 maja), raczej drogo, ale jak jest wyprzedaż to codziennie taniej 7, 5, 3zł, trzeba patrzeć ![]()
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
no to ja o novej modzie mowilam a petrino to tam gdzie keidys ten kwiatkowy sklep byl ?:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Konto usunięte
|
ja natomiast mam inne pytanie mianowicie czy do lumpów można np oddac włąsne ubrania i w zamain wybrac inne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
mozna ale nie w kazdym warto zapytac
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Odświeżam temat
![]() Czy ten lumpeks w superjednostce nadal funkcjonuje ? Jeśli tak, to od której str jest wejście, jak wysiądę z 11/6 tam przed tą nową galerią? http://pl.wikipedia.org/w/index.php?...20070217110145 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Podbijam
![]() ![]() Tak w ogole widzialam jakas reklame, ze w skarbku na 4p. otwarli SH byla juz moze ktoras odwiedzic?
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Oo byłabym ciekawa o tego Skarbka, bo sobie wsiądę w 11 i podjadę po sam Skarbek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki jest ten lumpek w superjednostce, jeśli o tym mówimy...ten koło USC,tak?
chodzi Wam tylko o to gdzie jest wejście?to jest wysoki dwupiętrowy budynek i są schody i schodami wgórę i jesteście,,,,
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
hmmmm a gdzie jest to wejscie...? Tam na przeciwko takiej ogromnej apteki... chyba glownej...?? Ostatnio sie bylam tam przejsc..ale nic nie widzialam...zadnego szyldu... i nie wiedzialam wlasnie
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
nie nie to w tym drugim budynku nie tam gdzie apteka w tym blizej ronda i od strony rynku sa takie schody w gore.
ten budynek zaraz kolo super jednostki na szybach od strony tramwaju jest wielki napis tania odziez czy cos takiego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was zna adres "Szwajcara"?
Wiem tyle, że na Gliwickiej.
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Ja byłam w skarbku na 4 piętrze, jest dość mały, ale można znaleźć coś dla siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
witam dziewczyny!
jutro wybieram się do katowic i w związku z tym mam pytanie: czy lumpeks w superjednostce jeszcze istnieje? bardzo proszę o odpowiedź! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
ostatni raz tam byłam miesiąc temu to jeszcze był
![]() ale chodzi Ci o ten duuuży po schodkach?
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
nie wiem o który mi chodzi bo w życiu tam nie byłam, a tu tak jest chwalony ze postanowiłam w koncu tam zajrzeć
![]() a mój wyjazd przełożony na wtorek, więc możecie mi podać jeszcze jakies sprawdzone adresy, bo widze stary watek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.