![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zwyklak + zamarznięta (łysa) lalka
o żesz!!!!
Jaaaaaaaaa ej ![]() ![]() pierwszy naturalny, pięknie Ci w nim jak zwykle, podcięłaś włoski? ![]() a drugi? Jest G E N I A L N Y ![]() ![]() Absolutnie przepięknie, te policzki ![]() ![]() a manekin - pierwsza klasa..ten nieobecny wzrok ![]()
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Jestem pod wielkim wrażeniem, lubie Cię w brązach i cieplych kolorach, ale i w niebieskim wygladasz ślicznie. Drugi makijaż zwalił mnie z nóg. Masz talent.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Czarnachinko! Ty szalona istotko!
![]() ![]() Lalka jak malowana! Świetny pomysł i precyzyjne wykonanie dopracowane w każdym calu ![]() ![]() ![]() Przyznaj się...pierwsze, co zrobiłaś po zakończeniu sesji to było oblizanie ust ![]() "Zwyklak - niezwyklak" rzekłabym... ![]() Makijaż idealny, bo wszystko to, w czym Ci najlepiej jest w jednym miejscu a efekt jest powalający ![]() Muszę pochwalić Twoją kreseczkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
Scielas wloski? Sliczna masz fryzurke, super w niej wygladasz! Az nie moge patrzec sie na makijaz!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6354298
tego zdjecia to ja sie normalnie boje ![]() ![]() ![]() z wrazenia zapomnialabym napisac o zwyklaku- tez pikny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, jesteście najukochańsze
![]() Susanna, dziękuję Tobie bardzo ![]() ![]() kasiasiar, dziekuję barrdzo ![]() ![]() *Antoinette*, dziękuję bardzo ![]() mondo37, dziękuję ślicznie ![]() Madzior22, dziękuję bardzo ![]() ![]() Organzza, dziękuję bardzo ![]() ![]() eweska, dziekuję bardzo ![]() madie, dziekuję bardzo ; * Sprawilaś mi olbrzymią radość tymi słowami ![]() ![]() ![]() Weronika Narada, dziękuję bardzo ![]() Od cukru zaczął się pomysł drugiego makijażu wiec jakoś musiałam go użyć;P... A róż jest najchłodniejszym jaki mam w swoich skromniutkich zbiorach ; ) Dziękuję za komentarz i pochwałę ![]() olivia7, dziękuję bardzo ![]() Sc-laja, dziekuję baaardzo ![]() Weronika Narada, na głowie mam....bluzeczkę ![]() ![]() kasiasiar, bluzeczka to jest ; ). Wiesz, ja też mam takie skojarzenia z pierrotem oprócz zimnej lali ![]() ![]() ciaszunia, dzieki ![]() coldold, dziękuję bardzo ![]() Pomodora, dziękuję dziękuję ![]() samarah, dziękuję ślicznie ![]() Immolation, dziękuję ![]() MONIKA1850, dziekuję dziękuję bardzo *: cziki, dziękuję bardzo ![]() ![]() gamegirl, dziękuję bardzo ![]() ![]() calma, dziekuję bardzo ![]() kosmita77, dziękuję ![]() Edytowane przez czarnachinka Czas edycji: 2008-01-22 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Muszę robić odpowiedzi na dwa posty, bo już jest przeciążenie
![]() Sweet, dziękuję bardzo ![]() ![]() Cathy86, dziękuję dziękuję ![]() candibar, dziękuję bardzo, strasznie mnie cieszą Twoje słowa ![]() MalvinkaxD, dziękuję serdecznie ![]() ![]() perełka-20, dziękuję bardzo ![]() ![]() kasiek1122, dziękuję prześlicznie ![]() ![]() wróbel, dziękuję bardzo*: Talent - to za duże słowo ![]() alice86, dziękuję bardzo ![]() ![]() Ust już nie oblizywałam, bo po godzinie lizania tego cukru (jakoś samoistnie mi się nasuwał ![]() fruity, dziękuję, włosy podcięłam ostatnio - sama ![]() surykatka, dziękuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
nr 1 - śliczna równiutka kreska
![]() lalka - zabójcza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
Pierwszy makijaż ładny, stonowany no i perfekcyjna kreseczka
![]() Za to drugi makijaż to mistrzostwo ![]()
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
śnieżka_, dziękuję bardzo
![]() Gween, dziękuję serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Mrs Mrau
|
Co to dużo kryć....drugiej stylizacji się wystraszyłam...
![]() stylizacja dopracowana naprawde świetnie.Taka niema lalka...mimo wszystko ma w sobie coś strasznego... ps.Piękna z Ciebie kobieta. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
cattt, uczyniłaś mnie prawdziwie szczęśliwą (na ten moment)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
1 - fajnie wyglądasz w brązach, podoba mi się skóra jakby muśnięta słońcem
2 - Manekin przerażający, ma takie puste spojrzenie ![]() ![]() ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Dziękuję bardzo
![]() Stylizacja była faktycznie troszkę czasochłonna, ale nawet nie odczułam upływu czasu - było przyjemnie tym sie zająć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
oj slicznie peknie, a kreseczka faktycznie cudowna
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
![]() zabrakło mi słów. Zwyklak? Dobre sobie - znów wyglądasz cudnie. No a lalka... boska charakteryzacja. Gratuluję pomysłu, wykonania i talentu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
zwyklak widac, ze dopracowany
![]() Super A co do 2 to mnie jakos przeraża, jest ładnie, owszem, ale za bardzo szpitalnie, rany az mi smutno ![]() Ale jest naprawde ładnie, 1 wymiata |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
a ja nie powiedziałam ze w ogo9le bez cukru, bo na skroniach był ok, ale na ustach juz chyba troszke za duzo. ale tak czy siak naprawde bardzo mi sie podoba.
zeby się potraktowac na całej twarzy czyms swiecącym aby uzyskac efekt np porcelany trzeba miec idealnie gładziutką cerę, bez zadnych porów itp, ty taka masz i wygląda to świetnie! Edytowane przez weronika nadara Czas edycji: 2013-06-20 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
Zwyklak bardzo podkresla Twoja urode. Jestes sliczna dziewczyna, napatrzec sie nie mozna.
Co do lalki ![]() Mam nadzieje, ze zle to nie zabrzmialo... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Magnolia_83, dziękuję bardzo
![]() Klarcia79, dziękuję serdecznie ![]() wybujana, dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() weronika narada, aha, już rozumiem ![]() ![]() ![]() ![]() dzwoneczek186, dziękuję bardzo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.