![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Roberto Cavalli Za Coś Innego
mogłabym Ci dodać do niego piękną miniaturkę biagtti Roma
![]() albo odlewkę ralph cool lub coś innego z moich kosmetyków ![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
to znaczy że perfumy z oryginalnego flakonika są to odpsikane do atomizerka
tu na zjdęciu nr http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6250117 oczywiście perfumy są oryginalne tylko że w innym flakoniku jest tego z 10ml
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
super kosemtyki polecam warto
witam jestem tu nowa ale napewno uczciwa więc zapraszam serdecznie Mam do oddania :
![]() Sun Silk prostującą odżywkę ok 1/2 z 200 ml Midsummer women talk Oriflame prawie cały Fot works citrus mint chłodzący spray do stóp prawie cały 1 razy pryśniety 100ml Odżywka kokosowa Slicznie pachnie Oriflame 1/2 (ponad) 250 ml Orginalna z Włoch maseczka odżywcza do twarzy z algami 1/2 z 75 m Bio Etyc Pure Revlon Natural Honey ok 1/2 z 400 ml Balsam do ciała z naturalny miodem włoski Cień w sztyfcie z Avonu kolor szary 1/2 Tusz do rzęs z jedej strony odzywka a z drugiej tusz Long i rich maskara Avon 1 raz uzyty Tusz do rzęs Joko Magic line maximum volume 1 raz użyty Kulki Volare CZEKAM NA PROPOZYCJE WYMANEK |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Dot.: super kosemtyki polecam warto
wiki, przeczytaj regulamin zanim założysz kolejny wątek
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180639 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=49167
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Może cos u mnie za tusz Joko lub Avon?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
odpisałam na priv czekam na odp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
dodam że mam również zapach roberto cavalli i najchętnie oddam wszystko wraz z perfumą za jakiś zapach i komsetyki być moze jeden kosmetyk ale jakiś wyjątkowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
A może coś u mnie Ci wpadnie w oko? Co to za zapach r. cavali i ile ml?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Odpisałam na PW . Zajrzyj, czy masz coś z mojej wish listy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Krem do prostowania Wella ok 2/3, krem do prostowania Sunsilk, bardzo trudno określić, ponad połowa na 100%. Perfum Chupa Chups jest jeszcze ok 68ml, może troszkę więcej, lub minimalnie mniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Tusz do rzęs z jedej strony odzywka a z drugiej tusz Long i rich maskara Avon 1 raz uzyty
Tusz do rzęs Joko Magic line maximum volume 1 raz użyty Odżywka kokosowa Slicznie pachnie Oriflame 1/2 (ponad) 250 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Na zdjęciach zaznaczyłam czarną linią ile pozostało danego kosmetyku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
1. Na targowisku można mieć 2 aktualne wątki:
-wątek mam na wymianę -wątek szukam Jeśli załozysz ich więcej, poskutkuje to ich połączeniem oraz dwoma punktami karnymi przyznanymi w profilu użytkownika. 2. Po połączeniu wątków przez moderatora wymieniaj się z tego połączonego wątku. Jeśli w najbliższym czasie (patrz pkt.3) założysz nowy, otrzymasz kolejne 2 punkty karne, co daje ban tymczasowy. 3. Nowy wątek załóż dopiero, gdy większość rzeczy z poprzedniego została wymieniona. Jesli chcesz założyć nowy wątek, na samej górze starego wątku zrób dopisek NIEAKTUALNE. 4. Osoby, które MASOWO floodują (zalewają) forum nowymi wątkami, będą po jednym ostrzeżeniu usuwane z targowisk. ![]() Otrzymujesz ostrzezenie za olewanie moich upomnien ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
oddam kosmetyki
![]() ![]() Sun Silk prostującą odżywkę ok 1/2 z 200 ml Midsummer women talk Oriflame prawie cały Fot works citrus mint chłodzący spray do stóp prawie cały 1 razy pryśniety 100ml Odżywka kokosowa Slicznie pachnie Oriflame 1/2 (ponad) 250 ml Orginalna z Włoch maseczka odżywcza do twarzy z algami 1/2 z 75 m Bio Etyc Pure Revlon Natural Honey ok 1/2 z 400 ml Balsam do ciała z naturalny miodem włoski Cień w sztyfcie z Avonu kolor szary 1/2 Tusz do rzęs z jedej strony odzywka a z drugiej tusz Long i rich maskara Avon 1 raz uzyty Tusz do rzęs Joko Magic line maximum volume 1 raz użyty Kulki Volare CZEKAM NA PROPOZYCJE WYMANEK |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Dot.: oddam kosmetyki
Interesują mnie:
Tusz do rzęs z jedej strony odzywka a z drugiej tusz Long i rich maskara Avon 1 raz uzyty Tusz do rzęs Joko Magic line maximum volume 1 raz użyty Chętnie oddam za nie balsam brązująco-ujęrdniający Dr Irena Eris oraz któryś z kremów do prostowania włosów. Czy masz może coś po za wątkiem? Moze cos z mojej wish listy? Wtedy mozemy pomyslec nad większą wymianką np za perfumy ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Dot.: oddam kosmetyki
Orginalna z Włoch maseczka odżywcza do twarzy z algami 1/2 z 75 m Bio Etyc Pure
Tusz do rzęs Joko Magic line maximum volume 1 raz użyty --> kiedy tusz byl otwarty?? czy jest swiezy i mokry?? zapraszam do mnie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.