|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: moje biżu xD
zaglądam ....czasami mnie ispirujecie...
Pozdrawiam |
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
wczoraj dostałam koraliczki od astari i dziś działam, we wtorek mam mieć aparat więc będą fotki. I wg mnie to te kolczyki które zrobiłam od załóżenia wątku tutaj są lepsze od tych, które robiłam wcześniej
pozdrawiam
Edytowane przez porcelanowy_motyl Czas edycji: 2008-02-02 o 18:03 |
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
Aparat dostałam już dziś, moja wychowawczyni mi pożyczyła więc wrzucam fotki. Najpierw kolczyki z czasów przedwizażowych
![]() Edit: te pierwsze wyglądają tu na kremowe a są białe Edytowane przez porcelanowy_motyl Czas edycji: 2008-02-02 o 21:46 |
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
O te pierwsze fajne
|
|
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
tu jeszcze więcej również z czasów przedwizażowych i plecione kwiatki ze wzoru z tego forum, ale wtedy jeszcze nie miałam swojego watku
|
|
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
a teraz już kolczyki i bransoletka robione wczoraj i dziś po przeczytaniu waszych komentarzy myślę że lepsze od tych wcześniejszych
|
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
i tu jeszcze wisiorek i moje początki wrapowania też z czasów powizażowych
aha i w poprzednim poście ten jeden kolczyk z turmalinem i czarnym agatem jest jeden bo brakło mi zacisków ale na dniach przyjdą to dorobie drugi ten wrapowany też jeden bo to tylko prototyp i pierwszy raz wogóle robiłam coś takiego więc zużyłam ccały cienki drucik jaki miałam koniec fotek narazie piszcie co sądzicie pozdrawiam
|
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
no brawurowo dopiero próbuję i średnio mi wychodzi jak widać, ale staram się może kiedyś się tego nauczę i dojdę do wprawy wtedy będę robić ładniejsze
|
|
|
|
|
#40 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny piszcie co sądzicie czy widać mój rozówj w kwestii robienia kolczyków innych pierdółek w moich pracach
piszcie pozdrawiam
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Więc tak: niektóre zdjęcia sa na tyle małe, że ledwo widać kolczyki, więc szczegółów tym bardzej, tych nie oceniam, bo nie mam jak
![]() Kolczyki na linkach wyglądają lepiej (poobcinać tylko końce wystające linek), ale to żadna filozofia, bo je się robi szybko i prosto... niestety gdzieniegdzie linka jest złamana - to niedopuszczalne! Kolce na drutach wymagają innego podejścia - popracuj nad loopami, bo nie są poprawne ![]() Najciekawiej wygląda czerwona plecionka ![]() EDIT: Acha, to oplatanie kropli nikt nigdy nie nazwał jeszcze wrapem... |
|
|
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
no myslałam że to sie tak nazywa moja pomyłka przeprasszam nie jestem jeszcze w tym obcykana
i dziękuję za wskazówki
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
To tak, loopy do poprawy, większość kolczyków to żadne odkrywcze wzory, linka na pół i koraliki, albo jeden koralik, czasem dwa zawieszone na biglu. Jeśli robi się takie proste wzory to trzeba korzystać z przekładek/kuleczek, a do tego materiał musi być jakiś ciekawy. Jak loopy jeszcze Ci ładne nie wychodzą, to nie ma co robić prac z gołym drutem, bo tam to wszystko widać.
Jestem negatywnie nastawiona do linki. Żadne kolczyki z nią mi się nie podobają. Tak samo z gołym drutem. W sumie to chyba nie potrafię wybrać najlepszej pracy. Jak już to skłaniałabym się ku wisiorowi, ale tam z kolei loop straszy. A co do kropli to no cóż.. Nie dokładne, oklepane.. Też na nie. A jeszcze mam pytanie, czy tam w jednych z linką są bigle 'angielskie'? Hm.. one chyba nie pasują do takich kolczyków..
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja z naszego }:{ forum
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:39.

pozdrawiam

jestem również