|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ->BRĄZER COLLISTAR,E.ARDEN,BODY SHOP,CACHAREL,LANCOME,L'O REAL i dużo dokładek<
Photogenic to odcień beige diaphne 03, compact Clinique 126 (G), MF to beige natural i Visible lift to odcień nude beige.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ->BRĄZER COLLISTAR,E.ARDEN,BODY SHOP,CACHAREL,LANCOME,L'O REAL i dużo dokładek<
|
|
|
|
|
#33 |
|
Konto usunięte
|
To jest czysty naturalny beż. Wydaje mi się, że lekko dopasowuje się do skóry. Podkład ma bardzo delikatną konsystencję. Jest lekki i nadaje blasku zmęczonej skórze. Ja mam niestety spore problemy skórne i on mi ich nie kryje zbyt dobrze.
A jakiego podkładu szukasz? |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;6420139]To jest czysty naturalny beż. Wydaje mi się, że lekko dopasowuje się do skóry. Podkład ma bardzo delikatną konsystencję. Jest lekki i nadaje blasku zmęczonej skórze. Ja mam niestety spore problemy skórne i on mi ich nie kryje zbyt dobrze.
A jakiego podkładu szukasz?[/QUOTE] jasnego właśnie, bo jestem blada
|
|
|
|
|
#35 |
|
Konto usunięte
|
Dla mnie on jest jasny, ale nie chciałabym Ci ani wmawiać, ani namawiać
![]() Mam jeszcze ponad połowę (ok. 60%) miniaturki podkładu Clinique Superfit Makeup. Pojemności wyjściowa to 15 ml. Niestety naklejka z nr się odkleiła i nie wiem co to za odcień. No i jeszcze Guerlain Fleur de Teint. Kolor 240 Rose Naturel, z 30ml ok. 1/4. Ten jest zdecudowanie jasny! Może masz gdzie sprawdzić odcień? |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;6420221]Dla mnie on jest jasny, ale nie chciałabym Ci ani wmawiać, ani namawiać
![]() Mam jeszcze ponad połowę (ok. 60%) miniaturki podkładu Clinique Superfit Makeup. Pojemności wyjściowa to 15 ml. Niestety naklejka z nr się odkleiła i nie wiem co to za odcień. No i jeszcze Guerlain Fleur de Teint. Kolor 240 Rose Naturel, z 30ml ok. 1/4. Ten jest zdecudowanie jasny! Może masz gdzie sprawdzić odcień?[/QUOTE] postaram się dzisiaj sprawdzić ok? |
|
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Interesuje mnie:
LANCOME - HYPNOSE - czarny, nowy, w kartoniku
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
nie znalazłam nic z podobnej półki
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
najdziesz cos u mnie za: ELIZABETH ARDEN - FLAWLESS- podkład w buteleczce z dozownikiem, dla mnie za jasny (dla jasnych karnacji) użyty 3 razy , jest kartonik
* LANCOME - HYPNOSE - czarny, nowy, w kartoniku |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
raczej tak, a co masz u siebie w wątku?
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się Lolita
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
![]() up |
|
|
|
|
#47 |
|
Konto usunięte
|
irsin co z moją propozycją? Gdyby interesowały Cię perfumy, to mam 30 ml DKNY Be Delicious, praktycznie całe, ubytek to parę psików.
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;6469391]irsin co z moją propozycją? Gdyby interesowały Cię perfumy, to mam 30 ml DKNY Be Delicious, praktycznie całe, ubytek to parę psików.[/QUOTE]
Marto, te perfumy niestety odpadają nie trzymają się na mnie wcale, ale spytam siostry bo ona je kiedyś lubiła- za nie co chciałabyś? |
|
|
|
|
#49 |
|
Konto usunięte
|
bardzo zależy mi na tuszu Lancome. Mam jeszcze Chanel Mademoiselle. Wprawdzie resztka, ale one są super intensywne i trzymają się baaaaaaaardzo długo, a zapach jest niesamowity. Dla mnie jeden z najlepszych. Jeżeli chciałabyś na wypróbowanie, to polecam.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Konto usunięte
|
zastanowiłaś się nad moją propozycją?
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
niestety, zamykam wątek
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.