Sesja zdjeciowa- Fotoshooting - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć

Notka

Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-01-31, 09:10   #31
olik04
Zakorzenienie

Dot.: Sesja zdjeciowa- Fotoshooting

Sniezynko, te zdjęcia które mi wysłałaś- to zdjecia różnych osób- nie wiem czy tylko pierwsze jesy Twoje a reszte dałas dla przykladu jak mialo wygladac? Bo pierwsze zdjecie z tą ramkna jest nieprofesjonalne i kazdy taką fotkę może Ci zrobić. jeśli takie fotki dostałas to oj radze się wytargować o inne zdjęcia- możesz tej pani pokazać jakie. Bo widzę że ta pani nie chce oddać pieniążków
Reszta zdjęć moim zdaniem nie jest najgorsza, może nie jakaś wybitna ale nie jest zła. Tylko że na tych fotkach są rózne osoby
Stary 2008-01-31, 09:18   #32
Sniezynka21
Zakorzenienie

Olik, ja Cie najmocniej przepraszam, ale wyslalam Ci nie to co trzeba, to sa zdjecia, ktore mi sie podobaly i wyslalam tej Pani, ze mniej wiecej takiego efektu oczekiwalam. Juz wyslalam maila z poprawnymi fotkami. Jeszcze raz przepraszam
Sniezynka21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-31, 15:59   #33
olik04
Zakorzenienie

a no na maila znowu nie dostałam. Ale te co Ci się spodobały to jak najbardziej mogą być
Stary 2008-02-06, 17:36   #34
istotka
Raczkowanie

GG do istotka

hej no szkoda, ze nie pokazujesz tutaj tych zdjec, jesli chcesz wyslij mi kilka na maila : istotka3@wp.pl
Nie wiem jeszcze jak te zdjecia wygladaja. Tak sie zastanawiam. Jesli podpisalas z nia jakas umowe to jest pewne pole do manweru, ale jesli nie bylo umowy to chyba niewiele mozna zrobic.
Zorientuj sie jakie inni mają cecy za podobne sesje, moze cena jest adekwartna do umiejetnosci tej babki?
Mysle, ze mozesz jej zrobic antyreklame, badz postraszyc ja w ten sposob, wiadomo, ze bedzie sie to wiazalo z mniejsza liczba klientow. Ewentualnie blefuj, ze jesli nie odzyskasz pieniedzy ( bo chyba o to chodzi?) to wyslesz caly material do jakies gazety i zrobisz jej rozglos
Jesli byla umowa, to mysle, ze mozesz ja tez posraszyc, ze zalozysz sprawe- w rzeczywistosci pewnie tego nie zrobisz, bo szkoda pieniedzy. Mozesz ja poinformowac, ze sa odpowiednie osoby, ktore ocenia, czy usluga byla warta swojej ceny czy nie. W koncu jak w sklepie kupisz wadliwy towar ( a mysle, ze w tym przypadku mozna tak powiedziec) to masz prawo go oddac!
istotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-06, 20:52   #35
Sniezynka21
Zakorzenienie

Istotko Juz pytalam kilka fachowcow co sadza o zdjeciach i kazdy z nich mowi, ze to nie jest centa warte. Wysalalam jej ostatnio kilka zdjec, jak sobie wyobrazalam, ze beda wygladaly moje i jak do tej pory zero odzewu...
Wszyscy u ktorych zasiegalam porady twierdza, ze cena jest stanowczo za duzo na takie " zdjecia" ... Ale pomysl podsunelas mi niezly z tym materialem do gazety Moze podziala...
Tez twierdze, ze jest to tak samo jak kupi sie wadliwa towar, zawsze mozna reklamowac.
No zobaczymy... jutro maz bedzie do niej dzwonil

Dziekuje za zainteresownie

Musze przyznac, ze ostatnio kilka osob chcialo, zebym wyslala na maila te foty i duza czesc obejrzala i napisala, ze faktycznie nie fajne i tylko tyle.... Chcialy poprostu poogladac zdjecia. Jutro wysle Ci je
Stary 2008-02-07, 12:06   #36
istotka
Raczkowanie

GG do istotka

Tak sobie jeszcze mysle, Twoj mąż sprawdzal wczesniej jej strone, zanim kupil Ci ten prezent, wiec z waszej strony nie ma tutaj zaniedbania. Skoro Zdjecia na stronie odbiegaja od tych, ktore Ty dostalas, to po prostu zostałaś wprowadzona w błąd ( lub Twoj mąż, bo on to kupil). Kiedys dzwonilam do Rzecznika Praw Konsumenta i powiedział, ze np. w sklepie mozesz zwrocic towar ale to zalezy od sprzedawcy, czy przyjmie, chyba, ze sprzedawca wprowadzil w bład przy zakupie lub towar byl wadliwy. Mysle, ze tutaj jest sytuacja analogiczna, ewidente wprowadzenie w bład.
Moze zadzwon sama do Rzecznika jakiegos i sie popytaj, zwlaszcza, ze zdjecia na stronie sa inne o tych, ktore Ci zrobila ta babka.
Taka rada na przyszlosc- jesli zdecydujesz sie na jakas sesje to po prostu popros o sesje próbna, dwa trzy zdjecia. Wiem, ze w tym przypadku nie mialas jakiej mozliwosi.
istotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-17, 10:14   #37
Sniezynka21
Zakorzenienie

Witam.

Zaczelam temat to i wypadaloby go skonczyc

No wiec, Pani Forograf nie zgodzila sie na zwrot pieniedzy, choc przyznam szczerze nie zalezylo mi na tym najbardziej. Chcialam poprostu ladne zdjecia....
Po kilku ostrych mailach owa Pani zaprosila mnie na kolejna sesje zdjeciowa, ze wzgledu na brak czasu i niedogodny termin ( jade do Polski ) stwierdzilam, ze nie ma sensu poraz kolejny robic tej sesji... zastatanwiajace bylo czy druga sesja bylaby bardziej profesjonalna ?!! Watpie.
Poprosilam dziewczyny na Wizazu o przerobienie moich zdjec, zajela sie tym Marwari ( dziekuje Ci ) i wyslalam te przerobki do Pani Fotograf i ta zrobila dokladnie takie same jak Marwari...
Wykonala nie swoja a czyjas prace... Zdjecia wyslala do domu i po sprawie....

Nigdy wiecej zadnych sesji zdjeciowych !!!

Wszystkim dziekuje serdecznie za pomoc

Milego dnia...
Kasia
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości