|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sesja-ubiór
Niezależnie czy jest to egzamin zerowy, czy pierwszy termin na mojej uczelni obowiązuje strój galowy.
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza sesja, wszyscy wystraszeni, zaaferowani, to i na galowo idą.
Potem to już wg. uznania - ja nei zawsze chodziałam na "galowo" i nei uważam tego za zbrodnie. Co innego egzamin ustny, gdy jest się oko w oko z wykładowcą.
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zauważyłam, że nie wiele osób sie tym przejmuje, przynajmniej w moim otoczeniu (mówiąc ogólnie). Ja staram się trochę inaczej wyglądać niż na zajęciach. Jeśli jeansy to biała koszula, lub marynarka.
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
#34 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem już po ostatniej (9tej) sesji i zawsze starałam się ubierać elegancko. Prawdą jest, że to dużej mierze kwestia prowadzącego. Ci starsi wiekiem i doświadczeniem, uważają żakiet czy marynarkę za rzecz obowiązkową. Ci młodsi nie przykładają do tego większej wagi. Jednak wychodzę z założenia, że nalezy się ładnie brać. Nie musi to być pełen komplet (chociaż kieszenie w żakiecie są bardzo przydatne
) ale np. wystarczą elegancie spodnie i jakaś bluzeczka.Jeśli zaś chodzi o jeansy i bluzę z kapturem- to na miejscu prowadzącego zareagowałabym tak samo.
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
ja właściwie tak bardzo elegancko to ubieram się na ustne. tzn. biała bluzeczka dokładnie wyprasowana i takie tam. na pisemne ubieram sie tak zeby mi sie wygodnie pisalo tj. jakies w miare eleganckie jeansy (bez dziur i roznych upiekszen), do tego biala bluzka na ramiaczkach, kopertowy czarny sweterek, cos na szyje zeby pasowalo. wygladam calkiem elegancko, a i pisze sie wygodnie
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
i bardzo dobrze.
ja ustnych egzaminów jako takich nie mam (ostatnio przytrafiło mi się ustne zaliczenie z prona, założyłam żakiet i jakąś spódnicę) ale zawsze przychodzę ubrana elegancko - może nie na galowo ale elegancko. i uważam że przychodzenie ubranym w sposób 'codzienny' to totalny brak szacunku i wychowania. ja wiem, że nie trzeba bo i po co jak nie każą. ale jak dla mnie wypada...
NIE KORZYSTAM JUŻ Z TEGO KONTA Edytowane przez bitter Czas edycji: 2008-02-18 o 16:05 Powód: skladnia |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

) ale np. wystarczą elegancie spodnie i jakaś bluzeczka.